7 Διαφορετικά είδη υλικών saree Κάθε ινδική γυναίκα πρέπει να κατέχει

saree καθώς και οι ινδικές γυναίκες έχουν αδέλφια λαμβάνοντας υπόψη ότι το χρονικό διάστημα. Υπήρξαν στιγμές όπου χρειάζεται να καμαρώνει αυτά τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, είτε πρόκειται για επίσημο είτε για ημι-τυπικό γεγονός. καθώς και να επιλέξετε το πιο κατάλληλο που τα συγχαρητήρια ήταν πάντα δύσκολα.

7 διαφορετικοί τύποι υλικών saree για να κατέχουν
Ακολουθεί μια λίστα με λίγα, καθώς και διαφορετικά είδη υλικών saree καθώς και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που χρειάζονται κυρίως στην ινδική ντουλάπα Pyts, περίοδο!

[Επίσης, διαβάστε: κομψά σχέδια saree gown]
1. Assam Silk
Εκτρέφονται από το μητρικό άγριο μετάξι που δημιουργήθηκε στο Assam, ίσως έχετε ακούσει για το δημοφιλές χρυσό muga, ή ίσως το μαγευτικό λευκό pat ή ακόμα και το ζεστό μεταξωτό eri; Η Assam Silk Market γοητεύει τον πλανήτη με το μεγάλο φάσμα του υψηλού επιπέδου, καθώς και τα καθημερινά φορούν sarees που είναι “oh-so-erfect”! Είναι εξωτικά, καλά υφασμένα mercerized handloom sarees sarees που αθλητικές πολλές εργασίες zari & νήμα κεντήματα? με ευχάριστα μοτίβα καθώς και μεγάλα bootis που επηρεάζονται από τη φύση καθώς και από την πανίδα. Η σύγχρονη συστροφή όπως το στυλ επιθεώρησης στυλ Ikkat Weaving Styles με τα σύνορα Naksi, καθώς και λωρίδες σε έναν σχεδιαστή pallu κάνουν αυτά τα κλωστοϋφαντουργικά να βγαίνουν ως βασιλικά ρούχα σε σχήμα για το fashionista του σήμερα. Ένας από τους πολλούς τύπους υλικών saree τόσο λατρευόταν!

2. Arani Silk
Τυπική για την πόλη Arani στην περιοχή Tiruvanamalai του Ταμίλ Ναντού, αυτό το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν αποτελείται από μια λωρίδα ασταθούς υφάσματος κατά προσέγγιση μήκους τεσσάρων έως εννέα μέτρων. δημοφιλές σε όλη τη χώρα καθώς και στο εξωτερικό για την υψηλή ποιότητα ύφανση, καθώς και τη μονιμότητα των ζωντανών χρωμάτων στα μεταξωτά υφάσματα. Μερικά χαρακτηριστικά που μπορούν να αναφερθούν θα περιλαμβάνουν τα βαθιά εντυπωσιακά χρώματα των sarees, καθώς και απολύτως τα ειδικά σύνορα του Zari Patch που προβάλλουν θέματα που δανείστηκαν από τα παγώνια καθώς και από το μάνγκο καθώς και τα floral πρότυπα.

3. Bandhani
Ο άνθρακας χρονολογείται ως πίσω από τον πολιτισμό της κοιλάδας του Ινδού των 4000 π.Χ., αυτό το κλωστοϋφαντουργικό κλωστοϋφαντουργικό δοχείο δηλώνει ότι είναι η θέση τους ανάμεσα στις κομψές ντουλάπες της μόδας που είναι εξαιρετικά με διαφορετικό τρόπο που παράγεται καθώς και με το να είναι ιδιωτικό ανάμεσα σε αυτό το είδος. Αυτό το κλωστοϋφαντουργικό δελτίο είναι διακοσμημένο με το να σπρώχνει το σώμα με τα νύχια σε πολλές δεσμεύσεις έτσι ώστε να πληκτρολογούν ένα κατανοητό εικαστικό. Αυτά τα μοτίβα μπορούν να είναι είτε το Chandra-Kala είτε το Bavan Baug ή το Shikhari καθώς και αυτά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα sarees είναι αποκλειστικά χειροκίνητα, ο συνδυασμός χρωμάτων, αν και φυσικό, είναι υπερσύγχρονης ποικιλίας. Κυρίως δημοφιλής στο Ahmadabad, είναι σημαντικό μεταξύ των οικογενειών Gujrati.

4. Crepe
Το Crape εμφανίζεται ως μια αγγλική εκδοχή ενός μεταξιού υλικού που έχει μια ιδιόμορφη τραγανή ή πικρή εμφάνιση. Υφασμένο από νήματα μεταξωτό νήμα όταν είναι σε φυσική ή κόμμι σαν κατάσταση, αυτό το υλικό είναι υπερβολικό, καθώς και μια μεγάλη λάμψη καθώς και μια βότσαλα υφή. Η σειρά Canton χρησιμοποιείται κυρίως στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα για την κυματιστή εμφάνισή του. Το νήμα από δύο μπομπίνες στρεβλείται μαζί με τον αντίθετο τρόπο, με αποτέλεσμα ένα υλικό που είναι ομαλό καθώς και, καθώς και δεν έχει ομοιότητα με το αρχικό ύφασμα. Δεδομένου ότι είναι υπέροχο drape, χρησιμοποιείται κυρίως για νυφικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα καθώς και βραδινά φορούν sarees.
[SC: MediaD]

6. Τεχνητή Γεωργέτα
Μια ανθρωπογενή έκδοση του ίδιου του υλικού, που παράγεται πειραματικά από φτιαγμένα από στριμμένα νήματα από ρεγιόν, πολυεστέρα ή νάιλον και όχι μετάξι. Κατάλληλο για την ινδική κατάσταση καιρού για την ανθεκτική, ανθεκτική, μαλακή και δροσερή του. Μπορεί να είναι γρήγορα κεντημένο, διακοσμημένο καθώς και τυπωμένο και είναι ελαφρύ καθώς και πλωτό στην εμφάνισή του. Είναι κάπως πολύ πιο φιλικό προς τον προϋπολογισμό από την Pure Georgette καθώς και, καθώς δεν ρίχνει μια τρύπα στην τσέπη. Οι γυναίκες μπορούν να ψάξουν κομψά καθώς και αρκετά τεχνητά ρούχα Georgette για όλες τις περιπτώσεις, από λαμπερά γάμους έως επίσημα κόμματα γραφείου. Οι εκτυπώσεις εμφανίζονται όμορφα στο μαλακό και διαφανές ύφασμα Georgette, γι ‘αυτό όλα τα είδη εθνοτικών εκτυπώσεων όπως το Batik, το Madhubani καθώς και το Dabu χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν τεχνητά Georgette Sarees. Από την άλλη πλευρά, οι σύγχρονες εκτυπώσεις που επηρεάζονται από το Art Deco ή την αφηρημένη τέχνη φαίνονται επίσης εξαιρετικές σε αυτό το ύφασμα. Η ημιδιαφανής φύση της τεχνητής Georgette Saree καθιστά επίσης μια μεγάλη επιλογή να συνδυαστεί με περίτεχνα ή σχεδιαστές μπλούζες.

7. Kanjeevaram
Kanchipuram Silk A.K.A Kanjeevaram είναι η νότια ινδική έκδοση του Benarasi. Υφασμένα από τα νήματα του καθαρού μεταξιού μου μουριά καθώς και εκτρέφονται στις περιοχές της Νότιας Ινδίας, αυτό το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν είναι ένα αιώνιο προτιμώμενο από το έθνος θεωρώντας ότι οι γενιές ανείπωτες. Αλληλοσυνδέεται με τρία διαφορετικά λεωφορεία καθώς και από τον Weaver καθώς και τον βοηθό του από τις αντίθετες πλευρές. Το σώμα καθώς και το pallu πλέκονται μαζί σε ένα μοτίβο ζιγκ-ζαγκ, αφού κάθε ένα από αυτά είναι ραμμένο ξεχωριστά. Τα σύνορα δείχνουν θέματα που απεικονίζουν διαφορετικά στοιχεία των μεγάλων επικών της Ινδίας καθώς και της ιστορίας. Αυτά τα sarees φτιαγμένα από βαρύ μετάξι καθώς και χρυσό ύφασμα θεωρούνται ευσεβείς για τα φεστιβάλnull

10 κομψά στυλ saree για Durga Puja 2015 – αποκαλύπτουν τη θεά σε σας

τέσσερις ημέρες σε ένα χρόνο, Saptami, Shatami, Navam καθώς και Dashami – τις τέσσερις βασικές ημέρες του λαϊκού φεστιβάλ Durgotshav, Dussehra ή Durga Puja, Γιορτάζεται με πομπή καθώς και χαρά, χαρά καθώς και απόλυτη κομψή μόδα, πιστεύετε ότι δεν θα θέλαμε να φτάσουμε σαν paro ή phultushi, ενώ τα shenanigans καθώς και τα τρελά πλήθη σαρώνουν κάθε γωνιά καθώς και γωνιά της πόλης ; Η Durga Puja εκτός από τα τελετουργικά του καθώς και οι παραδόσεις παρουσιάζουν τυπικές πινελιές μόδας, καθώς και τα βαμβακερά sarees είναι ιδιαίτερα μια οπτική απόλαυση για τους fashionistas σε όλη την πόλη, καθώς και το έθνος για να επιδοθούν. Shimmery καθώς και λαμπερό, ωστόσο, όμως κάνουν μια εκλεπτυσμένη δήλωση.
[Επίσης, διαβάστε: Durga Puja Fall Outfit Ideas]

Ας σας δείξουμε δέκα φοβερά στυλ saree καθώς και στυλ για να αναζητήσετε έμπνευση από αυτή την εορταστική περίοδο!
Ο Bong Diva Shraddha Das μας δείχνει ακριβώς πώς να φτάσουμε για τα κόμματα
Θα υπήρχαν πολλά κόμματα, καθώς και θα πρέπει να σας προσκληθούν σε ένα ή περισσότερα, ντύνοντας αυτή τη φορά σε ένα κομψό bengali saree είναι απαραίτητο. Ο Shraddha Das εδώ φοράει ένα μαύρο καθώς και χρυσό.
Πηγή: Breezemasti.comGeorgette στο Bhashan
Ενώ βυθίζοντας την adieu στη θεά, καθώς και την ζητώντας της να ευλογεί την πόλη καθώς και τους κατοίκους της, τα νερά του Γκάνγκας καλωσορίζουν το παιδί των βουνών στις πτώσεις της καθώς και τα κύματα. Στυλ σας Saree για Durga Puja σε Dark Blues ή Royal Purples, με Georgette Touches ενώ το Bhashan (Immersion) είναι ενεργοποιημένη!

Πηγή: pinterest.comprinted sarees για την ημέρα
Τα πάρτι καθώς και οι συγκεντρώσεις, το γεύμα της γειτονιάς καθώς και περισσότερο, η Durga Puja μας φέρνει όλοι μαζί για ένα γεύμα, καθώς και λίγο διασκεδαστικό χρόνο κάτω από το τόσο πολύχρωμο εξαπλωμένο της Shamiana. Τα floral μοτίβα καθώς και τα κομψά στυλ στο βαμβακερό Μπαγκλαντές που επηρεάζονται τα sarees είναι επομένως haute να φορέσει!
Πηγή: Priyo.comContinue Reading για πολύ περισσότερα στυλ saree για Durga Puja.

Dhanekali ύφανση για τελετουργίες κατά τη διάρκεια της ημέρας
Το bling για την ημέρα είναι τόσο passé, ωστόσο το dhanekali ύφανση σε βαμβακερά bengali sarees είναι αιώνια δημιουργίες για να λατρεύουν καθώς και να θαυμάσουν. Η ανάπτυξη του byoom με ελαφριά υφαντά, μάλλον μακριά από τις παραδοσιακές βαρύ εκδόσεις όπως φαίνεται, κάνει το βαμβάκι ένα υλικό τόσο ευχάριστο για κούκλα επάνω!
Πηγή: pinterest.comquintessently Haute για το μεσημέρι aartis
Έχουν γίνει ανακοινώσεις για το Aartis καθώς και για τους Anjalis, καθώς και για τις γυναίκες για τις γυναίκες να συρρέουν καθώς και να προσευχηθούν. Ενώ η θεά είναι σεβαστή, καθώς και επικαλείται, αναδεικνύει τη θεά Diva με στυλ καθώς και μέγιστη ελάχιστη χάρη σε ένα βαμβακερό Bengal Tangail – τίποτα δεν μιλάει πολύ περισσότερο από το Bengali Touch εδώ!

Πηγή: pinterest.comlemon αγγίζει το saptami anjali
Κατά τη συγκέντρωση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και τη διασκέδαση είναι ο κανόνας κάθε durga puja, ντυμένος σε βαριά διακοσμητικά, καθώς και sarees που ακτινοβολούν είναι καλύτερα να διατηρούνται για τη νύχτα. Για την ημέρα, μπορούμε να προτείνουμε κούκλα στο δημοφιλές Dhakai Bangal Cotton Saree για το πεμπτουσία Bong Touch!
[SC: MediaD]

Πηγή: pinterest.combengal handloom hazarbuti
Ένα άλλο βράδυ έξω με τους φίλους καθώς και τις επισκέψεις του πανδάλου, καθώς και τα hopping sprees δεν παύουν. φόρεμα σαν μια θεά σε μια βόλτα, με το κομψό αλλά βασικό καθώς και εξαιρετικά κομψά draped bengal handloom hazarbuti saree στο dashami!
Πηγή: pinterest.comhave διασκεδαστικές γυναίκες που γεμίζουν σε τρόφιμα του δρόμου, τα kati rolls καθώς και το rosogullas, καθώς και τη χρήση των καλύτερων βαμβακερών sarees με μέγιστο στυλ καθώς και χάρη! Φέρτε τη θεά της μόδας μέσα σας, ενώ η θεά της μαμάς έρχεται να ελέγξει αυτό το 2015 !!

Παραμύθια από το πορτοφόλι: Διαφορετικές τεχνικές διαχείρισης χρημάτων για το γάμο καθώς και για τις εταιρικές σχέσεις

Ενημέρωση: Έχουμε εξακολουθεί να υποστηρίζει αυτή τη συζήτηση σχετικά με τις τεχνικές διαχείρισης χρημάτων καθώς και έχουν ενημερωμένους συνδέσμους. Μπορεί επίσης να θέλετε να επιθεωρήσετε μερικές από τις πιο πρόσφατες συζητήσεις μας για τα χρήματα.
Μιλήσαμε για ακριβώς πώς να παρακολουθούμε πολλούς λογαριασμούς – ωστόσο δεν πιστεύω ότι έχουμε μιλήσει ποτέ για το ποια διαχείριση χρημάτων η τεχνική των επισκεπτών Corporette προτιμούν, όταν παντρεύτηκαν ή συνεργάζονται. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές για τις οποίες έχω ακούσει με τα χρόνια, καθώς και είμαι περίεργος να ακούω από εσάς παιδιά (ιδιαίτερα εκείνοι από εσάς που είστε οι οικογενειακοί): Ποια είναι η τεχνική της οικογένειάς σας για να μοιραστείτε χρήματα; Υπήρχε μια φανταστική σειρά στο Slate λίγα χρόνια πίσω (τώρα προσφέρεται ως βιβλίο Kindle [σύνδεσμος θυγατρικών]) που καθόρισε αυτούς τους κύριους τύπους:
Κοινοί αγγειοπλάστες – Άνθρωποι που ενσωματώνουν όλα τα χρήματά τους
Κάποιες φορές τους Sharers – άτομα που έχουν ξεχωριστούς και κοινούς λογαριασμούς (συνήθως με αυτόματο τμήμα που εισέρχεται στον κοινό λογαριασμό)
Ανεξάρτητοι φορείς εκμετάλλευσης – άτομα που έχουν εντελώς ξεχωριστούς λογαριασμούς

PSST: Προς τιμήν του αρχικού τίτλου αυτής της σειράς, Tales from the Wallet – εδώ είναι μια μίνι αναζήτηση με πορτοφόλια που αγαπάμε!

< 73,92 $ 89,00 $ 125,00 $ 97,00 $ 50,00 $ 50,00 $ 40,00 $ 16,19 $ 16,19 $ 47,99 $ 27,00 $ 68,00 $ 104,00 $ 155,00 $ 130,00 $ 145,00 $ 145,00 $ 98,00 $ 42,00 $ 78,00 $ 790,00 $ 275,00 $ 920,00 $ 910.00 $ 198.00 $ >

Αυτή η δημοσίευση αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών, καθώς και το Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!

Για τα $ .02 μου: Ο κόμπος μου, καθώς προσπάθησα να είμαι κάποτε μετοχών όταν παντρευτήκαμε (σχεδόν πριν από πέντε χρόνια) – το σχέδιό μας ήταν να συνεισφέρουμε το 80% των μισθών μας σε κοινό λογαριασμό, καθώς και στη συνέχεια εκτρέφουμε το 20% Από το paycheck σε ξεχωριστούς λογαριασμούς, με βάση τις συμβουλές που έχω κατά νου την ανάγνωση από το Suze Orman (αν και οι συμβουλές της σε αυτόν τον σύνδεσμο είναι λίγο πιο δύσκολη από το σύστημα 80/20 που δοκιμάσαμε). Ήταν σημαντικό για μένα ότι έχουμε επαρκή για να καλύψουμε τα θεμελιώδη δαπάνες μας σε έναν κοινό λογαριασμό – ποτέ δεν ήθελα να αισθανθώ σαν να “κυνηγούσα” τον κόκαλο μου για το “μερίδιο” των λογαριασμών. Είχα επαρκή από αυτή τη συγκεκριμένη μάρκα διασκέδασης με τους συγκάτοικους.
Αλλά βγήκαμε αμέσως σε θέματα – αν τον αγόρασα ένα πουλόβερ, ήταν ότι τα χρήματά μας; Ή τα χρήματά μου; (Τι γίνεται αν ήταν μια πραγματικά, πραγματικά μεγάλη πώληση που δεν μπορούσα να περάσω;) Αν πήγε onull

Προσιτό φθινόπωρο παλτό για να συνολικά την ενδυμασία σας φαίνεται

με κάθε φθινόπωρο έρχεται η επιθυμία για κάτι νέο. Εδώ, η ευκαιρία να ψωνίσετε παράθυρα με τον κινητήρα αναζήτησης στυλ καθώς και να προσδιορίσετε το οικονομικό φτωχό παλτό για να συνολικά την ενδυμασία σας φαίνεται.

i-love-fashion-and-boys.tumblr.com
Μετά το κοσκίνισμα μέσα από τις συλλογές πτώσης/χειμώνα 2020, έχουμε μειώσει τα πιο σημαντικά φθινόπωρο εξωτερικών μοτίβων σε μόλις έξι, καθώς δεν μπορούμε να σας περιμένουμε για να τα δούμε όλα.

Μπορείτε να περιμένετε μια βασική ιστορία αγοράς εξωτερικών ενδυμάτων τους επόμενους μήνες, ωστόσο, αν ψάχνετε για τα παλτά των γυναικών που θα κάνουν τη σημερινή σας ποικιλία πολύ περισσότερη τάση-μπροστά, έχετε έρθει στο καλύτερο μέρος.

Credit comerblogaramar.com.br
Ταρτάνος με μακρύ μανίκι με κολάρο πτερύγιο
Ήρθε η ώρα να στρώσω σε μια άνετη ζακέτα για την εποχή του φθινοπώρου 2020. Το Prestarrs παρέχει κομψά στυλ που κυμαίνονται από παλτό καμήλας έως τυπωμένο μακρύ παλτό. Είτε θέλουν να ξεχωρίζουν σε μια αφηρημένη εκτύπωση είτε να δεχτούν μια ουδέτερη σκιά όπως η καμήλα, αυτά τα κομμάτια μπορούν πραγματικά να τραβήξουν μια ενδυμασία μαζί.

Παρόλο που μπορεί να μην έχετε κόστος μάλλον τόσο πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, όπως συνήθως, γύρω από αυτή τη φορά γύρω από το χρόνο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ντύσετε στα εννιά όταν τελικά κάνετε.

Credit themoptop.com
Καρφίτσες πτερύγιο
Μπάντα κολάρο καρό παλτό
Στη μέση μιας συχνά μονότονης ντουλάπας χειμερινής περιόδου, ο Τάρταν ανεβαίνει το παιχνίδι. Είτε επικεφαλής προς τα δάχτυλα, μικρή φούστα είτε μακρά, vintage ή μοντέρνα, το μοτίβο των ταρτάνων εμφανίζεται στο διάδρομο του φθινοπώρου/χειμώνα 2020-2021. Πάνω απ ‘όλα, ο καλλιτέχνης αστέρων της σεζόν, τα παλτά Tartan καθώς και τα Blazers επωφελούνται από την αύξηση της περιήγησης +451%.

Συνδέστε τα με τα προτιμώμενα denim υψηλής ποιότητας καθώς και ελαφριά μπλουζάκια για πτώση, στη συνέχεια στρώστε με ζεστά χείλη καθώς και corduroys για το φθινόπωρο. Αν και μπορεί να πηγαίνετε λιγότερες τοποθεσίες αυτό το φθινόπωρο καθώς και το χειμώνα, είστε ακόμα σίγουροι ότι θα χρησιμοποιήσετε πολλά από όλες αυτές τις αξιαγάπητες τάσεις παλτό.

Δείτε επίσης

Φθινόπωρο μόδα, κατάστημα και στυλ
Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε το παιχνίδι μόδας του φθινοπώρου σας με τάση σακάκι βομβιστή

Credit Blankitinerary.com
Παλτό εκτύπωσης με κουκούλα
Τυπωμένο μαλλί μεσαίας μήκους
Casual τυπωμένο σακάκι με μακριά μανίκια
Εκτύπωση μεσαία μάλλινα παλτό
Ένας ουδέτερος συνδυασμός χρωμάτων περιλαμβάνει εκτυπώσεις ζώων εκτός από τις ζωντανές λωρίδες. Είτε ψάχνετε για ένα belted midi φόρεμα με ruching είτε ασαφές φούτερ από ένα αλπακά καθώς και μίγμα από μαλλί, αυτά τα στυλ θα χωριστούν στο ντουλάπι σας.

Δείτε τις επιλογές του φθινοπώρου μας παρακάτω, καθώς και να ψωνίσετε πολύ πιο νέες αφίξεις για ρούχα για φθηνά στο prestarrs.com.

Εικόνα πιστοληπτικής ικανότητας13.Sotyi.com
Μεταφορικό κολάρο με μακρύ μανίκι στερεό χρώμα μαλλί
Το στερεό χρώμα με μακρύ μανίκι με κολάρο με πέτρινο
Lapel Μονό κουμπί Συνηθισμένο μάλλινο παλτό τσέπης
Πτερύγιο με πτερύγιο πτερύγιο

Credit Louiseroe.com
Συνηθισμένο παλτό ζώνης Lapel Notch
Credit Fashionista.com
Κομψό Notch Lapel συνηθισμένα εξωτερικά ενδύματα
Credit Bedazelive.com
Κολάρο κολάρο συνηθισμένα παλτά με μακριά μανίκια

Ανοιχτό σαββατοκύριακο

κάτι στο μυαλό σας; Συζητήστε εδώ. Το Fringe τείνει σε όλες αυτές τις μέρες, ειδικά σε παπούτσια. Είναι εύκολο να βρείτε τρελά ψηλά τακούνια με τις περιθωριακές λεπτομέρειες – αλλά αυτά τα 1,5 “minnetonkas είναι bestsellers στο Zappos, και είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί: είναι walkable, αλλά ακόμα σε τάση. Μου αρέσει το “σκονισμένο καφέ σουέτ”, αλλά έρχονται επίσης σε πέτρα, μαύρο και τυρκουάζ σουέτ. Είναι 64,95 δολάρια στο Zappos. Minnetonka Monaco Wedges (L-All)
Αυτή η ανάρτηση περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών και η Corporette® μπορεί να κερδίσει προμήθειες για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που αναπτύχθηκε για να προσφέρουμε ένα υπονοεί για να κερδίσουμε τέλη συνδέοντας με το Amazon.com και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 9.23.22 (τα αγαπημένα μας με έντονους χαρακτήρες!):
Ann Taylor – 30% έκπτωση στην αγορά σας (ισχύουν οι εξαιρέσεις).
Amour Vert – Τέλος της πώλησης σεζόν, έως και 50% έκπτωση (ιδανική για μπλούζες μετάξι και φιλικά προς το περιβάλλον ρούχα).
BANANA Republic-Εξατομικευμένη εκδήλωση φίλων και οικογενειακής εκδήλωσης, 40% από την αγορά πλήρους τιμής!
BANANA Republic Factory-Εξαιρετική εκδήλωση Φίλων & Οικογενειακής Εκδήλωσης, 50% off αγορά!
J.Crew – επιπλέον 30% έκπτωση στυλ πώλησης
J.Crew Factory – έως και 50% έκπτωση σε όλα. Όλα τα τζιν 49,95 δολαρίων; επιπλέον 15% από τις κορυφές, τα μπλουζάκια και τα παπούτσια
Loft – 50% έκπτωση σε όλα και εντελώς δωρεάν αποστολή!
Μ.Μ. Lafleur – Εξοικονομήστε έως και 80%
Neiman Marcus – Τελευταία πώληση κλήσης, έως και 75% έκπτωση!
Nordstrom – Η καλοκαιρινή πώληση είναι ενεργοποιημένη! Εξοικονομήστε έως και 60% έως 9/12
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Victoria’s Secret-Εξοικονομήστε 40-70% σε στυλ πώλησης 1000s

Άλλες πωλήσεις σημείων:
BUFFY – έως και 35% έκπτωση στο κρεβάτι τους
Αλεξίπτωτο-Εξοικονομήστε έως και 40%

Μερικά από τα νεότερα μηνύματά μας εδώ στο Corporette…
12 Εύκολα ενημέρωση για το γραφείο

Εύκολοι τρόποι να θυμάστε να πάρετε τα φάρμακά σας

Τι να αγοράσετε για εργασία στο Ann Taylor

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές για έμπνευση ρούχων εργασίας;

Υπέροχες συντομεύσεις μήλου για να σας βοηθήσουν στη δουλειά

Πώς να ξεκινήσετε (και να αναπτύξετε) την ιδιωτική εταιρεία ένδυσης ετικετών από το μηδέν το 2018;

Πώς να ξεκινήσετε (και να αναπτύξετε) Εταιρεία ιδιωτικής ετικέτας από το μηδέν το 2018;
02/12/2017, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας γραμμή ενδυμάτων; Δεν χρειάζεται πλέον να επενδύσετε μεγάλα σε μονάδες κατασκευής. Ούτε πρέπει να προσλάβετε εμπειρογνώμονες για πρόσθετη (και περιττή) βοήθεια. Κάνετε τα πράγματα το 2018-δρόμο. Η εκκίνηση, η ανάπτυξη και η διατήρηση της ιδιωτικής εταιρείας ενδυμάτων ετικέτας είναι αρκετά εύκολη σήμερα-πιο εύκολη αν είστε ελαφρώς έξυπνοι στη λήψη αποφάσεων.

Εδώ είναι 5 γρήγορα βήματα για να ξεκινήσετε και να κλιμακώσετε τη δική σας γραμμή ένδυσης το 2018 με τον καλύτερο τρόπο:
1. Αποφασίστε ποιος θα στοχεύσετε
Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε το κοινό -στόχο σας – που θα στοχεύσετε. Πάρτε το χρόνο σας εδώ, τις τάσεις της αγοράς στοιχείων, δώστε προτεραιότητα στο δικό σας ενδιαφέρον, καθώς και τους οικονομικούς σας στόχους. Να είστε ιδιαίτεροι και να γνωρίζετε ακριβώς ποιος θα αγοράσει τη συλλογή σας. Το πολύ πιο βέβαιο ότι είστε η απλούστερη και αποτελεσματική θα εμπορεύεται και θα προσαρμόσετε τη συλλογή σας θα γίνει.
2. Προσδιορίστε τους επιτυχημένους ανταγωνιστές σας
Μπορείτε να μάθετε πολλά για το πώς να βελτιωθείτε από τους επιτυχημένους ανταγωνιστές σας. Καταλάβετε ότι είναι επιτυχείς επειδή οι τεχνικές τους έχουν εργαστεί ιδανικά. Και αν ακολουθήσετε τη σουίτα τους, μπορείτε επίσης να πάρετε καλύτερα όπου είναι, αλλά χωρίς όλες τις προσπάθειες και ταλαιπωρία της δίκης και της αποτυχίας. Έτσι, προσδιορίστε αυτούς τους ανταγωνιστές που έχουν κάνει ό, τι θέλετε να κάνετε. Ελέγξτε τη συλλογή τους, κατανοήστε τις στρατηγικές μάρκετινγκ. και στη συνέχεια να πάρετε μια παρόμοια μέθοδο αλλά χωρίς να τους αντιγράψετε εντελώς.
3. Επικοινωνήστε με έναν καλό παραγωγό ένδυσης ιδιωτικής ετικέτας ΗΠΑ
Αυτό είναι το μοναδικό ουσιαστικό βήμα. Ο παραγωγός σας δεν θα ήταν λιγότερο από έναν συνεργάτη της εταιρείας. Και είναι επιτακτική ανάγκη να επιλέξετε αυτόν τον συνεργάτη πολύ προσεκτικά. Κοιτάξτε γύρω σας, αναζητήστε online, λάβετε αναφορές και μάθετε ποιοι είναι οι ανταγωνιστές σας αγοράζουν τη χονδρική τους. Αυτές τις μέρες μπορείτε να βρείτε πολλούς καλούς παρόχους ιδιωτικής ετικέτας, αν είστε προσεκτικοί.

4. Εξασφαλίστε τις λεπτομέρειες της συλλογής σας
Έχετε τον παραγωγό σας σωστό – ήρθε η ώρα τώρα για να κάνετε τη συλλογή σας σωστή. Ξέρετε ποιος είναι ο στόχος σας, απλά κατανοείτε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τις απαιτήσεις τους. Τα χρώματα που τους αρέσουν, το σχέδιο που προτιμούν, την ποιότητα που μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Φυσικά, δεν μπορείτε να πάρετε τέλεια τη γραμμή ρούχων σας. Τουλάχιστον προσπαθήστε να το πάρετε καλά. Μπείτε στις λεπτομέρειες και δώστε στο κοινό -στόχο σας ακριβώς αυτό που θέλουν.
5. Πρώτη τιμολόγηση και στη συνέχεια μάρκετινγκ
Αντί να καταδύεστε απευθείας στο μάρκετινγκ – κάτι που η πλειοψηφία κάνει – πρώτα έχουν μια στρατηγική τιμολόγησης. Γνωρίστε σε ποια τιμή πρόκειται να πουλήσετε τη συλλογή σας. Να είστε στρατηγικοί · Χρησιμοποιήστε τις εκπτώσεις καλά. Κατανοήστε πώς να χρησιμοποιήσετε την τιμή σας για να απενεργοποιήσετε τις πωλήσεις. στοχεύστε διαφορετικό τμήμα του κοινού σας με διαφορετική τιμή. Μόλις τελειώσετε έχοντας μια στρατηγική τιμολόγησης Kickass, μετεγκατάσταση για την εμπορία των προϊόντων σας. Κάντε καλά SEO? Φτάστε αποτελεσματικά στο κοινό σας. και επίσης επικεντρώνεται στο offline συνεπάγεται προώθηση.
Αυτά είναι 5 γρήγορα βήματα για να ξεκινήσετε και να κλιμακώσετε τη δική σας γραμμή ένδυσης το 2018. Φυσικά, το μονοπάτι μπροστά δεν θα είναι εύκολο. Αλλά με λίγες έξυπνες επιλογές και καλύτερη προσέγγιση, μπορείτε να μεγεθύνετε τα προβλήματά σας και να δημιουργήσετε εταιρεία που προορίζεται για επιτυχία.
Ετικέτες:
Ένδυση ιδιωτικής ετικέτας
Γραμμή ιδιωτικής ετικέτας
Κατασκευαστής ιδιωτικής ετικέτας
Ιδιωτικός παραγωγός ένδυσης ετικετών ΗΠΑ
Παραγωγοί ιδιωτικής ετικέτας Canada Canada
Προμηθευτές ιδιωτικής ετικέτας
Ιδιωτικοί πωλητές ένδυσης ετικετών
Χονδρική ιδιωτική ετικέτα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια