Οι μοναδικοί κατασκευαστές στυλ ενσωματώνονται σε πουκάμισα εξάχνωσης

μοναδικά στυλ κατασκευαστές ενσωματώνονται σε πουκάμισα εξάχνωσης
18/03/2019, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Η μέθοδος εξάχνωσης κατέληξε να είναι μία από τις πιο εκτιμημένες τεχνικές εκτύπωσης στον κλάδο. Είναι επίσης μια από τις απλούστερες μεθόδους εκτύπωσης όπου μπορείτε να μεταφέρετε το στυλ σε υλικό υλικό. Στην πραγματικότητα όχι μόνο το ύφασμα, ωστόσο και άλλοι διαφορετικοί τύποι προϊόντος είναι κατάλληλοι για την εκτύπωση εξάχνωσης επίσης.

Γενικά, τα κοστούμια δραστηριότητας, τα αθλητικά φανέλες καθώς και τα ρούχα αποκριών εκτυπώνονται χρησιμοποιώντας την τεχνική εξάχνωσης. Πολλοί έμποροι λιανικής πώλησης έχουν ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουν τα εξαγνισμένα φανέλες. Ως εκ τούτου, αν θέλετε να ενημερώσετε το κατάστημά σας με τα τελευταία εξαγνισμένα αθλητικά ρούχα, θα ήταν σκόπιμο να ρίξετε μια ματιά στα ειδικά σχέδια.
Μαύρο και λευκό μοτίβο
Το μαύρο και το λευκό στυλ είναι εμφανές μεταξύ των προπονητών καθώς και του εκπαιδευτή γυμναστικής. Μπορείτε να ανακαλύψετε πολλές διαφορετικές παραλλαγές σε αυτήν την κατηγορία. Υπάρχουν τα στυλ σιλουέτας εκτός από τα αποσπάσματα στις αποχρώσεις Bicolor. Έτσι, επιλέξτε αυτά για να καλύψουν τις παραδοσιακές ανάγκες του λαού.

Τεχνική ombre
Η έγχρωμη εκτύπωση του Ombre είναι εμφανής μεταξύ των εφήβων εκτός από τους νέους ενήλικες. Τα περισσότερα από τα ρούχα κοστουμιών μαζορέτες έχουν σχεδιαστεί σε αυτό το χρωματικό σχέδιο. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε να ανακαλύψετε κοστούμια κολύμβησης σε τέτοιους χρωματικούς τόνους επίσης. Επομένως, επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία ροζ, μπλουζ καθώς και οικολογικών φίλων για να προσφέρετε ποικιλομορφία στο χρωματικό σχέδιο.
Εκτύπωση camo
Η εκτύπωση camo δεν είναι μόνο εμφανής στην αθλητική φθορά, ωστόσο, σοφή φθορά. Αυτά είναι εξαιρετικά ευέλικτα στη φύση καθώς και κομψά. Ως εκ τούτου, μπορείτε να μαζέψετε τα ειδικά ρούχα φυσικής φυσικής έντασης υψηλής έντασης σε τέτοιες μοναδικές εκτυπώσεις για να καλύψετε τη μεγάλη βάση του κοινού. Μαζί με τα αθλητικά ρούχα μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα Camo Printed Athleisure Jackets, καθώς αυτά είναι εξαιρετικά κομψά καθώς και εξέχοντα ρούχα φυσικής κατάστασης.
Ψυχεδελική εκτύπωση
Η ψυχεδελική εκτύπωση δεν περιορίζεται μόνο σε στυλ ενδυμάτων hippie. Μπορείτε να ανακαλύψετε μια σειρά από τέτοιο χρώμα καθώς και μοτίβα εκτύπωσης στην αθλητική φθορά επίσης. Έτσι, φροντίστε να αποκτήσετε τέτοια ενδύματα με μια αναταραχή των indie & ζαλιστικών μοτίβων, όπως οι νέοι πελάτες θα αρέσει σίγουρα το νέο συγκρότημα.
Υποθαλάσσια ζωή
Η ζωή κάτω από τη θάλασσα είναι εντελώς υπέροχη και πολύχρωμη. Επομένως, επιλέξτε στυλ που κατέχουν τη χλωρίδα της θάλασσας καθώς και την πανίδα. Αυτά τα στυλ είναι απλά στη μεταφορά σε υλικό καθώς και η γοητεία είναι επίσης αρκετά μοναδική. Τα αθλητικά ενδύματα των παιδιών μπορούν να σχεδιαστούν με τέτοια μοτίβα.

Αποτύπωμα ζώου
Οι ζωικές εκτυπώσεις έχουν πάει και στη σκηνή φθοράς δραστηριότητας. Μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά αθλητικά μπλουζάκια καθώς και ακόμη και κάλτσες που εκτυπώνονται σε μαλακούς τόνους, ωστόσο με σχέδια της λεοπάρδαλης καθώς και ακόμη και του δέρματος Cheetah. Έτσι, αν θέλετε να επιλέξετε την ισχυρή και υπέροχη εκτύπωση για το κατάστημά σας, προσφέρετε κυμαίνονται σε χρώματα στους πελάτες αντί να πάρετε την παραδοσιακή διαδρομή.
Τροπική χλωρίδα
Τα μοτίβα των τροπικών φύλλων καθώς και τα λουλούδια είναι σε ζήτηση για τη μοναδική ζωντανή έκκλησή τους. Η ταξινόμηση στυλ αποτελείται από θέματα όπως το Split Leaf Philodendron, το φύλλο μπανάνας, τα φύλλα φοινικέλαιου με την προσθήκη διαφορετικών διαφορετικών ειδών λουλουδιών.
Έθιμο τυπωμένο
Η προσαρμοσμένη επιλογή εκτύπωσης προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία στους λιανοπωλητές με ερωτήματα όπως ακριβώς πώς να κάνετε εκτύπωση εξάχνωσης σε μπλουζάκια. Ως εκ τούτου, αν θέλετε να απορροφήσετε την αισθητική των εμπορικών σημάτων στα ρούχα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον εαυτό σας τη μέθοδο εκτύπωσης εξάχνωσης καθώς και να στυλ τα ρούχα για το εμπορικό σήμα σας.

Πάρτε όλες τις ανησυχίες σας απάντησαν όπως ακριβώς πώς να φτιάξετε πουκάμισα εξάχνωσης με τη βοήθεια ενός εξέχοντος κατασκευαστή. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την καινοτόμο ομάδα για να κατανοήσετε τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των θαυμάσιων σχεδίων. Η εκτυπωμένη έξοδος εξάχνωσης είναι ανθεκτική καθώς και έγχρωμη. Ως εκ τούτου, απλό στη χρήση καθώς και τη διατήρηση.

Ετικέτες:
Πώς να κάνετε εκτύπωση εξάχνωσης σε μπλουζάκια
Πώς να φτιάξετε εξαγνισμένα φανέλες
Πώς να φτιάξετε ρούχα εξάχνωσης
Πώς να φτιάξετε πουκάμισα εξάχνωσης
εξαγριωμένα ρούχα
Πουκάμισα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *