Ψηφιακά τυπωμένα sarees: Στη μόδα καθώς και τη ζήτηση

έρχονται την άνοιξη, την εποχή των αρκετά χρώματα, ζωντανή ομορφιά καθώς και ελαφριά, χαρούμενη κατάσταση καιρού – θέλετε να φτάσετε στο φως, να κοιτάξετε τόσο καλά όσο και να αισθανθείτε στην κορυφή ο κόσμος! Έχετε μια πρόσκληση σε μια υποδοχή γάμου ή κρατάτε μια παραδοσιακή τελετή στο σπίτι σας. Ωστόσο, δεν καταλαβαίνετε τι να φορέσετε;
Ψηφιακή εκτύπωση

Πηγή: pinterest.com
Τα πολύ διακοσμημένα καθώς και τα διακοσμημένα sarees φαίνονται τόσο πολύ για την εποχή. Ή έχετε κουραστεί να χρησιμοποιείτε Anarkalis καθώς και να μην θέλετε να καταλήξετε σε ένα ακόμα υποβαθμισμένο Salwar Kameez. Σε ένα τέτοιο σενάριο, τα ψηφιακά τυπωμένα sarees έρχονται στη διάσωση!
Τα ψηφιακά τυπωμένα sarees είναι τα πράγματα που είναι εντελώς στη μόδα καθώς και φαίνονται πανέμορφα. Είτε πρόκειται για καλοκαίρια είτε για την άνοιξη, αυτά τα sarees είναι άνετα να φορούν, ελαφρύ στη δομή καθώς και απλές στη μεταφορά. Τα sarees είναι κατασκευασμένα από faux υλικό ή georgettes που είναι ελαφριά, απλά να φορούν καθώς και να σας αφήσει να αναπνεύσετε.

Πηγή: pinterest.com
Τα διαφορετικά είδη υλικών που χρησιμοποιούνται για ψηφιακά τυπωμένα sarees είναι κρέπα, μετάξι καθώς και βαμβάκι. Μαζί με τις αφηρημένες εκτυπώσεις καθώς και τα σύγχρονα σχέδια, τα sarees είναι διακοσμημένα με zardosi, εργασίες χάντρας, κεντήματα, kundan, gotta καθώς και καθρέφτη.

Αυτά τα sarees προσφέρονται σε πολυάριθμα συναρπαστικά στυλ καθώς και μοτίβα που παράγονται ψηφιακά. Μεγάλη από υπερ -εκτυπώσεις εκτύπωσης καθώς και εργαλεία, οι εκτυπώσεις στα sarees διαρκούν, καθώς και τα χρώματα δεν φθείρονται. Οι διαφορετικές εκτυπώσεις που προσφέρονται σε αυτά τα sarees είναι εκτύπωση ζώων, floral print, πολύχρωμη αφηρημένη εκτύπωση καθώς και polka κουκκίδες.
Πηγή: pinterest.com

Πολλά πρότυπα σε ψηφιακά sarees ποικιλία από floral στη φύση που είναι σήμερα σε φανταστική ζήτηση. Η ψηφιακή εκτύπωση εξαπλώνεται χαριτωμένα σε ολόκληρο τον 9 χλοοτάπητα του saree.it ισοδυναμεί με μάρτυρες του σκηνικού ενός καλλιτέχνη σε έναν ευρύ καμβά.
[SC: MediaD]

Συνεργαστείτε αυτό το saree με αμάνικη μπλούζα ή λαιμό halter για να προσθέσετε μια σύγχρονη αφή στο saree. Εάν το saree έχει μια πολύ μικρή εκτύπωση, προσθέστε γεύση καθώς και διασκέδαση στην εμφάνιση με μια ψηφιακή τυπωμένη τσάντα. Από το saree έχει μια τρέχουσα, περίτεχνα εκτύπωση, χρησιμοποιεί πολύ λίγα αξεσουάρ όπως αρκετά σκουλαρίκια καθώς και στερεά ήπια τσάντα.
Πηγή: pinterest.com
Ελπίζω να σας άρεσε η έννοια της χρήσης ψηφιακών εκτυπωμένων sarees, διαφορετικών ποικιλιών, σχεδίων καθώς και prints.let Us Cheat τι πιστεύετε για τα ψηφιακά τυπωμένα sarees – θα θέλατε να προσθέσετε αυτά τα σύγχρονα sarees στην ντουλάπα σας;
Μείνετε συντονισμένοι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *