Χρήσιμες ιδέες για ακριβώς πώς να φροντίσετε τα ρούχα σας

Ζητήστε κάθε τύπο κανονικής γυναίκας σε μια μόδα, καθώς και πηγαίνουν gung-ho σε ρούχα. Η Flea Market για την αγορά σε εμπορικά κέντρα high-end είναι ένα πρόγραμμα κατοικίδιων ζώων για την κα Betty στην κ. Batra. Στοιβάζετε την ντουλάπα σας με ρούχα καθώς και ρούχα, ωστόσο καταλάβετε ακριβώς πώς να φροντίσετε τα ρούχα σας;
Ακολουθούν μερικές μέθοδοι για να φροντίσετε τα ρούχα σας
Υπάρχουν και ασυνήθιστες μέθοδοι για να φροντίσετε τα ρούχα σας. Θυμηθείτε, δεν υπάρχουν κανένα είδος ειδικών προϊόντων για να διατηρήσετε τη λευκή ντουλάπα σας να φαίνονται λαμπερά νέα, καθώς και σκοτεινά φαίνονται χρώματα αιχμηρά. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι λίγο από το χρόνο σας καθώς και το ενδιαφέρον για τα ρούχα σας.

[Διαβάστε επίσης: διαφορετικές μέθοδοι για το πώς να φτιάξετε τα ρούχα σας οσμή καλό]
Εδώ είναι μερικές στοχαστικές ιδέες για τη φροντίδα των ρούχων σας, τα οποία μπορείτε να δείξετε ευτυχώς τα beti, bahu, maa ή bum chums.
Διαβάστε τις ετικέτες
Πόσο πολλές φορές επιθεωρούμε αυτό το θεμελιώδες βήμα, φροντίζοντας τα ρούχα μας;

Όλα τα προϊόντα των ενδυμάτων περιλαμβάνουν μια αναγνώριση που δείχνει οδηγίες περίθαλψης για ακριβώς πώς να πλυθεί το φόρεμα. Εάν δεν το κάνει, απαιτείται να καθορίσετε το υλικό που χρησιμοποιείται καθώς και να καθορίσετε παρόμοιες ρυθμίσεις πλύσης μηχανής από άλλα προϊόντα ενδυμάτων.
Υπάρχουν ορισμένα προϊόντα ενδυμάτων που σας απαιτούν να τα παραδώσετε πλυντήρια ή να τοποθετήσετε στη συνέχεια σε λειτουργία “λεπτή ρύθμιση” ενώ χρησιμοποιείτε το πλυντήριο.

Πιστεύετε ποτέ γιατί τα ρούχα ξεθωριάζουν ή συρρικνώνονται στη διαδικασία του πλυντηρίου. Αυτό είναι από το ζεστό νερό τραβά του χρώματος από τις ίνες που οδηγούν στην αποχέτευση.
Εάν η ετικέτα σας λέει σε ψυχρή πλύση, χρησιμοποιήστε μόνο ζεστά ρούχα μόνο. Ακριβώς πώς να φροντίζετε τα ρούχα σας δεν είναι μια κουραστική διαδικασία, ωστόσο μια έξυπνη μέθοδος για να το κάνετε.

Πηγή: whstatic.comlaundering
Για να διατηρήσετε τα ρούχα σας σε άριστη κατάσταση, εδώ είναι μερικές συμβουλές για τη νομιμοποίηση:
[SC: MediaD]

[Διαβάστε επίσης: στον Οδηγό Αγοράς Διαδικτύου]
Ακολουθεί ένας οδηγός για τον ιδανικό ζεστό επιλογέα που επιλέγει τα διάφορα είδη υφασμάτων:
Βαμβάκι: 400 ° F
Βισόζη/ρεγιόν: 375 ° F
Μαλλί: 300 ° F
Ακρυλικό: 275 ° F
Πολυεστέρα: 300 ° F
Μετάξι: 300 ° F
Lycra: 275 ° F
Νάιλον: 275 ° F

Πηγή: CaredIscussion.com Acciper που μπορεί να εμφανιστεί στο μυαλό σας – γιατί πρέπει να φροντίσουμε τα ρούχα όταν είναι υποχρεωμένα να φθαρούν, να ξεθωριάσουν, καθώς και το σχήμα τροποποίησης μετά τη χρήση τους. Αλλά, πληρώνει για να είναι λίγο πιο προσεκτική στη μέθοδο που καθαρίζετε, χειριστή, καθώς και αποθηκεύστε τα ρούχα σας. Όταν το κάνετε αυτό, μπορείτε να πάρετε μήνες καθώς και χρόνια πρόσθετης φθοράς από κάθε κομμάτι.
Ελπίζω να σας άρεσαν αυτές οι ιδέες για το πώς να φροντίσετε τα ρούχα σας. συνθέστε και να μας πείτε ακριβώς πώς σας ωφελούνται.

