Σχεδιασμός και λογότυπο χεριών

Σχεδιασμός και λογότυπο χεριών από τον Paul von Excite
Ψάχνετε για κάποιο σχεδιασμό και λογότυπο χεριών; Λοιπόν, ο Paul είναι σχεδιαστής που εδρεύει στην καρδιά των Κάτω Χωρών που ειδικεύεται στον σχεδιασμό λογότυπων, την τυπογραφία, το branding, την εικονογράφηση και τα σχέδια Web/UI.
Το έργο του εμφανίζεται σε τακτική βάση σε εκδόσεις που σχετίζονται με το σχεδιασμό. Αν και το λογότυπο, το branding και τα γράμματα είναι η βασική του επιχείρηση, έχει ένα εξαιρετικό υπόβαθρο στο σχεδιασμό ιστού/UI. Η απίστευτη δουλειά του μπορεί να δημιουργηθεί στην προσωπική του ιστοσελίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τυπωμένα μπλουζάκια, φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, βιβλία, ως ψηφιακά έργα τέχνης, για φυλλάδια, λογότυπα, μάρκες και πολλά άλλα!

0/5 (0 κριτικές)

Το Nook & Cranny Independend T-Shirt Pop Up Shop

Αυτή την εβδομάδα η Nook & Cranny αναλαμβάνεται από μια συλλογή ανεξάρτητων σχεδιαστών για το εβδομαδιαίο μπλουζάκι. Γεμίζοντας τις ράγες, κρέμονται από τα δοκάρια και επένδυση των τοίχων του ολοκαίνουργιου χώρου του καταστήματος θα είναι μια εμφάνιση μπλουζών, μπλούζες, εκτυπώσεις και τσάντες από επτά κορυφαία μάρκες indie.
Το Bear Hug Co σας εύχεται ένα «Murray Christmas» με τη γραμμή δημοφιλών προϊόντων τους. Ο Walter White, ο Johnny Cash, ο Forrest Gump και ο Bill Murray είναι μεταξύ των εικονιδίων που έλαβαν όλα μια μεγάλη μεγάλη αγκαλιά ζεστά αρκούδα και μετατρέπονται σε επεξηγηματικά σχέδια ενδυμάτων και εκτύπωσης για την ευχαρίστηση περιήγησής σας.
Τα χαμένα σχήματα σας εύχονται «μια άλλη υπέροχη μέρα» με τη συλλογή απλών αλλά αποδοτικών γραφικών και τυπογραφικών σχεδίων. Διατίθεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναικεία μεγέθη, αυτοί οι άνθρωποι έχουν καλύψει την παρούσα λίστα σας. Περιορισμένη έκδοση χωρίς κότσια Δεν προσφέρονται επίσης σχέδια δόξας, ώστε να τα πιάσετε ενώ μπορείτε! Τα έντερα από το όνομα και τα έντερα από τη φύση, αυτή η επερχόμενη εκκίνηση επαληθεύει ότι η επιμονή είναι η κρίσιμη για την ανεξάρτητη επιτυχία.
Τα νήματα τέρας κρατούν τα πράγματα γλυκά με μια σειρά από πολύχρωμα μπλουζάκια και φούτερ με κουκούλα, ενώ ο Peter Carrington και το σημείο εμφανίζουν τις πιο σκοτεινές τεχνικές τους στον κόσμο της απεικόνισης και της εκτύπωσης ενδυμάτων. Με τέτοιες διαφορετικές τεχνικές για το σχεδιασμό, υπάρχει κάτι για όλους για όλους στη μεγάλη λίστα σας φέτος.
Το pop-up κατάστημα T-shirt θα είναι στο Nook & Cranny (28 Bold Street, Λίβερπουλ) μέχρι την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου. Οι χρόνοι έναρξης είναι 9 π.μ.-6μμ, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ώρες αργά το βράδυ την Πέμπτη και το Σάββατο (μέχρι τις 8μμ) για να πάρετε τα χέρια σας σε μερικά πολύ φοβερά Χριστουγεννιάτικα.
Nook & Cranny Ανεξάρτητο T-Shirt Pop Up Shop

0/5 (0 κριτικές)

Έκθεση Workwear της Τετάρτης: Poplin Shirtdress

Οι ημερήσιες εκθέσεις μας υποδηλώνουν ένα κομμάτι ρούχων κατάλληλων για την εργασία σε μια σειρά τιμών.
Ένα πουκάμισο είναι μια εκπληκτική επιλογή άνοιξη για γραφεία που εξακολουθούν να προσπαθούν να καταλάβουν πού πρόκειται να πέσουν στο φάσμα της υπηρεσίας casual. Θα χωρέσετε τέλεια αν οι λαοί στο δωμάτιο μαζί σας φορούν blazers και slacks ή τζιν και πάνινα παπούτσια.
Η Banana Republic έχει αρκετές καταπληκτικές επιλογές ιδανικές τώρα, αλλά αν προσπαθείτε να βρείτε φθορά γραφείου, πιθανότατα θα κλίνω προς κάτι τέτοιο, το οποίο είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι, όχι λινά και έχει βρόχους ζώνης αν θέλετε να προσθέσετε ένα Λίγο δομής.
Το φόρεμα είναι $ 53.99 (τελική πώληση) και έρχεται σε κανονικά μεγέθη XXS -XXL, ψηλά μεγέθη S -XL και μικρά μεγέθη XXS -L. Εκτός από το μαύρο, έρχεται επίσης σε ανοιχτό μπλε και μια ασπρόμαυρη λωρίδα για $ 130.
Για μια επιλογή μεγέθους συν, αυτό το μαύρο shirtdress από το Athleta είναι διαθέσιμο σε μεγέθη έως και 3x και είναι $ 130. Έρχεται επίσης σε ροζ.
Αυτή η ανάρτηση αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών και η Corporette® μπορεί να κερδίσει προμήθειες για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτήν την ανάρτηση. Για πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Neiman Marcus – Πώληση προς πώληση, έως και 75% έκπτωση!
Net-A-Porter-7000+ νέες γραμμές προστέθηκαν, έως και 80% έκπτωση!
Nordstrom – 7.000 νέες Markdowns για τις γυναίκες
LO & SONS – έως και 50% έκπτωση!
Πώληση Mercer – Storehouse: έως 60% έκπτωση
Loft: Καλοκαιρινή εκκαθάριση: έως και 70% έκπτωση στις κανονικές τιμές
J.Crew-$ 75 denim & πολύ περισσότερα στυλ φθοράς-τώρα
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 από τα πάντα. 10 $ από κάθε $ 50 που ξοδεύετε

Άλλες πωλήσεις σημείων:
Buffy-εξοικονόμηση back-to-school: έως και 15% από τα κρεβάτια τους
Αλεξίπτωτο-Εξοικονομήστε έως και 40%
Αναζωογόνηση – Πώληση καθιστικού: έως και 30% έκπτωση (οι αναγνώστες αγαπούν τον φωτισμό τους)

Οι διαφορές μεταξύ RGB καθώς και CMYK

RGB
Τόσο το RGB όσο και το CMYK αντιπροσωπεύουν συντομογραφίες δύο ειδών χρωμάτων. Η πρωταρχική διαφορά μεταξύ του RGB καθώς και του CMYK είναι ότι η πρώτη χρησιμοποιείται για την ψηφιακή εμφάνιση καθώς και το δεύτερο είναι αντιπροσωπευτικό για τον κόσμο των εκτυπώσεων.
Το RGB ή το κόκκινο οικολογικό μπλε-αντιπροσωπεύει ότι η περιοχή χρώματος που χρησιμοποιείται για οθόνες υπολογιστών, συστήματα βίντεο, τηλεόραση, κινητά τηλέφωνα κλπ. Το σύστημα χρώματος RGB αποτελείται από: 100%κόκκινο+100%πράσινο+100%μπλε = λευκό. Δεν υπάρχει χώρος για μαύρο.
Χαρακτηριστικά του RGB: – χρώματα προσθέτων. – ζωντανοί τόνοι. – 3 κανάλια: κόκκινο, πράσινο, μπλε. – Μικρότερα μεγέθη δεδομένων.
Κύκκ
Το σύστημα CMYK Color σημαίνει κυανό, ματζέντα, κίτρινο καθώς και K είναι για μαύρο. Με την ενσωμάτωση 100%κυανού+100%magenta+100%κίτρινο = ένα μαύρο που δεν είναι 100%καθαρό μαύρο, ωστόσο ένα σκούρο γκρι. Με την προσθήκη του k (μαύρου) στο σύστημα χρώματος, το αποτέλεσμα θα είναι ένα καλύτερο μαύρο, όπως και στην περίπτωση του RGB, όταν το αποτέλεσμα του συνδυασμού τριών χρωμάτων είναι 100% λευκό.
Χαρακτηριστικά του CMYK: – Αφαιριστικά χρώματα. – Μεγάλοι τόνοι. – Μόνο μέθοδος για μέσα εκτύπωσης – 4 κανάλια: κυανό, ματζέντα, κίτρινο, μαύρο.
Διαφορές
Έτσι, αν κάποιο άτομο ξεκινά ένα στυλ στο χρώμα καθώς και μέσα για να το κρατήσετε στον ψηφιακό κόσμο, είναι εντάξει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία RGB, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε, το Photoshop, το Adobe Illustrator, το Corel Draw ή το Quark Express. Αλλά, αν η δουλειά σας είναι για σκοπούς εκτύπωσης, η καλύτερη μέθοδος είναι να την μετατρέψετε πρώτα στη λειτουργία CMYK, να ρίξετε μια ματιά στη μέθοδο που θα εμφανιστεί σε χαρτί. Εν πάση περιπτώσει, είναι αδύνατο να αποκτήσετε έναν καλύτερο αγώνα μεταξύ μιας εικόνας που βλέπετε σε μια οθόνη υπολογιστή (για παράδειγμα) καθώς και την ίδια ακριβώς εικόνα στην εκτύπωση. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη που μπορούν να επηρεάσουν τα χρώματα της εικόνας στο χαρτί: τη μέθοδο που γίνονται οι ρυθμίσεις της οθόνης, η ποιότητα του χαρτιού, ο λευκός βαθμός της, αν είναι λαμπερό ή επίπεδη. Ακόμη και αν είναι αδύνατο, μπορείτε να αποκτήσετε την πλησιέστερη αντιστοίχιση με την οθόνη όσο το δυνατόν αλλάζοντας/μετατρέποντας τη λειτουργία δεδομένων σε CMYK. Ακριβώς εδώ είναι δύο παραδείγματα για το Photoshop καθώς και για το Adobe Illustrator.
Adobe Photoshop
Εάν τα δεδομένα υπάρχουν ήδη επιλέξτε την συμμόρφωση με τις επιλογές μενού: Εικόνα> Λειτουργία> CMYK.

Κατά την εκκίνηση ενός νέου δεδομένων, επιλέξτε CMYK για τη λειτουργία πριν κάνετε κλικ στο OK.

Adobe Illustrator
Για τα υπάρχοντα δεδομένα, επιλέξτε Επεξεργασία> Επιλέξτε όλα καθώς και μετά το φίλτρο> Χρώματα> Μετατροπή σε CMYK.

Για ένα νέο αρχείο, επιλέξτε δεδομένα> νέα καθώς και επιλέξτε CMYK COLOR για τη λειτουργία χρώματος.

0/5 (0 κριτικές)

Οι τολμηρές τάσεις χορού των γυναικών για να απολαύσουν το 2020

τις τάσες των χορευτών των τολμηρών γυναικών για να απολαύσουν το 2020
17/03/2020, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Έχετε επιλέξει χορό ως μορφή προπόνησης για να παραμείνετε υγιείς και να πάρετε ένα ήπιο σώμα; Τότε θα χαλάσετε με απεριόριστες επιλογές για να φαίνεστε μοντέρνα ενώ μετακινείτε τα πόδια σας σε τραγούδια! Ναι, η αγορά χορευτών παίρνει αργά πολύ πιο κομψή χωρίς να διακυβεύεται στις λειτουργικές ιδιότητες. Τα δοκιμασμένα και αληθινά στυλ κοστουμιών πρέπει να ανήκουν στις αξιοθαύμαστες κυρίες που καταλαβαίνουν την αξία του να φαίνονται υπέροχα και να αισθάνονται καλά ολόκληρο το χορό!

Όλη η ιδέα του χορού προέρχεται από δύο παράγοντες: Πρώτον, χορεύετε καθώς είστε επαγγελματίας και αγαπάτε να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και προγράμματα και, δεύτερον, κάποιοι χορεύουν με μοναδικό σκοπό να παραμείνετε κατάλληλοι και υγιείς. Αλλά και για τις δύο κατηγορίες, ένας κορυφαίος κατασκευαστής dancewear θα βγάλει τα ρούχα σε αρμονία με τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας. Ας ρίξουμε μια ματιά στα trending χορού κοστούμια στυλ για το 2020.

Οι ανοιχτές μπροστινά φούστες
Οι μακροχρόνιες και ροή ανοιχτές φούστες του μπροστινού χορού είναι πολύ στη τρέλα και δημιουργούν πολλή αναταραχή μέσα σε λάτρεις του χορού. Κυρίως φτιαγμένα από συνθετικά ή πλέγματα όπως τα υλικά, αυτές οι φούστες βοηθούν τα κορίτσια να υπογραμμίσουν τα εξελιγμένα χορευτικά τους κινήματα με λεπτότητα και λεπτομέρεια. Το μπροστινό ανοιχτό στυλ είναι μια σύγχρονη αίσθηση που προστίθεται στις τυπικές φούστες χορευτικής. Αυτές οι φούστες προσφέρουν μεγάλη ευελιξία στην κίνηση και τη μόδα, και μπορείτε να φορέσετε μια κορυφή καλλιέργειας και σύντομη μαζί τους ή να τα αντικαταστήσετε με ένα leotard.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΝΤΑ
Το πολύ δημοφιλές στοιχείο χορευτικής ένδυσης πρέπει να είναι ένα leotard, και δεν μπορείτε ποτέ να πάρετε αρκετές από αυτές τις λεοταγμένες που προσδίδουν απρόσκοπτη ελευθερία της κίνησης του σώματος με κομψότητα. Μπορείτε να επιλέξετε Basic Black ή επίσης να κοιτάξετε έξω σε άλλες επιλογές offbeat, όπως παστέλ, μπήκα, τολμηρά νέον και πολλά άλλα. Για να φανείτε διαφορετικά, σκεφτείτε τα Leotards με στυλ racerback, φερμουάρ με φερμουάρ, στυλ halter και πολλά άλλα. Επίσης, οι δαντέλες και τα μακριά μανίκια είναι πολύ στη μόδα.

Τα ένθετα των ματιών
Το πλέγμα ως υλικό χρησιμοποιεί τη βέλτιστη κάλυψη και προσθέτει άκρη μέσω της καθαρότητας του υλικού. Μπορείτε να φορέσετε επικάλυψη πλέγματος στο Lootard σας, και επίσης να προσθέσετε μια κάλυψη ματιών για κάποια πολύ πιο έντονη στην αγαπημένη σας χορευτική κορυφή. Τα ενθέματα ματιών σας επιτρέπουν επίσης να σπάσετε τη μονοχρωματική εμφάνιση και να προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον στην ενδυμασία σας.

Alanic Global · Οι τολμηρές τάσεις χορού των γυναικών για να απολαύσουν το 2020
Το κρύο κιβώτιο μεταφοράς
Όταν σχετίζεται με τον πειραματισμό με τις λεοταγμένες σας για χορό, πρέπει να επιλέξετε τα κρύα μεταφοράς. Το ψεύτικο κλασικό Leotard πρέπει να δοθεί το modover mod με το κρύο στυλ μεταφοράς. Αυτό το στυλ φαίνεται καλό σε όλους.
Τα σλιπ χορευτικά με υψηλή μέση
Διαφορετικά από τα τυποποιημένα σορτς χορού, τα υψηλά σλιπ χορευτικά σλιπ είναι πολύ πιο άνετα. Κρύβουν εύκολα τις ατέλειές σας και μπορούν να συνδυαστούν με μια μεγάλη ποικιλία από κορυφές είτε πρόκειται για ένα racerback, είτε για sequined camo top. Πρέπει να αναζητήσετε μια φωτεινή επιλογή κατασκευασμένη από έναν κορυφαίο κατασκευαστή ρούχων γυμναστικής.

Ετικέτες:
χορευτικά ρούχα
κατασκευαστής ενδυμάτων χορού
κατασκευαστής χορού
Κατασκευαστής ενδυμάτων γυμναστικής

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Τρία καλύτερα ρούχα για γυναίκες για κάθε εποχή!

Τρία καλύτερα ρούχα για γυναίκες για κάθε εποχή!
07/12/2021, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global

Πείτε ότι είστε λάτρης με μπλούζα. Μπορείτε να τα φορέσετε σε καλοκαίρια; Οχι. Ομοίως, πείτε ότι είστε οπαδός του Fleece. Μπορείτε να φορέσετε τότε κατά τη διάρκεια της σεζόν των μουσώνων; Οχι.
Υπάρχουν ορισμένα είδη ρούχων που δημιουργήθηκαν ειδικά για να ταιριάζουν στον καιρό. Ανιχνεύοντας πίσω στην αρχαιότητα, θυμηθείτε ότι τα ενδύματα έγιναν για να εξασφαλίσουν το σώμα από το μεταβαλλόμενο κλίμα. Μια άλλη εξαρτημένη πτυχή είναι ότι, γεωγραφικά μιλώντας, όλα τα μέρη σε όλο τον κόσμο δεν έχουν τις ίδιες κλιματικές συνθήκες. Ως εκ τούτου, το στυλ του ντύσιμο ποικίλλει από τόπο σε τόπο. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την κατάλληλη ιδέα για τα ρούχα που πρέπει να φορέσετε, επειδή είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να επιβιώσουν για πολύ αν πάμε ενάντια στις πολιτικές της Μητέρας Φύσης. Ενώ ορισμένα μέρη χρειάζονται τους κατοίκους να φορούν turbans, ενώ ορισμένα μέρη απαιτούν τη χρήση χιονιού. Ένας από τους καλύτερους πωλητές χύδην χονδρικής πώλησης ρούχων βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος. Δεν πρόκειται μόνο για τις εποχές, φίλε μου, αυτό το blog θα σας πει τι είδους ενδύματα ταιριάζουν σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες και δεν είναι κυριολεκτικά ποτέ εκτός στυλ.
Ήρθε η ώρα να ερευνήσετε και να σταματήσετε να περιπλανώνται
Η αειθαλής πρόσοψη των ακόλουθων ενδυμάτων πρέπει να σας υπενθυμίζει την ντουλάπα των ονείρων σας (αν δεν έχετε αποκτήσει την επιθυμητή συλλογή των ενδυμάτων). Εάν έχετε ήδη ρυθμίσει ένα, πρέπει να είστε πραγματικά περήφανοι. Έτσι, απλά ελέγξτε τη λίστα για άλλη μια φορά!
Για καλοκαίρια
Τα γλυκά καλοκαίρια ζητούν το φως και τα δροσερά ρούχα για να νικήσουν τη ζέστη. Λάβετε υπόψη σας κατά νου, ενώ ξεκινάτε για μια εκδρομή στην περιοχή του ισημερινού! κάποιοι από αυτούς είναι-
Οι κορυφές των καλλιεργειών – αυτές οι φωτεινές κορυφές επιτρέπουν αρκετό χώρο για το σώμα να αναπνέει ελεύθερα. Συνδέστε τα με σορτς denim ή μίνι φούντες για να πάρετε μια πλήρη ματιά. Μπορείτε να φορέσετε πάνινα παπούτσια ή casual τακούνια μαζί με αυτό το ντύσιμο.
Off Carry Tops – Το καλοκαίρι είναι αρκετά εύκολο να μεταφερθεί. Απλά πάρτε μια κορυφή μεταφοράς και φορέστε το μαζί με ένα ζευγάρι κοκαλιάρικο τζιν. Χτύπα! Είσαι μόδας! Αρκετά βασικά βλέπετε. Ακόμα και τα μονόκλινα μπλουζάκια μπορούν να σας κουνήσουν αν το στρώσετε με ένα funky tee πουκάμισο ή σηκώνει.
Καλοκαιρινά φορέματα – Αυτά τα εύκολο στη μεταφορά, τα άνετα φορέματα είναι μια ανάγκη για τα καλοκαίρια. Φανταστείτε να κάθεστε σε μια λευκή αυλή κρασιού, φορώντας ένα καπέλο άχυρο και πίνοντας λίγο κόκκινο κρασί. Τώρα επικεντρωθείτε στο όμορφο φόρεμα που φοράτε, ναι. Πρέπει να πάρετε αυτό το φόρεμα.

Για μουσώνες
Οι μουσώνες είναι μια εποχή που η θερμοκρασία είναι υγρή αλλά ζεστή. Τις μέρες είναι ελαφρώς δροσερό, μπορεί να αισθάνεστε λίγο ψυχρός. Έτσι, εδώ είναι η καλύτερη φθορά που μπορεί να είναι άνετα και στα δύο σενάρια-
Πλήρης μανίκια μπλουζάκια – Τα προνόμια της φορώντας ένα πλήρες μανίκι μπλουζάκι είναι ότι μπορείτε να κυλήσετε τα μανίκια σας αν αισθάνεστε κρύα. Τα μπλουζάκια με οποιοδήποτε είδος θα πήγαιναν καλά με τζιν ή παντελόνι, αν και προσέξτε την παλέτα χρωμάτων πριν επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο παντελόνι για να το επιλέξετε. Μην φοράτε μπότες κατά τη διάρκεια της περιόδου των βροχών, θα το χαλάσει.
Φτερωμένες φούστες με κάλτσες – φορέστε μια μοντέρνα και εξελιγμένη κορυφή, πιέστε μέσα στη φούστα. Φορέστε τις κάλτσες και ένα σακάκι για να προσθέσετε αυτό το τελικό άγγιγμα στο ντύσιμο. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το ντύσιμο με τα προτιμώμενα υποδήματα σας, αν και, αποφύγετε κάτι επίπεδη.
Μακρά παλτά – Τώρα μια μέρα, τα παλτά από το νερό έχουν κάνει μια δημοφιλή εμφάνιση στην αγορά. Μπορείτε να φορέσετε αυτό πάνω από ένα βασικό ζευγάρι τζιν και κορυφή. Μην ξεχάσετε να φορέσετε ένα ζευγάρι τακούνια με αυτό το βλέμμα!

Μην ξεχάσετε να μεταφέρετε την ομπρέλα σας και το αδιάβροχο σας!
Για χειμώνες
Οι χειμώνες μπορεί να είναι σκληροί, οπότε προετοιμαστείτε καλά για αυτό! Τραβήξτε όλα τα άνετα πουλόβερ σας και τα μάλλινα θαύματα και γυρίστε για να αντιμετωπίσετε το χιόνι!
Fleece Tee πουκάμισα – Το Fleece είναι ένα υλικό που μπορεί να παρέχει βέλτιστη θερμότητα σε περιόδους κρύου. Συνήθως έρχεται σε ελέγχους ή μαύρο και κάποιο άλλο χρώμα, κυρίως κόκκινο, πράσινο, καφέ ή μπλε. Είναι απίστευτα άνετα και απίστευτα αναπνεύσιμα.
Γουγκέτς – τι μπορεί να αντιμετωπίσει τις ριπές του ανέμου που κάνει τη σπονδυλική στήλη εκτός από γούνα παλτά. Είναι τόσο ζεστά που μπορείτε να φορέσετε τότε πάνω από ένα πουκάμισο κατά τη διάρκεια της τήξης του χιονιού. Σας εξασφαλίζουν από τους ανέμους, το ακραίο κλίμα και βοηθούν στη διατήρηση της θερμότητας του σώματος. Χτυπήστε το με υψηλές μπότες!
Μάλλινα ζακέτες ή μακρά πουλόβερ – αυτά τα ενδύματα έχουν μια πολύ κομψή και εξελιγμένη εμφάνιση. Φορέστε αυτά πάνω από ένα ζευγάρι μάλλινα παντελόνια και πλήρες μανίκι fleece tee για να αντιμετωπίσετε τα ρίγη. Έρχονται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, οπότε δεν μπορείτε ποτέ να βαρεθείτε από αυτά!

Για πτώση
Η εποχή της πτώσης είναι το είδος του ενδιάμεσου σταδίου μεταξύ χειμώνα και άνοιξη. Ως εκ τούτου, η παροδικότητα του καιρού καθιστά πολύ δύσκολο να κολλήσει σε ορισμένες κατηγορίες και στυλ ρούχων. Ως εκ τούτου, αυτό το κλίμα απαιτεί για μια αναμεμειγμένη μόδα που ανοίγει μια ευκαιρία για αρκετές δημιουργίες μόδας. Για παράδειγμα, συνδυάζοντας κορυφές καλλιεργειών με μακρά παλτά και μπλουζάκια με σορτς με denim! Φορέστε λοιπόν ό, τι σας ταιριάζει και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα! Πρόκειται για παιδιά ζώνης μη-restriction! Απολαμβάνω!
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣΛήψη – Αποκτήστε 40% OFF για χονδρική πώληση
Έκδοση ήχου: Κάντε κλικ εδώ
Ετικέτες:
Καλύτερα ρούχα χονδρικής
Προμηθευτές ρούχων χύδην χονδρικής
Χαλαρή χονδρικής πώλησης ρούχων στο Όρεγκον
Οι πωλητές ρούχων χονδρικής για άνδρες στο Τέξας
μοντέρνα χονδρικά ρούχα
χονδρική ενδυμασία
Προμηθευτές χονδρικής πώλησης ρούχων
Προμηθευτές χονδρικής πώλησης ενδυμάτων ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Καλύτερα χριστουγεννιάτικα μνήμη Tshirts Ever

Χο χο χο !!! Το πιο άρεσε το γεγονός της χρονιάς, τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Ελπίζω πραγματικά ότι ήσασταν καλοί όλο το χρόνο από τότε που ο Santa έρχεται, όπως και όλοι αρέσουν τα δώρα. Μιλώντας για δώρα, έχετε αγοράσει όλα τα δώρα τόσο για το νοικοκυριό όσο και για τους φίλους;
Εάν δεν επιλέξατε ήδη ένα δώρο για την οικογένεια ή τους φίλους σας, μπορείτε να επανεκτιμήσετε τις σκέψεις σας καθώς και να αγοράσετε ένα αστείο μπλουζάκι. Σήμερα, όλοι βρίσκονται στο κοινωνικό δίκτυο καθώς και όλοι καταλαβαίνουν για τα διάσημα μιμίδια. Σήμερα, σας προτείνω 10 καλύτερες χριστουγεννιάτικες τσιμπήματα. Δεν είναι αστείο;
Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα από τα μπλουζάκια κάντε κλικ στις παρακάτω εικόνες:

0/5 (0 κριτικές)

Cool T-shirt της ημέρας#91 από το αναφερόμενο tee

Το Tee χρησιμοποιεί ένα νέο μπλουζάκι σήμερα, για μόλις $ 11, για 24 ώρες. Cool T-shirt της ημέρας #91 από το Tee Tee! Αύριο αυτό το μπλουζάκι θα είναι $ 21, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να πάρετε αυτό το σχέδιο. Το “Να είστε μοναδικοί”, ένας σχεδιασμός που εμπνέει την πρωτοτυπία, εκτυπώνεται σε 100% χτενισμένα δακτυλιοειδή βαμβακερά μπλουζάκια. Το ύφασμα είναι δεμένο και προ-shrunk για να διατηρήσει το σχήμα.
Μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε αν σας άρεσε σε ένα σχόλιο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους για πολύ περισσότερα και επιστρέψτε αύριο για ένα άλλο δροσερό te tee πουκάμισο της ημέρας!
Cool T-shirt της ημέρας #91 από το Tee Tee!
Να είσαι μοναδικός
0/5 (0 κριτικές)

ΔΩΡΕΑΝ Online Party Party Flyer Templates

Party! Κόμμα! Κόμμα! …ΟΛΟΙ! Ξέρω ότι όλα τα ζώα που παίζετε εκεί έξω, αγαπούν να το κουνήσουν και να το σπάσουν! Αλλά, στην αγορά για το κόμμα σας για να είναι μια επιτυχία, πρέπει να δημιουργήσετε ένα φυλλάδιο για να αφήσετε τους ανθρώπους να γνωρίζουν τι έχετε στο κατάστημα γι ‘αυτούς! Πρέπει να το διαφημίσετε σωστά, για να φανεί ότι αξίζει τον κόπο τους!
Δωρεάν πρότυπα φυλλαδίων σε απευθείας σύνδεση!
Πώς πρέπει να εμφανιστεί; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από εσάς! Εξαρτάται από ό, τι χρησιμοποιείτε τους καλεσμένους σας. Θα μπορούσε να σχετίζεται με τη ροκ μουσική, καθώς και με άλλα είδη μουσικής.
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΥΟ Χρώματα Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα φυλλάδιο είναι να κατεβάσετε τα δωρεάν αποθέματα διανυσμάτων που έχουν να προσφέρουν οι σχεδιαστές γραφικών. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα από τις προτιμήσεις σας στα δωρεάν αποθέματα, μπορείτε πάντα να πάρετε κάποιες ισχίες από γραφίστες. Είναι στο χέρι σας.
Δωρεάν διάνυσμα Wingslet’s Take, για παράδειγμα, το δωρεάν φυλλάδιο κόμματος που έχω βρει στο VectorLady.com. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και πρέπει να παραδεχτώ ότι ο γραφίστας έκανε μια καταπληκτική δουλειά στη δημιουργία του.
ΔΩΡΕΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ Εικονογράφηση Vector βασίζεται σε μια μπάλα ντίσκο με φτερά. Δεν είναι ένα νέο θέμα, αλλά θα το κάνει. Για το φόντο, ο εικονογράφος χρησιμοποίησε διαφορετικές γραμμές και σχήματα, στοιχεία, κύκλους και ούτω καθεξής.
Η γραμματοσειρά της ηλικίας Samplete Halftone και η σιλουέτα της πόλης που δημοσιεύτηκε στο υποσέλιδο είναι μια καλή ιδέα, θα μπορούσα να πω.
Οι σιλουέτες είναι εύκολο να βρεθούν για δωρεάν σε όλα τα silhouettes.com και τη γραμματοσειρά στο (επίσης δωρεάν).
Δείγμα Font Θέλετε να κατεβάσετε το δωρεάν Flyer Party Vector, είστε πολύ καλώς ήρθατε να δείτε αυτό το site και να το κατεβάσετε από εκεί. Εάν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας τις συστάσεις από εκεί, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στους παραπάνω συνδέσμους ιστότοπου.
DJ Club Girl Flyiersee, άνθρωποι; Δεν είναι τόσο δύσκολο να δημιουργήσετε το δικό σας φυλλάδιο μόνο χρησιμοποιώντας αυτό που έκαναν άλλοι καλλιτέχνες γραφικών! καλή τύχη!
Δείγμα φυλλαδίου ήχου ουράνιου τόξου
0/5 (0 κριτικές)

Μεγάλη γραφική τέχνη του Steven Harrington!

Ο Steven Harrington, πραγματικά ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές που εργάζονται σήμερα, απλά συνεχίζει να το σκοτώνει με εκτυπώσεις τέχνης. Ζει καθώς και εργάζεται στο Λος Άντζελες. Επηρεασμένος από την χρονική ζωή Encyclopedias από το 1965 έως το 1972, τα καταστήματα Thrift καθώς και η ψυχή της δεκαετίας του ’60 φαίνεται να είναι το Moody Blues, η τέχνη του μπορεί να ονομαστεί “συμφραζόμενη αντικειμενικότητα”, με κάθε κομμάτι που παράγεται ως συγκεκριμένο στοιχείο συμβιωτικά από ένα ευρύτερο πλαίσιο.

Ο Harrington, μαζί με τον συνάδελφό του Justin Krietemeyer, είναι ο συνιδρυτής του εθνικού δασικού στυλ, των οποίων οι θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν τους καταλόγους Metropolitan Outfitters, Burton Snowboards καθώς και την τοιχογραφία Nike Ole. Σχεδίαση επιρροής από εικόνες, μόδα καθώς και γραφικά που βρέθηκαν στην Εγκυκλοπαίδεια Ζωής από το 1965-1972. Παρόλο που είναι εξαιρετικά απασχολημένος, εξακολουθεί να ανακαλύπτει χρόνο για να εργαστεί τόσο σε ανατεθεί όσο και σε αυτόματες θέσεις εργασίας τέχνης της δικής του.
Έχει παρουσιάσει εργασίες στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Ντάλας, το Σαν Φρανσίσκο, το Σικάγο, τη Φιλαδέλφεια, το Μόντρεαλ, το Τόκιο, τη Μελβούρνη, τη Βαρκελώνη, το Παρίσι, το Μιλάνο, καθώς και το Βερολίνο.
Μου αρέσει η χρήση του χρώματος καθώς και τα ισχυρά θέματα. Ακριβώς εδώ είναι μερικά κομμάτια από τα γραφικά έργα του Steven:
Steven Harrington Artworkssteven Harrington Artoworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artoworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteste Μέσα στο χέρι. «Αισθάνομαι ότι είναι εξαιρετικά απαραίτητο να αφήσουμε πάντα το κοινό μου να καταλάβει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος πίσω από το έργο».
Προβάλλοντας το έργο του, μπορείτε σίγουρα να δείτε το ανθρώπινο στοιχείο. Κοιτάζοντας, winky πρόσωπα, φωτεινά χρώματα, καθώς και χειροποίητα στοιχεία, όλα νεύουν πίσω σε έναν άντρα που είναι παθιασμένος με τη σύνδεση των ανθρώπων με το έργο του.
Steven Harrington Artworkssteven Harrington Artworksgraphic Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworks Ο φανταστικός καλλιτέχνης περιλαμβάνεται σε μεγάλες προσφορές έργων. Ένας από αυτούς “επιμελείται από το Arkitip” καθώς και αναπτύσσεται για την Incase, με στόχο την παροχή δημιουργικά διακοσμημένα προϊόντα της Apple © σε άτομα που έχουν εκτίμηση για τις καινοτόμες τέχνες επίσης ως τεχνολογία. Και τα δύο στυλ δεν είναι μόνο πολύ ισχίο, ωστόσο προσφέρουν μια ψυχεδελική εμφάνιση επίσης.
Steven Harrington Artworkssteven Harrington Artworks “Ανακαλύπτω συνεχώς τον εαυτό μου αναρωτιέμαι τι είναι η« γη της τέχνης ». Επειδή μπορώ να έχω κατά νου ότι πάντα έχω τραβήξει ή βαμμένα. Είχα πάντα «πλευρικά έργα», είναι μόνο ο χαρακτήρας μου να κρατάω απασχολημένος. Συνέχισα να ζουν καθώς και να φτιάχνω συνεχώς τα πράγματα, αυτό είναι φανταστικής σημασίας για μένα. Ανακαλύπτοντας ότι ο προσωπικός χρόνος για να δείξει καθώς και να ανησυχεί τα πράγματα είναι πραγματικά απαραίτητη καθώς με κρατάει γειωμένο ως άνθρωπος. Το αποτέλεσμα αυτού του προσωπικού χρόνου στη ζωή μου μετατράπηκε σε εικόνες. Στις νεότερες μέρες μου, ονειρευόμουν ό, τι όμως τέχνη. “(Steven Harrington)
Steven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworks
0/5 (0 κριτικές)