Τέσσερα εξέχοντα αμερικανικά ποδοσφαιρικά ενδύματα καθώς και αξεσουάρ

τέσσερα εξέχοντα αμερικανικά ποδοσφαιρικά ενδύματα καθώς και αξεσουάρ
25/08/2018, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Με την ίδρυσή του στις πανεπιστημιουπόλεις του κολλεγίου, το αμερικανικό ποδόσφαιρο έχει πάρει τη ρίζα του στα βασικά αθλήματα καθώς και κατέληξε να είναι αρκετά διάσημος ανάμεσα στους ένθερμους αθλητές. Όταν τα κολέγια στις ΗΠΑ άρχισαν να διοργανώνουν διαγωνισμούς μεταξύ κολλεγίων σε παιχνίδια Gridiron, από τότε άρπαξε το Spotlight. Αργότερα, οι κανόνες του παιχνιδιού εξελίχθηκαν από το Walter Camp. Οι εξοπλισμοί του αμερικανικού ποδοσφαίρου έχουν επίσης πάει με την ανάπτυξη ακριβώς όπως το ίδιο το παιχνίδι. Ακριβώς εδώ είναι μια λίστα με λίγες αμερικανικές ποδοσφαιρικές συσκευές που μόλις πρόσφατα εισήχθη στην αγορά. Επιθεωρήστε παρακάτω!
1. Υλικά για την υγρασία:
Συγκριτικά μια νέα εφεύρεση, το υλικό υγρασίας είναι η τελική επιλογή των παικτών. Σήμερα, τα περισσότερα από τα αμερικανικά ποδοσφαιρικά φανέλα κατασκευάζονται με αυτό το υλικό νέας ηλικίας, το οποίο κρατά ένα φοβερό καθώς και στεγνό, απορροφώντας όλη την υγρασία που δημιουργείται ενώ το σώμα είναι σε συνολική κίνηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι παίκτες κουράζονται καθώς εξαντλούνται όταν ιδρώνουν βαριά, καθώς και τη συνεχή απαίτηση να μεταβάλλουν τη φανέλα τους προσθέτει μόνο στην ταλαιπωρία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, ο Kevin Plank άρχισε να χρησιμοποιεί το υλικό υγρασίας για να κάνει τα αμερικανικά ρούχα ποδοσφαίρου που κατέληξε να είναι ένα τεράστιο χτύπημα σε αυτόν τον κόσμο του 21ου αιώνα.

2. μαξιλάρια ώμων:
Προηγουμένως, σε παιχνίδια πλέγματος, δεν χρησιμοποιήθηκαν μαξιλάρια ώμων. Οι παίκτες χρησιμοποίησαν για να φορούν τακτικά φανέλες όπως όλα τα άλλα αθλήματα. Ωστόσο, ξεκίνησε από τη δεκαετία της δεκαετίας του ’50, καθώς και έχει περάσει με αρκετές εξελίξεις από τότε. Αρχικά, τα μαξιλάρια ώμων σε μια αμερικανική φανέλα ποδοσφαίρου ήταν φτιαγμένο από δέρμα καθώς και ραμμένα με το μπλουζάκι. Ωστόσο, το υλικό τροποποιήθηκε σε αφρό καθώς και πλαστικό που εξασφάλισε πολύ καλύτερη προστασία. Όπως και τώρα, οι τεχνίτες της κορυφαίης επιχείρησης παραγωγής χρησιμοποιούν την υπερ-προχωρημένη καινοτομία για να κάνουν αυτά τα μαξιλάρια ώμων πιο αναπνεύσιμων καθώς και άνετα. Μερικοί επίσης έχουν κλιματισμό αντίκτυπου για να κρατήσουν τους παίκτες δροσερό, εκτός από την πρόληψη τραυματισμών στον ώμο.
3. Γάντια υψηλής απόδοσης:
Τα γάντια αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του αμερικανικού ποδοσφαιρικού ρούχων χωρίς τα οποία δεν μπορεί κανείς να παίξει αυτό το παιχνίδι. Τα γάντια έχουν επίσης μάλλον μια πολύχρωμη ιστορία όπως όλα τα άλλα μέρη του αμερικανικού ποδοσφαιρικού εξοπλισμού. Οι κατασκευαστές έχουν καινοτομήσει νέα στυλ γάντια υψηλής απόδοσης που έχουν κάνει απλό για τους παίκτες να κρατήσουν καθώς και να πιάσουν τις σφαίρες χωρίς να βλάψουν τα δάχτυλά τους.
4. Λεπτά σε φανέλες σχήματος:
Αν κοιτάξετε μια από τις τελευταίες αμερικανικές φανέλες ποδοσφαίρου, θα κάνετε μια τεράστια διαφορά από εκείνες της προηγούμενης εποχής. Οι σημερινές φανέλες είναι λεπτές και μπορούν να υποστηρίξουν τους μύες των παικτών που εμποδίζουν τους τραυματισμούς. Από την άλλη πλευρά, αυτά τα κάνουν επίσης να φαίνονται κομψά στην παιδική χαρά, αυξάνοντας τον αριθμό του ανεμιστήρα τους μετά.

Ετικέτες:
Αμερικανική ενδυμασία ποδοσφαίρου
Αμερικανικά ρούχα ποδοσφαίρου
Αμερικανικά ποδοσφαιρικά ρούχα
Αμερικανικά ποδοσφαιρικά ενδύματα ΗΠΑ
Αμερικανική φανέλα ποδοσφαίρου

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *