Argan Oil for Rinkles: Το μοναδικό λάδι σας για να απαλλαγείτε από αυτές τις λεπτές γραμμές

Εάν δεν έχετε ακούσει για το Argan Oil, τότε πιθανότατα πρέπει να ζείτε κάτω από ένα βράχο. Το Argan Oil είναι το πετρέλαιο που έχει πολλά οφέλη που έχει καταλήξει να είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα ομορφιάς στην αγορά ιδανικά τώρα.
Έχει μόλις πρόσφατα εισέλθει στην αγορά, ωστόσο με τα αμέτρητα οφέλη (και εξακολουθεί να μετράει). Είναι μια οργή με πολλούς λάτρεις της ομορφιάς στον κόσμο ιδανικό τώρα.

[Επίσης, διαβάστε: Cosmetics Argan Oil]
Argan Oil για φροντίδα του δέρματος
Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει το Argan Oil υπέροχο; Λοιπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Argan Oil για φροντίδα του δέρματος, φροντίδα μαλλιών, φροντίδα των νυχιών, φροντίδα των βλεφαρίδων- το ονομάζετε καθώς και το Argan Oil θα το καλύψει!
Αλλά ένα από τα πιο κρίσιμα οφέλη που το Argan Oil είναι για τις ρυτίδες. Πολλά από εσάς πρέπει να αναρωτιέστε ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε το Argan Oil για τις ρυτίδες τότε η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή! Πρέπει να χρησιμοποιηθεί όπως ακριβώς και η μέθοδος που θα χρησιμοποιούσατε κάθε είδους ενυδατική κρέμα. Χρησιμοποιήστε την ημέρα καθώς και τη νύχτα, ιδιαίτερα στις περιοχές έκδοσής μας, καθώς και να αφήσει το δέρμα σας ακτινοβολούμενο καθώς και να αισθάνεται μαλακό καθώς και εύπλαστο.

Πηγή: MarketAmerica.comBenefits of Argan Oil για ρυτίδες
Όπως κάθε είδος άλλων προϊόντων φροντίδας του δέρματος, το Argan Oil έχει τόνους παροχών. Όταν αφορά τη θεραπεία των ρυτίδων, είναι ακόμα καλύτερο. Ετσι:
Σε αντίθεση με άλλα έλαια που προσφέρονται στην αγορά όπως το ελαιόλαδο καθώς και το αμυγδαλέλαιο, το Argan Oil έχει τη μεγαλύτερη ποσότητα βιταμίνης Ε. Η βιταμίνη Ε για την επιδιόρθωση της φθοράς καθώς και το δάκρυ του δέρματος καθώς και για να το διατηρούν υγιές.

Έχει επίσης μεγάλη ποσότητα λιπαρών οξέων καθώς και όταν χρησιμοποιούνται τακτικά, αυτά τα λιπαρά οξέα θα βοηθήσουν στην εξάλειψη των λεπτών γραμμών στη συμφωνία σας καθώς και να μεταδώσουν μάλλον μια λάμψη στο δέρμα σας.
Το Argan Oil είναι υψηλό και στις στερολίνες. Αυτό είναι εξαιρετικά απαραίτητο για τη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα σας καθώς και την προώθηση του υγιούς μεταβολισμού του δέρματος. Χρησιμοποιήστε το Argan Oil για τις ρυτίδες καθώς και για να δείτε το δέρμα σας να βελτιώσει τη δομή του μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες!

Πηγή: arganoilscenter.com Πώς να χρησιμοποιήσετε το Argan Oil για ρυτίδες:
Όπως επισημάνσαμε πριν, τα Argan Oils είναι εξαιρετικά απλά να χρησιμοποιούν, καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακριβώς όπως κάθε είδος άλλου ενυδατικού ή πετρελαίου. Ωστόσο, στην αγορά για να εξαλείψετε αποτελεσματικά τις λεπτές σας γραμμές καθώς και τις ρυτίδες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Argan Oil με συγκεκριμένο τρόπο. Η συμμόρφωση με τη διαδικασία πρέπει να χρησιμοποιείται όταν χρησιμοποιείτε το Argan Oil για οποιοδήποτε τύπο επεξεργασίας προσώπου:
[Επίσης, διαβάστε: θεραπεία Argan Oil Eyelashes]

Πηγή: elle.comfollow Αυτά τα βήματα συνήθως για να δείτε μια διαφορά στις λεπτές γραμμές σας καθώς και τις ρυτίδες. Ας καταλάβουμε στα σχόλιά σας ακριβώς πόσο καλά λειτουργεί για εσάς.

Τέσσερα εξέχοντα αμερικανικά ποδοσφαιρικά ενδύματα καθώς και αξεσουάρ

τέσσερα εξέχοντα αμερικανικά ποδοσφαιρικά ενδύματα καθώς και αξεσουάρ
25/08/2018, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Με την ίδρυσή του στις πανεπιστημιουπόλεις του κολλεγίου, το αμερικανικό ποδόσφαιρο έχει πάρει τη ρίζα του στα βασικά αθλήματα καθώς και κατέληξε να είναι αρκετά διάσημος ανάμεσα στους ένθερμους αθλητές. Όταν τα κολέγια στις ΗΠΑ άρχισαν να διοργανώνουν διαγωνισμούς μεταξύ κολλεγίων σε παιχνίδια Gridiron, από τότε άρπαξε το Spotlight. Αργότερα, οι κανόνες του παιχνιδιού εξελίχθηκαν από το Walter Camp. Οι εξοπλισμοί του αμερικανικού ποδοσφαίρου έχουν επίσης πάει με την ανάπτυξη ακριβώς όπως το ίδιο το παιχνίδι. Ακριβώς εδώ είναι μια λίστα με λίγες αμερικανικές ποδοσφαιρικές συσκευές που μόλις πρόσφατα εισήχθη στην αγορά. Επιθεωρήστε παρακάτω!
1. Υλικά για την υγρασία:
Συγκριτικά μια νέα εφεύρεση, το υλικό υγρασίας είναι η τελική επιλογή των παικτών. Σήμερα, τα περισσότερα από τα αμερικανικά ποδοσφαιρικά φανέλα κατασκευάζονται με αυτό το υλικό νέας ηλικίας, το οποίο κρατά ένα φοβερό καθώς και στεγνό, απορροφώντας όλη την υγρασία που δημιουργείται ενώ το σώμα είναι σε συνολική κίνηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι παίκτες κουράζονται καθώς εξαντλούνται όταν ιδρώνουν βαριά, καθώς και τη συνεχή απαίτηση να μεταβάλλουν τη φανέλα τους προσθέτει μόνο στην ταλαιπωρία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, ο Kevin Plank άρχισε να χρησιμοποιεί το υλικό υγρασίας για να κάνει τα αμερικανικά ρούχα ποδοσφαίρου που κατέληξε να είναι ένα τεράστιο χτύπημα σε αυτόν τον κόσμο του 21ου αιώνα.

2. μαξιλάρια ώμων:
Προηγουμένως, σε παιχνίδια πλέγματος, δεν χρησιμοποιήθηκαν μαξιλάρια ώμων. Οι παίκτες χρησιμοποίησαν για να φορούν τακτικά φανέλες όπως όλα τα άλλα αθλήματα. Ωστόσο, ξεκίνησε από τη δεκαετία της δεκαετίας του ’50, καθώς και έχει περάσει με αρκετές εξελίξεις από τότε. Αρχικά, τα μαξιλάρια ώμων σε μια αμερικανική φανέλα ποδοσφαίρου ήταν φτιαγμένο από δέρμα καθώς και ραμμένα με το μπλουζάκι. Ωστόσο, το υλικό τροποποιήθηκε σε αφρό καθώς και πλαστικό που εξασφάλισε πολύ καλύτερη προστασία. Όπως και τώρα, οι τεχνίτες της κορυφαίης επιχείρησης παραγωγής χρησιμοποιούν την υπερ-προχωρημένη καινοτομία για να κάνουν αυτά τα μαξιλάρια ώμων πιο αναπνεύσιμων καθώς και άνετα. Μερικοί επίσης έχουν κλιματισμό αντίκτυπου για να κρατήσουν τους παίκτες δροσερό, εκτός από την πρόληψη τραυματισμών στον ώμο.
3. Γάντια υψηλής απόδοσης:
Τα γάντια αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του αμερικανικού ποδοσφαιρικού ρούχων χωρίς τα οποία δεν μπορεί κανείς να παίξει αυτό το παιχνίδι. Τα γάντια έχουν επίσης μάλλον μια πολύχρωμη ιστορία όπως όλα τα άλλα μέρη του αμερικανικού ποδοσφαιρικού εξοπλισμού. Οι κατασκευαστές έχουν καινοτομήσει νέα στυλ γάντια υψηλής απόδοσης που έχουν κάνει απλό για τους παίκτες να κρατήσουν καθώς και να πιάσουν τις σφαίρες χωρίς να βλάψουν τα δάχτυλά τους.
4. Λεπτά σε φανέλες σχήματος:
Αν κοιτάξετε μια από τις τελευταίες αμερικανικές φανέλες ποδοσφαίρου, θα κάνετε μια τεράστια διαφορά από εκείνες της προηγούμενης εποχής. Οι σημερινές φανέλες είναι λεπτές και μπορούν να υποστηρίξουν τους μύες των παικτών που εμποδίζουν τους τραυματισμούς. Από την άλλη πλευρά, αυτά τα κάνουν επίσης να φαίνονται κομψά στην παιδική χαρά, αυξάνοντας τον αριθμό του ανεμιστήρα τους μετά.

Ετικέτες:
Αμερικανική ενδυμασία ποδοσφαίρου
Αμερικανικά ρούχα ποδοσφαίρου
Αμερικανικά ποδοσφαιρικά ρούχα
Αμερικανικά ποδοσφαιρικά ενδύματα ΗΠΑ
Αμερικανική φανέλα ποδοσφαίρου

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

T-Shirt Design Illustrator-Η τέχνη του Brian Allen

T-Shirt Design Illustrator-Τα έργα τέχνης του Brian Allen
Ο Brian Allen ζει και εργάζεται ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης και εικονογράφος σχεδιασμού T-Shirt στην περιοχή Pennsylvania του Pennsylvania.
Δημιουργεί έργα τέχνης σε δύο πολύ διαφορετικά στυλ: ελαφρύ και σκοτεινό, το οποίο είναι ένα ασυνήθιστο μίγμα. Πραγματικά απολαμβάνει να απεικονίζει τη διασκέδαση, τα χαρούμενα πράγματα όσο η δημιουργία σκοτεινών, περίεργων πραγμάτων. Το στυλ τέχνης τείνει να είναι χιουμοριστικό και ιδιόμορφο, και συχνά λίγο περίεργο.
Οι σπεσιαλιτέ του Brian περιλαμβάνουν εικονογραφήσεις σχεδιασμού μπλουζών, δημιουργώντας εξώφυλλο άλμπουμ για ροκ και μεταλλικές μπάντες, σχέδια χαρακτήρων μασκότ για ιστότοπους και εικονογραφήσεις για καλύμματα βιβλίων και συσκευασίες λιανικής πώλησης. Επικεντρώνεται επίσης στο σχέδιο ζόμπι. Πολλά, και πολλά ζόμπι. Το έργο του Brian είναι εκλεκτικό, που κυμαίνεται από σκοτεινό και ανατριχιαστικό, μέχρι χιουμοριστικό και πολύχρωμο.

5/5 (1 ανασκόπηση)

Αναφορά Workwear της Frugal Frugal: Παντελόνια υψηλής περιεκτικότητας σε αστράγαλο

Μια άλλη πενιχρή Παρασκευή, μια ακόμη εξαιρετική επιλογή από το Target! Αυτά τα παντελόνια αστραγάλου είναι ένα εξαιρετικό γραφείο θεμελιώδη με επαρκή τέντωμα για να είναι άνετα για μια κουραστική μέρα που κάθεται σε ένα γραφείο, ωστόσο δεν είναι τόσο πολύ τέντωμα που θα μοιάζετε σαν να περιπλανηθείτε από το τμήμα Athleisure.
Αυτά τα παντελόνια έχουν υψηλή αύξηση καθώς και είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων καθώς και μεγέθη. Θα έκανα θεμελιώδη μαύρο για το γραφείο καθώς και σκοτεινό οικολογικό φιλικό για μια εξαιρετική εμφάνιση το Σαββατοκύριακο.
Τα παντελόνια είναι $ 25 στο Target καθώς και να είναι διαθέσιμα σε μεγέθη γυναικών 0-18 καθώς και σε μεγέθη συνιδιών των γυναικών 14W -26W.
Αυτή η δημοσίευση περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Neiman Marcus – Πώληση προς πώληση, έως και 75% έκπτωση!
Net-A-Porter-7000+ νέες γραμμές προστέθηκαν, όσο και 80% έκπτωση!
Nordstrom – 7.000 νέες Markdowns για τις γυναίκες
Lo & Sons – έως και 50% έκπτωση!
Πώληση εγκατάστασης Mercer – Storage: έως και 60% έκπτωση
LOFT: Καλοκαίρι κάθαρση: έως και 70% έκπτωση ρουτίνα
J.Crew-$ 75 denim & πολύ περισσότερα στυλ φθοράς-τώρα
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 από τα πάντα. 10 $ από κάθε $ 50 που ξοδεύετε

Άλλες πωλήσεις σημείων:
Buffy-εξοικονόμηση back-to-school: έως και 15% από τα κλινοσκεπάσματα τους
Αλεξίπτωτο-Αποθηκεύστε έως και 40% αντικείμενα τελευταίας ευκαιρίας
Αναζωογόνηση – Πώληση χώρου διαβίωσης: έως και 30% έκπτωση (αναγνώστες όπως ο φωτισμός τους)

Αυτή η δημοσίευση περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ θυγατρικών που αναπτύχθηκε για να προσφέρουμε ένα υπονοεί για να κάνουμε χρεώσεις συνδέοντας με το Amazon.com καθώς και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Neiman Marcus – Πώληση προς πώληση, έως και 75% έκπτωση!
Net-A-Porter-7000+ νέες γραμμές προστέθηκαν, όσο και 80% έκπτωση!
Nordstrom – 7.000 νέες Markdowns για τις γυναίκες
Lo & Sons – έως και 50% έκπτωση!
Πώληση εγκατάστασης Mercer – Storage: έως και 60% έκπτωση
LOFT: Καλοκαίρι κάθαρση: έως και 70% έκπτωση ρουτίνα
J.Crew-$ 75 denim & πολύ περισσότερα στυλ φθοράς-τώρα
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 από τα πάντα. 10 $ από κάθε $ 50 που ξοδεύετε

Άλλες πωλήσεις σημείων:
Buffy-εξοικονόμηση back-to-school: έως και 15% από τα κλινοσκεπάσματα τους
Αλεξίπτωτο-Αποθηκεύστε έως και 40% αντικείμενα τελευταίας ευκαιρίας
Αναζωογόνηση – Πώληση χώρου διαβίωσης: έως και 30% έκπτωση (αναγνώστες όπως ο φωτισμός τους)

Μερικά από τα νεότερα μηνύματά μας εδώ στο Corporette…
Πόση βοήθεια έχετε στη ζωή σας;

Ιστορίες από το πορτοφόλι: χρήματα καθώς και προτεραιότητες

Το κυνήγι: Τα καλύτερα ευρύτατα παντελόνια για να φορούν στη δουλειά

C-Suite Style για τις γυναίκες: Ακριβώς πώς να αναβαθμίσετε την ντουλάπα σας μετά από μια προσφορά

Ποιο είναι το πιο δαπανηρό πράγμα που κατέχετε – καθώς και το φοράτε;

Παπούτσια για να πεθάνετε για αυτή τη σεζόν!

Παπούτσια για να πεθάνετε για αυτή τη σεζόν!
21/10/2020, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Τα παπούτσια είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας. Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας καθώς και το εικονίδιο της μόδας, Christian Dior, έχει δικαίως δήλωσε: “Δεν μπορείτε ποτέ να λάβετε τόσο πολύ τη φροντίδα για την επιλογή των παπουτσιών σας. Επίσης, πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι είναι ασήμαντες, ωστόσο η πραγματική απόδειξη μιας εκλεπτυσμένης κυρίας είναι αυτό που είναι στα πόδια της. ” Οι καλύτεροι κατασκευαστές παπουτσιών χονδρεμπόρων αυτές τις μέρες κάνουν την ικανή ομάδα σχεδιαστών κορυφαίων σχεδιαστών, εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο λαμβάνοντας κίνητρα από διασημότητες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έβαλαν το καλύτερο στο πιάτο για τις γυναίκες να διακοσμούν στα πόδια τους.

Εδώ είναι που οι καλύτεροι κατασκευαστές παπουτσιών στις ΗΠΑ έχουν να προσφέρουν στα παπούτσια αυτή τη σεζόν:
Extravaganza belted
Τα παπούτσια Belted είναι ιδιαίτερα σε αυτή τη σεζόν λόγω της απλότητας τους καθώς και της ευελιξίας. Τα Belted Flat Shoes είναι διαθέσιμα σε ελκυστικά καθώς και σε τερματικά χρώματα όπως το Green Olive, τα οποία παρέχουν ένα άνετο σχήμα καθώς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε είδος ρούχων. Τα παπούτσια με ζώνη κατασκευάζονται από άνετο και ομαλό υλικό που περιλαμβάνει έναν ιμάντα που συνδέεται για επιπλέον oomph στο μπροστινό μέρος.

Κλασικά στιλέτα σουέτ
Τα Stilettoes είναι οι καλύτερες επιλογές για τις γυναίκες που αναζητούν πολυπλοκότητα καθώς και τάξη όταν αφορά τα παπούτσια. Τα στιλέτα είναι πολύ μοντέρνα ζευγάρι παπούτσια που φαίνονται ιδιαίτερα υπέροχα με φορέματα. Είτε πρόκειται για ένα νυχτερινό πάρτι ή ένα μικτό πάρτι ποτών, τα suede stilettoes είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τα μάτια να γυρίσουν όταν πηγαίνετε στο δωμάτιο. Προσθέτοντας το poise καθώς και τη δομή στο σχήμα, αυτά τα παπούτσια είναι βασικά αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που οδηγείται από μια ισχυρή αίσθηση στυλ.

Μαγικές μεταλλικές αντλίες
Όταν αφορά τις αντλίες, οι γυναίκες αναζητούν πάντα νέες και ενδιαφέρουσες επιλογές για να επιλέξουν τα πανέμορφα ρούχα τους. Τα παπούτσια είναι αξεσουάρ αξίας που συμπληρώνουν την ενδυμασία σας καθώς και προσθέτουν την πολυπλοκότητά της καθώς και την ομορφιά. Χωρίς τα ιδανικά παπούτσια, ακόμη και ένα εξαιρετικό κομμάτι ρούχων μπορεί να βγει τόσο βαρετό όσο και συνηθισμένο. Οι μεταλλικές αντλίες έχουν μόλις πρόσφατα πάρει τεράστια δημοτικότητα στον κόσμο της μόδας.

Alanic Worldwide · Παπούτσια για να πεθάνουν για αυτή τη σεζόν!

Το εξελιγμένο καθώς και το απλό στυλ αυτών των μονοχρωματικών αντλιών λαμβάνεται μια εγκοπή με τη βοήθεια των θαυμαστών χρωμάτων που έχουν μεταλλική ακτινοβολία σε αυτό. Σε αντίθεση με το να είναι τόσο τυφλό όσο και δυνατά, αυτή η ακτινοβολία είναι πάντα τόσο λεπτή που προετοιμάζει τον πελάτη σας για μια γιορτή, ενώ την κάνει να μοιάζει με μια επιτομή της κομψότητας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτήσετε μόνο τους πιο κορυφαίους κατασκευαστές παπουτσιών χονδρικής, καθώς και κατασκευαστές ρούχων στις ΗΠΑ, να επωφεληθείτε από τα trending styles σε παπούτσια καθώς και ενδύματα έτσι ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των αξιότιμων πελατών σας καθώς και να σας αφήσουν ανταγωνιστές πολύ πίσω.

Ετικέτες:
κατασκευαστές ενδυμάτων
κατασκευαστές παπουτσιών
Οι κατασκευαστές παπουτσιών ΗΠΑ
κατασκευαστές παπουτσιών χονδρικής
χονδρικά παπούτσια

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Το κυνήγι: Οι καλύτερες ρόμπες για δουλειά

Σίγουρα, όλοι μας καταλαβαίνουμε τι θεμελιώδεις ντουλάπες για τις επαγγελματικές γυναίκες της εργασίας πρέπει να έχουν στις ντουλάπες τους, ωστόσο, αν παίρνετε ένα για πρώτη φορά ή αντικαταστήστε ένα Έχετε χρησιμοποιήσει στο έδαφος, μπορεί να είναι ένας πόνος για να ανακαλύψετε ακριβώς την ιδανική ενσάρκωση στα καταστήματα. Στο “The Hunt”, περιηγούμε στα καταστήματα για ένα θεμελιώδες προϊόν που πρέπει να έχει κάθε κυρία.
Ποιες είναι οι ωραιότερες εσθήτες σας για δουλειά φέτος, επισκέπτες – τι κυνηγάτε, τι αγαπάτε, καθώς και ποια μοτίβα φόρεμα είστε απογοητευμένοι; Καταλαβαίνω ότι πολλοί επισκέπτες δεν συμπαθούν τα στυλ “Rufflepuff”, καθώς τους τηλεφωνούν, για παράδειγμα.

Για τα $ .02 μου, εδώ πιστεύω ότι κάνει ένα εξαιρετικό φόρεμα για δουλειά:
Πυκνοί επαρκείς ιμάντες ή μανίκια που δεν υπάρχει πιθανότητα ιμάντων σουτιέν που δείχνουν – αναζητήστε εσώρουχα snaps μέσα σε εσώρουχα για να κρατήσετε το σουτιέν σας στη θέση του ή να ζητήσετε από τον ράφι σας να τους προσθέσετε αν έχετε πρόβλημα με πτωτικές ιμάντες σουτιέν
Ένα κατάλληλο από την εργασία που δεν είναι τόσο κομψό-κανονικά μέσα σε μια ίντσα από το γόνατο σας (εδώ ήταν η τελευταία μας συζήτηση για το πότε ένα φόρεμα είναι τόσο σύντομο για δουλειά)
Εάν υπάρχει μια σχισμή, δεν αυξάνεται τόσο ψηλά όταν είστε κάθονται (καθίστε όσο και το δοκιμαστικό καθρέφτη για να βεβαιωθείτε!);
Ένα σχήμα που είναι προσαρμοσμένο καθώς και γυαλισμένο, ωστόσο, όχι “bodycon” – κανείς δεν επιθυμεί να δουλέψει πολλές ώρες σε ρούχα skintight!
Οι τσέπες, οι οποίες μπορεί να είναι εξαιρετικές (γιατί, καλά, τσέπες!) Ωστόσο, προσθέτουν πολύ μεγάλο μέρος του χύδην καθώς και μειώνουν την κομψότητα (εξακολουθώ να θέλω πάντα τις τσέπες, ωστόσο αυτό είμαι εγώ.)
Τα μανίκια, τα οποία μπορούν επίσης να είναι ένα σπαθί διπλής άκρης-τα μανίκια θα αναπόφευκτα θα στρώσουν πολύ καλύτερα κάτω από τα ζακέτες καθώς και τα blazers. Τούτου λεχθέντος, η εμφάνιση χωρίς μανίκια δεν είναι κατάλληλη για κάθε γραφείο – οπότε κατανοήστε την κουλτούρα του γραφείου σας εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ένα μανίκι από μόνη της.

Τέλος, σημειώστε ότι σε μερικές φόρεμα θήκης μπορεί να χρειαστεί να κόψετε τους αεραγωγούς σας για τη φούστα – αν υπάρχει λίγο x ραμμένο στο κάτω μέρος του εξαερισμού, που πιθανότατα δεν προορίζεται να είναι εκεί. Εάν το γραφείο σας είναι πολύ συντηρητικό, ίσως θελήσετε να επιθεωρήσετε τον οδηγό μας για το καλσόν – για τους υπόλοιπους, αν κυνηγάτε κάτι άνετο να φορέσετε κάτω από τα φορέματα εργασίας σας, οι επισκέπτες όπως αυτά τα άνετα “slip sorts” από το jockey. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε έναν τόνο shapewear.
(Εντάξει, ένα πολύ περισσότερο σημείο: Εάν το φόρεμά σας είναι μέρος ενός σετ στροφών, φροντίστε να στεγνώσετε όλα τα κομμάτια σας μαζί, ώστε να δείχνουν την ίδια ακριβώς φθορά καθώς και δάκρυ.)
{Σχετικά: Επιθεωρήστε τον οδηγό μας σε άνετα τακούνια!}
Αυτή η δημοσίευση αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών, καθώς και το Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ θυγατρικών που δημιουργήθηκε για να προμηθεύσει ένα δείχνει ότι θα κάνουμε χρεώσεις συνδέοντας με το Amazon.com καθώς και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Πού να ανακαλύψετε εξαιρετικές εσθήτες για δουλειά το 2022
Αφού κοίταξε πολλά καταστήματα σήμερα το πρωί … οι επιλογές είναι τύποι λεπτών αν δεν θέλετε την εμφάνιση “rafflepuff”, όπως πολλοί σχολιαστές τηλεφωνούν. Υπάρχουν πολλά κλιμακωτά φορέματα, φορέματα racerback, floofy φορέματα, καθώς και έτσι, έτσι πολλά μικροσκοπικά (ή maxi) φορέματα, κανένα από τα οποία δεν είναι γενικά κατάλληλα για εργασία. (Γνωρίστε το γραφείο σας, ωστόσο στην τελευταία μας συζήτηση για το μήκος της φούστας πολλοί επισκέπτες συμφώνησαν ότι το μήκος του γόνατος ή ακριβώς πάνω από το κατάλληλο μήκος για φορέματα εργασίας.)

Σε γενικές γραμμές, ευρεία εγκεφαλικά επεισόδια, αν είστε στην αναζήτηση για μεγάλες εσθήτες για δουλειά, θα έλεγα μερικά από αυτά τα καταστήματα – επίσης να παρακολουθήσετε τη σελίδα μας για τα καλύτερα φορέματα εργασίας, τα οποία συλλέγει όλα τα εσώρουχα που πρότεινε η Elizabeth για την Elizabeth Οι αναφορές των πρωινών μας.
Mm.lafleur
Mercer
Τέλος των εδαφών
Χόμπι
Amour vert
Η ASOS μπορεί να είναι δύσκολο να προτείνει οποιοδήποτε είδος συγκεκριμένου φόρεμα από τις τροποποιήσεις των αποθεμάτων τόσο συχνά, ωστόσο δεν αποτυγχάνει να θυμηθεί για τα απίστευτα προσιτά ρόμπα τους για δουλειά…

Εάν είστε στην αναζήτηση για πολύ πιο συντηρητικές, τυποποιημένες φορέματα για δουλειά, αυτά είναι μερικά από τα μακροχρόνια προτιμώμενα φορέματα μας …
Υπέροχα φόρεμα θήκης για δουλειά

Μερικά από τα πιο κομψά φορέματα θήκης για δουλειά από το 2022: ένα / δύο / τρεις / τέσσερις / πέντε (δεν είναι απεικονισμένες επίσης)

Plus-size φορέματα για δουλειά

Μερικές από τις καλύτερες φόρμες συν-μεγέθους για δουλειά: μαύρο / οικολογικό φιλικό / ναυτικό / burgundy / μαύρο (δεν είναι ορατό, ωστόσο επίσης)

Μερικά κομψά εσώρουχα μου αρέσουν για δουλειά ιδανικά τώρα…

Εάν κυνηγάτε ένα προσιτό φόρεμα (εκτός από την εκπληκτική θήκη Elizabeth που επέλεξε πριν από λίγες ημέρες), αυτό το εργοστάσιο J.Crew είναι μια αρκετά μεγάλη επιλογή – είναι $ 69 TodAY, είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα, μεγέθη 0-18.

Μια άλλη πραγματικά προσιτή επιλογή είναι αυτό το φόρεμα από το άκρο του Lands. Ορισμένα χρώματα είναι τόσο χαμηλά όσο $ 23 σήμερα. Προσφέρεται σε κανονικά, μικρά, καθώς και μεγέθη συν με έναν τόνο διαφορετικών επιλογών χρωμάτων. Μια ακόμη εξαιρετική προσιτή επιλογή: αυτό το φωτεινό φόρεμα που έχουμε παρουσιάσει πριν, μέχρι $ 39 σήμερα, καθώς και προσφέρονται σε 5 χρώματα, μεγέθη 14-28.
Εάν τα μανίκια είναι εντάξει από εσάς, υπάρχουν μερικά διαφορετικά χρώματα, καθώς και εκτυπώσεις αυτού του φουσκωμένου φόρεμα με μανίκια από το Karl Lagerfeld. Ορισμένα χρώματα είναι τόσο χαμηλά όσο $ 89 σήμερα. Εάν ένας υψηλός λαιμός του καλύμματος είναι πολύ περισσότερο η μαρμελάδα σας, επιθεωρήστε αυτό το φόρεμα αποκαλύψεων, το οποίο είναι διαθέσιμο σε διάφορα διαφορετικά χρώματα καθώς και εκτυπώσεις.

Εκτός από το φόρεμα των τρόπων που επεσήμανε παραπάνω, το End Lands είναι μια εξαιρετική περιοχή για πλυντήρια μαλλί όπως το παραπάνω (είναι διαθέσιμο σε ρουτίνα καθώς και μεγέθη συν). Έχουν επίσης μερικά χρώματα ενός κουραστικού, ωστόσο συμπαγής φόρεμα ponte σε κανονικά, μικρά, καθώς και μεγέθη συν.

Τα μπλουζάκια είναι οπουδήποτε αυτή τη σεζόν (πίστευα ακόμη και να κάνω μια θέση για το πώς να δημιουργήσετε ένα φόρεμα πουκάμισα για δουλειά), ωστόσο μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο να ανακαλύψετε αυτά που είναι αποδεκτά για δουλειά. Πραγματικά, όπως αυτή η επιλογή από το J.Jill – όχι μόνο έχει τσέπες, ωστόσο είναι διαθέσιμη σε κανονικά, μικρά, ψηλά, καθώς και μεγέθη συν. Είναι $ 99, που προσφέρεται σε πολλά χρώματα.

Ο Eileen Fisher, επίσης, τα φόρεμα πουκάμισες σε μια σειρά υφασμάτων, καθώς και η θεωρία έχει μερικά μεγάλα μπλουζάκια.

Τα φόρεμα πουκάμισο είναι σημαντικά αυτή τη σεζόν, ωστόσο μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να ανακαλύψετε ένα που φαίνεται σαν ένα φόρεμα αντί για μια κάλυψη ή “το πουκάμισο του φίλου μου”. Αυτό από το Everlane κάνει το έργο καλά για ακόμη και $ 100? Διατίθεται σε 3 colorways, μεγέθη XXS-XL.

Το Foxcroft έχει επίσης μερικές μεγάλες φόρεμα πουκάμισο τώρα (είμαι πολύ περισσότερο υπέρ των χαλαρών μετατοπίσεων από ό, τι οι belted, ωστόσο τα χιλιόμετρα σας μπορεί να διαφέρουν.) Αν αισθάνεστε ότι προσθέτετε μηδέν στην τιμή Everlane, αυτό το Lafayette 148 νέο νέο Το φόρεμα της Υόρκης είναι εκπληκτική.

Δεν είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας των Florals, προσωπικά, ωστόσο αυτό το vert vert φόρεμα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός που είναι εξαιρετικό για το γραφείο, νομίζω. Μου αρέσει ότι η φούστα δεν είναι τόσο μεγάλη ή floofy, τα μανίκια δεν είναι τρελά (ίσως είναι μόνο εγώ, ωστόσο δεν μπορώ να διαχειριστώ σημαντικά φουσκωτά φυτικά μανίκια), καθώς είναι ακόμη και από έναν κατασκευαστή πλυντήριο, ανακυκλωμένο μετάξι . Το φόρεμα είναι $ 173- $ 278 στο Amour Vert (μεγέθη XS-XL).

Μερικές άλλες μεγάλες επιλογές για floral ρόμπες περιλαμβάνουν Ann Taylor καθώς και Talbots.

Αυτό το φόρεμα μπορεί να είναι το προτιμώμενο μου στην παρτίδα – μου αρέσει το μεγάλο boatneck, τα μανίκια drapey, η πλευρά ruching – είναι παραδοσιακό όσο και διασκεδαστικό. Όπως επεσήμανα παραπάνω, το Mm.lafleur έχει έναν τόνο εξαιρετικών εσώρουχων για δουλειά.

Αυτό είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα, μεγέθη 0p-18, για $ 345. (Και είναι ο κατασκευαστής πλυσίματος καθώς και με ανακυκλωμένο πολυεστέρα.)
Μια άλλη μάρκα με μεγάλες προσφορές κατασκευαστών που μπορούν να πλυθούν στο Mercer είναι η Mercer, όπου τα εσώρουχα είναι συνήθως κάτω από $ 200-ακριβώς το ίδιο για το British Brand Hobbs (μεγέθη 0-14).

Από την πιο ακριβή πλευρά, αυτό το φόρεμα Piazza Sempione φαίνεται εντυπωσιακό αλλά παραδοσιακό – μου αρέσει αυτό το κόκκινο κραγιόν καθώς και το προσαρμοσμένο, δομημένο vibe. Είναι $ 895 στο Neiman Marcus, που προσφέρεται σε μεγέθη 2-12. (Εάν προσπαθείτε να βρείτε πολύ πιο προσιτό dupe, επιθεωρήστε το φόρεμα που αποκαλύφθηκα παραπάνω.)

Αναγνώστες, ποια εσώρουχα σας αρέσουν για δουλειά αυτές τις μέρες;
Όπως αυτό το χαρακτηριστικό; Επιθεωρήστε άλλες πρόσφατες δόσεις!

Wear Viral-Τα αγαπημένα σας ιογενή βίντεο σε ένα μπλουζάκι

Wear Wear Te Tee πουκάμισα είναι ένα παράδειγμα του πόσο έντονα ο λαϊκός πολιτισμός κυριαρχεί στον κόσμο των μπλουζών και των ενδυμάτων γενικά.
Αυτή η εταιρεία T-Shirt στοχεύει στην ικανοποίηση των αναγκών των οπαδών που επιθυμούν να φορούν τα δημοφιλή πράγματα που αγαπούν. Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2013 και θα προσθέτει τακτικά 3-5 σχέδια κάθε εβδομάδα με βάση τις τρέχουσες τάσεις. Όλα τα σχέδια είναι δημιουργικές αναπαραγωγές θεμάτων ποπ κουλτούρας. Τα μπλουζάκια στοχεύουν σε ένα νέο κοινό 16-30. Τα σχέδια είναι 15,99 δολάρια την πρώτη εβδομάδα πριν πάνε στην κανονική τιμή των 21,99 δολαρίων.
Εάν είστε οπαδός των ημερήσιων τοποθεσιών T-shirt-ισχυρές σε δημοφιλείς αναφορές-τότε θα σας αγαπήσετε, αλλά αν δεν είστε, θα πάρετε ελαφρώς απογοητευμένοι από την μάλλον λεπτή ιδέα πίσω τους. Δεν τους αρέσει απαραίτητα, αλλά δεν είναι το στυλ μου, όπως τα μπλουζάκια Meme δεν είναι κάτι που θα φορέσω.
Ο Michael Holmes είναι ένας γραφιστής γραφίστας με έδρα το Λος Άντζελες, ο οποίος είναι ο μοναδικός σχεδιαστής για τα Wear Viral T πουκάμισα. Δημιουργεί τακτικά και απεικονίζει, δημιουργώντας νέα δουλειά με γρήγορο ρυθμό. Το ύφος του μπορεί να ποικίλει ευρέως από εξαιρετική εργασία φορέα έως φωτοβολταϊκή εργασία ζωγραφικής. Ο Mike έχει ένα πτυχίο καλής τέχνης στο γραφικό σχέδιο από το Cal Poly University και επίσης κάνει ανεξάρτητο.
Τα μπλουζάκια είναι αρκετά διασκεδαστικά συνολικά και νομίζω ότι το “έκπληκτο γατάκι” είναι πολύ αξιολάτρευτο, ενώ ο “κάποιος που γνωρίζαμε” έχει μια αρκετά καλή εκτέλεση. Έτσι, αν τους αρέσουν, κατευθυνθείτε προς τον ιστότοπο και χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού LIRPA20 στο checkout για 20% έκπτωση για ολόκληρο το μήνα Απρίλιο! Επίσης, παραμείνετε συνδεδεμένοι μαζί τους στο Facebook για ειδικές προσφορές.
Μπορείτε επίσης να αλλάξετε γνώμη για τα σχέδια στο τμήμα σχολίων.
Viral Video T-shirts:
Είναι ένα πουλί, είναι ένα αεροπλάνο που χρησιμοποιήσαμε για να γνωρίζουμε το Kittythe Dark Bat και το Wonderexplosion πουλιών στο Gangnam
0/5 (0 κριτικές)

«Ονομάστε την πώληση τιμής» από τα ενδύματα ακτογραμμής από σκυρόδεμα

Καθημερινά αυτή την εβδομάδα, τα ενδύματα ακτογραμμής από σκυρόδεμα διαθέτουν ένα διαφορετικό προϊόν για αγορά για το κόστος της επιλογής σας! Έχουν ένα ελάχιστο απόσπασμα $ 10. Όπως και αν ξοδεύετε $ 13 ή περισσότερα, παίρνετε ένα δωρεάν πακέτο αυτοκόλλητων, ενώ $ 21 ή πολύ περισσότερα σας παίρνει δωρεάν αποστολή καθώς και ένα πακέτο αυτοκόλλητων!
Σήμερα (μόνο) το προϊόν στην πώληση είναι ένα beanie – κάντε κλικ εδώ, καθώς και είναι δικό σας! Σκεφτείτε οποιοδήποτε είδος $ 1 που πληρώνετε πάνω από το ελάχιστο ως στήριξη bit για νέα στυλ ακτών σκυροδέματος καθώς και προϊόντα.
Μπορείτε να επιθεωρήσετε τις λεπτομέρειες σχετικά με το εμπορικό σήμα εδώ, καθώς και να είστε βέβαιος να συμβαδίσει με τα άρθρα κοινωνικού δικτύου τους στο Facebook καθώς και στο Twitter.
«Ονομάστε την τιμή σας» από τα ρούχα ακτογραμμής από σκυρόδεμα

0/5 (0 κριτικές)

Ψύξη νέων πουκάμισα από το Sleep Fear Garments

Η μάρκα Sleep Terror κυκλοφόρησε το New Halloween επηρέασε τα μπλουζάκια για αυτό το φθινόπωρο καθώς και μου αρέσει το έργο τέχνης!

Η συλλογή αποτελείται από 4 ολοκαίνουργια φρίκη που επηρέασε τα μπλουζάκια. Ένας από αυτούς είναι μια φρίκη παρωδία Tshirt, “The Waking Dead”, που χαρακτηρίζει υπνηλία ζόμπι που ανεβαίνουν από τις χαλαρωτικές κρύπτες τους για να τρομοκρατούν τους ζωντανούς. Το έργο τέχνης είναι εξαιρετικό σε αυτό:
Ο ξύπνιος νεκρός

Όλα τα μπλουζάκια δημιουργήθηκαν με την ιδέα του Halloween στο μυαλό, ωστόσο μας χρησιμοποιήθηκαν ήδη για την περίεργη ατμόσφαιρα των μπλουζών Tee – Halloween είναι απλώς ένας πρόσθετος λόγος για να χτυπήσετε ένα από αυτά τα μωρά.
Ο Jonathan, ο ιδιοκτήτης καθώς και ο σχεδιαστής, ήθελαν να παράγουν τρομακτικά αλλά διασκεδαστικά μπλουζάκια που θα απολαμβάνουν οι άνθρωποι, ενώ παραμένουν πιστοί στο επίκεντρο των εφιάλτων και των τέρατα. καθώς και πέτυχε πλήρως από αυτή την άποψη.

Ελέγξτε τα:
Batsbymoon-Sicklethe Waking Deadslumber Dome

0/5 (0 κριτικές)

10 τεράστιο στυλ Punjabi Patiala Fit Neck, καθώς και ακριβώς πώς να τα φορέσετε

όπως το sari, το patiala ταιριάζει είναι διαχρονικές. Για αυτό, είμαστε πάντα ευγνώμονες. Σίγουρα οι ζωντανές Hued της δεκαετίας του 2000 είναι κάπως ανύπαρκτες τώρα, ωστόσο έχουν αναβαθμιστεί από πολύ καλύτερους τόνους καθώς και σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των λαιμών. Τα διαφορετικά στυλ του λαιμού έχουν κερδίσει εκτίμηση από τους ανθρώπους της μόδας, επίσης. Είτε ψωνίζετε για shits patiala, είτε πρόκειται για τολμηρές περικοπές είτε για το στυλ με κουμπιά, μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτά για τη χρήση της σεζόν μετά την εποχή. Για τον καλύτερο σχεδιασμό του λαιμού Punjabi Patiala Fit Fit, checked out και shop.

Punjabi Patiala Fit Leck Style που είναι πιο εμφανές αυτή τη σεζόν:
Παρακάτω, έχουμε συλλέξει 10 έννοιες που έχουν τραβήξει την προσοχή μας. Είναι το καλύτερο που έχει να προσφέρει αυτή τη σεζόν. Ελέγξτε μπροστά καθώς και ανακαλύψτε σε ποιο γεγονός θα πρέπει να φορέσετε κάθε κομμάτι. Μπορεί να καταλήξετε να τα αγοράσετε επίσης.

1. Σκάφη με σκάφος:
Περιγραφή:
Η γεωμετρική ασταμάτητη εφαρμογή είναι κομψή και εξελιγμένη. Αυτή η προσαρμογή Patiala Salwar κόβεται από ένα βαμβακερό-πλαίσιο καθώς και ένα γεωμετρικό μοτίβο γύρω από τα σύνορα. Ένας λαιμός σκάφους παρέχει αυτό το κομμάτι ένα ομαλό φρέσκο ​​άκρο. Στυλ σας με το αντίστοιχο Chiffon Dupatta καθώς και το μακιγιάζ Dewy.
Υλικό: Kurta-Cotton Blend, Dupatta-Chiffon

Σχεδιασμός: Patiala
Περίπτωση: πάρτι

Πηγή: Craftsvilla.com2. Κολάρο-λαιμό:
Περιγραφή:
Η στερεή εφαρμογή Anarkali κόβεται από τραγανή στερεά εκτύπωση με σχέδια. Έχει γοητευτικό λαιμό κολάρο, φουσκωμένο στρίφωμα, καθώς και τρία τέταρτα μανίκια. Το palazzos λειτουργεί ένα κλείσιμο κορδονιών για να εξασφαλίσει ότι παραμένει στη θέση του. Το σετ είναι άνετο για να φορέσει σε μια καθημερινή περίσταση.

Υλικό: βαμβακερό μείγμα
Σχεδιασμός: πτυχωμένο

Υλικό: βαμβάκι
Σχεδιασμός: Εθνοτικά μοτίβα
Περίπτωση: εορταστική
Πηγή: myntra.com4. Keyhole λαιμό:
Περιγραφή:
Το Libas παράγει τις τελευταίες ταιριάζει στο Punjabi στις οποίες αμέσως το φθινόπωρο, όπως με, όπως αυτό το σετ μοσχαριών. Κόβουμε με μανίκια καμπάνας τριών τετάρτων, είναι κατασκευασμένο από καθαρό βαμβάκι που είναι άνετα ελαστικό καθώς και λεπτομερώς με το κλείσιμο αγκίστρου και μάτι, απευθείας στρίφωμα, καθώς και πλευρικές σχισμές. Φορέστε την προσαρμογή με το μωβ καθώς και το χρυσό τυπωμένο παλάτι.
Υλικό: καθαρό βαμβάκι
Σχεδιασμός: Εθνοτικά μοτίβα
Περίπτωση: σύντηξη
Πηγή: jabong.com5. Στρογγυλή λαιμό κοστούμι:
Περιγραφή:
Σε ένα vintage μείγμα φιλικών προς το περιβάλλον καθώς και ροζ αποχρώσεις, το Unstitched Fit έχει floral φινίρισμα-ένα σημαντικό θέμα των κοστουμιών Patiala Salwar. Έχει σχεδιαστεί ως ελεύθερο μέγεθος για μια χαλαρή αίσθηση. Η φιλική προς το περιβάλλον Chiffon Dupatta είναι μια φανταστική προσθήκη στο κοστούμι.
Υλικό: Kurta-Crepe, Dupatta-Chiffon
Σχεδιασμός: απευθείας ταιριάζει
Περίπτωση: πάρτι
Πηγή: Craftsvilla.com6. Σχεδιασμός τετραγωνικού λαιμού:
Περιγραφή:
Αυτό το απλό οικολογικό χρωματιστό ταιριάζει με το τετράγωνο λαιμό στυλ αποτελείται από 100% καθαρό βαμβάκι. Διαθέτει μια κούρσα μοσχάρι, πορτοκαλί γιλέκο, καθώς και φιλικό προς το περιβάλλον σιφόν Dupatta. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για να φορέσει καθημερινά.
Υλικό: βαμβάκι
Σχεδιασμός: Floral Motifs
Περίπτωση: κολέγιο ή καθημερινή φθορά
Πηγή: jabong.com7. Λαιμός Angrakha:
Περιγραφή:
Το μουστάρδα που ταιριάζει από το Biba είναι ιδανική για πάρτι, γάμους, φεστιβάλ, καθώς και δέσμευση. Ακτινοβολία με αυτό το πανέμορφο στυλ Anarkala Fit με έντυπη Ghera καθώς και μανίκια churidar. Έχει χρυσό κεντήματα που απλώνεται γύρω από το ζυγό. Η προσαρμογή περιλαμβάνει επίσης ένα ζευγάρι βαμβακιού churidar καθώς και dupatta που ταιριάζει όμορφα με την Κούρτα.
Υλικό: Silk Chanderi
Σχεδιασμός: Angrakha Style με χρυσό κέντημα
Περίπτωση: πάρτι, φεστιβάλ, γάμοι, καθώς και δέσμευση
Πηγή: Biba.in8. κεντημένο λαιμό:
Περιγραφή:
Ένας κεντημένος λαιμός, καθώς αυτό φαίνεται λαμπερό. Το κέντημα του καλαμποκιού Chanderi είναι το επίκεντρο του κοστούμι. Μπορείτε να ανακαλύψετε παρόμοια κεντημένη patiala με λαιμό που ταιριάζει σε υλικά όπως βαμβάκι, κρέπα, μετάξι, κλπ.
[SC: MediaD]
Υλικό: Chanderi
Σχεδιασμός: Εργασία καθρέφτη
Περίπτωση: πάρτι
Πηγή: voonik.com9. λαιμός:
Περιγραφή:
Το Patiala Salwar ταιριάζει με το λαιμό σέσουλα εκτυπώνεται με ισχυρές εκτυπώσεις. Κατασκευασμένο από βαμβακερό μείγμα, αυτό το στυλ κοπής A-line έχει μια τεράστια επιφάνεια κατά μήκος των χεριών, ενώ η ραφή των κάτω κάτω προσφέρει άνεση.
Υλικό: βαμβακερό μείγμα
Σχεδιασμός: Patiala
Περίπτωση: πάρτι, γάμοι
Πηγή: Indiamart.com10. Ασύμμετρος λαιμός:
Περιγραφή:
Μια κομψή ανάπτυξη του σύγχρονου στυλ, αυτό το White Patiala Fit σετ θα κάνει μια φανταστική προσθήκη στην ντουλάπα σας. Η ασύμμετρη κορυφή του λαιμού συνδυάζεται εντελώς με το κεντημένο έργο. Προσθέτει με το Santoon Patiala καθώς και το web dupatta που αναμειγνύεται πλήρως με το έργο Zari.
Υλικό: Net-Kurti, Santoon-Pants
Σχεδιασμός: Zari, Dabka, Stone Work, Chikankari, Sequined, καθώς και κεντημένη εργασία
Περίπτωση: Φεστιβάλ, Γάμοι, Sangeet, Mehndi, Diwali, Eid, Πρωτοχρονιά, καθώς και κόμματα
Πηγή: andaazfashion.co.ukthe Η επιλογή του στυλ του λαιμού αποδίδει σε μεγάλο βαθμό σε ένα κοστούμι salwar. Ελπίζουμε να σας άρεσε η συλλογή μας του σχεδιασμού λαιμού Punjabi Patiala Fit. Έχετε προτιμώμενη μεταξύ αυτών των σχεδίων; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.