Καθημερινά προϊόντα μακιγιάζ που μπορούν να σας μετατρέψουν σε μια εκπληκτική Diva

εάν σας έχουν πει πολλές φορές από το αφεντικό σας στη δουλειά ή στο κολέγιο από τις αρχές ότι το μακιγιάζ σας ήταν πολύ δυνατά, είναι πιθανό ότι ήταν. Τώρα δεν υπάρχει ανάγκη απελπισίας, γιατί έχουμε πέντε καθημερινά προϊόντα μακιγιάζ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε μια φυσική λάμψη και glam στο υπέροχο πρόσωπο και την προσωπικότητά σας. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι κανείς δεν θα το γνώριζε.
Βασικά στοιχεία μακιγιάζ για ένα φυσικό καθημερινό μακιγιάζ
Ρίξτε μια ματιά στα πέντε προϊόντα που αναφέρουμε στο Mini Tutorial για το πώς να αποκτήσετε το φυσικό μακιγιάζ να φαίνεται σωστό.

Ένα μίνι φροντιστήριο για το φυσικό μακιγιάζ
Σε αυτό το μίνι σεμινάριο, εκτός από το να σας πω τα βήματα για το πώς να αποκτήσετε τη φυσική σκηνή μακιγιάζ σωστά χρησιμοποιώντας πέντε καθημερινά προϊόντα μακιγιάζ, θα σας πω επίσης για το πώς να χρησιμοποιήσετε και τα απαραίτητα μακιγιάζ. Διαβάστε παρακάτω παρακαλώ!

5 κορυφαία προϊόντα μακιγιάζ που θα χρειαστείτε
Ξεκινάμε με καθαρισμό, τόνωση και ενυδάτωση του δέρματος. Μετά από το οποίο το πρώτο καθημερινό μακιγιάζ που θα χρησιμοποιούσαμε είναι το Primer, το οποίο βοηθά στην προετοιμασία του δέρματος για μακιγιάζ. Αυτό βοηθά επίσης στην εξομάλυνση του δέρματος και επιτρέπει στις χρωστικές μακιγιάζ να αναμειγνύονται και στην υπόθεση του δέρματος. Οι εκκινητές δεν επιτρέπουν να συμβεί το πετρέλαιο και μπορεί να βοηθήσει να γεμίσει και τις ρυτίδες. Πάρτε δύο σταγόνες και εφαρμόστε αστάρι γύρω από το πρόσωπο όπως θα κάνατε η ενυδατική σας κρέμα.

Το επόμενο μακιγιάζ θα ήταν το θεμέλιο, το οποίο θα πρέπει να είναι πιο κοντά στον τόνο του δέρματός σας. Χρησιμοποιήστε μια σταγόνα ή δύο με τη βοήθεια μιας βούρτσας θεμελίωσης και εφαρμόστε ομοιόμορφα από το μέτωπο στα μάγουλα, τη μύτη στο πηγούνι και την περιοχή του λαιμού. Η ανάμειξη είναι το κλειδί εδώ, γι ‘αυτό και θα μειώσαμε ένα σφουγγάρι και θα συνδυάσουμε το θεμέλιο στο δέρμα και τη γραμμή των μαλλιών. Αυτό βοηθά στην εξισορρόπηση της επιδερμίδας και σταματάει το πετρέλαιο.
[SC: MediaD]

Μόλις το ίδρυμα έχει οριστεί και ολοκληρωθεί, θα χρησιμοποιήσουμε τώρα το Concealer, τα οποία είναι καθαρά. Το να πηγαίνεις πολύ φως με το concealer θα έκανε προφανές ότι έχετε χρησιμοποιήσει μακιγιάζ. Ανατρέξτε στις αναρτήσεις μας στις οποίες κρύβει το Concealer ποια προβλήματα, έτσι ώστε να γνωρίζετε ποιο να χρησιμοποιήσετε και πώς να το συνδυάσετε ομοιόμορφα στο δέρμα.

Το Blusher είναι σημαντικό να φέρει μια υγιή λάμψη στο μάγουλο, το σχήμα και τον ορισμό. Εξετάστε τους Blushers πάνω από τους Bronzers για μια πολύ φυσική λάμψη μάγουλο. Μην χαμογελάτε όταν εφαρμόζετε το ρουζ, μάλλον πιπιλίζουν στα μάγουλά σας και το εφαρμόζετε από τα ζυγωματικά στη ζώνη του ναού του προσώπου. Χρησιμοποιήστε μόνο κρέμα κοκκινίλα και ανακατέψτε το, επειδή η εξουσία κοκκινίζει το πρόσωπο να φαίνεται παλιό και ηλικιωμένο.

Τι γίνεται με τα μάτια;
Για τα μάτια, ξεκινάμε με ένα πλύσιμο βλεφάρων, που σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε μια ματ τόνιση σκιά ματιών που είναι ένα χρώμα που βρίσκεται πιο κοντά στον φυσικό χρωματικό τόνο του δέρματος των βλεφάρων σας. Ένα εγκεφαλικό επεισόδιο με μια βούρτσα εφαρμογής είναι αρκετή. Στη συνέχεια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια σκιά πιο σκούρα στο χρώμα πλύσης των βλεφάρων, αλλά σε ουδέτερους τόνους- πολύ ελαφρύ ροδάκινο ή ροζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί περιστασιακά.
Τραβήξτε τα μάτια με μολύβι Kajal. Αυτό που κάνετε είναι να χάσετε τις εσωτερικές γραμμές δακρύων των ματιών με κουκκίδες και με μια γωνιακή βούρτσα, μουντζουν τα κουκκίδες kajal για να δημιουργήσετε μια φυσική εμφάνιση επένδυσης. Αυτό βοηθά τα μάτια να φαίνονται μεγάλα και φωτεινά και πολύ φυσικά.
Για τα χείλη
Διορθώστε τα χείλη με μια επένδυση ροδάκινου και στη συνέχεια συνεχίστε να εφαρμόζετε ένα γυμνό κραγιόν μέσα στην επένδυση των χειλιών. Τελειώστε με ένα βάλσαμο για τα χείλη για ένα γυαλιστερό άγγιγμα στα χείλη.
Ελπίζουμε ότι αυτές οι καθημερινές συμβουλές μακιγιάζ χρησιμοποιώντας πέντε σημαντικά απαραίτητα για τη τσάντα μακιγιάζ είναι χρήσιμα. Τώρα προχωρήστε και κούκλα και μην ανησυχείτε- κανείς δεν θα μπορέσει να σας πει ότι έχετε μακιγιάζ!
Πηγή εικόνων: pinterest.com

Πώς να φορέσετε φούστα στο κορεατικό καθημερινό στυλ μόδας

Πώς να φορέσετε φούστα στο κορεατικό καθημερινό στυλ μόδας – είναι καλύτερο να ντύσετε ως ομάδα αν είστε πολύ συνειδητοί στην δοκιμή ενός νέου στυλ.

Πώς να φορέσετε φούστα σε κορεατικό καθημερινό στυλ
Το ντύσιμο είναι όλα σχετικά με την εμπιστοσύνη, αν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τραβήξετε ένα συγκεκριμένο στυλ, τότε συνεχίστε μπροστά. Εάν εξακολουθείτε να είστε απρόθυμοι, τότε μπορείτε να βγείτε με τους φίλους σας στο KPOP και να κάνετε ένα θέμα.

V-Neck Knit Button Cardigan

McCarren Raw-Hem Jean φούστα σε πλυμένο μαύρο

μέσω του Vityle.com
μέσω postfiles12.naver.net
μέσω popdaily.com.tw
μέσω pinterest_
μέσω του Pinterest

Δείτε επίσης

Άνοιξη
Οι άνθρωποι ενώνουν την τάση της φούξιας αυτή την άνοιξη. Αυτές είναι μερικές ιδέες για τη στολή

μέσω pinkage.co.kr
μέσω της επίσημης KoreAnfashion
μέσω του OfficialKoreanFashion.Blogspot.com
μέσω mogujie.com
μέσω Kstylick
μέσω της κορεατικής μόδας-world.tumblr.com
μέσω κορεατικής μόδας
μέσω του mestyle
μέσω ha-roro.tumblr.com
μέσω en.stylenanda.com
μέσω dholic.co.jp
Urban-Korea.tumblr.com
Μοντέρνο κορεατικό φόρεμα, λευκό σακάκι τζιν, απλά παπούτσια
Σώσει