Το Nook & Cranny Independend T-Shirt Pop Up Shop

Αυτή την εβδομάδα η Nook & Cranny αναλαμβάνεται από μια συλλογή ανεξάρτητων σχεδιαστών για το εβδομαδιαίο μπλουζάκι. Γεμίζοντας τις ράγες, κρέμονται από τα δοκάρια και επένδυση των τοίχων του ολοκαίνουργιου χώρου του καταστήματος θα είναι μια εμφάνιση μπλουζών, μπλούζες, εκτυπώσεις και τσάντες από επτά κορυφαία μάρκες indie.
Το Bear Hug Co σας εύχεται ένα «Murray Christmas» με τη γραμμή δημοφιλών προϊόντων τους. Ο Walter White, ο Johnny Cash, ο Forrest Gump και ο Bill Murray είναι μεταξύ των εικονιδίων που έλαβαν όλα μια μεγάλη μεγάλη αγκαλιά ζεστά αρκούδα και μετατρέπονται σε επεξηγηματικά σχέδια ενδυμάτων και εκτύπωσης για την ευχαρίστηση περιήγησής σας.
Τα χαμένα σχήματα σας εύχονται «μια άλλη υπέροχη μέρα» με τη συλλογή απλών αλλά αποδοτικών γραφικών και τυπογραφικών σχεδίων. Διατίθεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναικεία μεγέθη, αυτοί οι άνθρωποι έχουν καλύψει την παρούσα λίστα σας. Περιορισμένη έκδοση χωρίς κότσια Δεν προσφέρονται επίσης σχέδια δόξας, ώστε να τα πιάσετε ενώ μπορείτε! Τα έντερα από το όνομα και τα έντερα από τη φύση, αυτή η επερχόμενη εκκίνηση επαληθεύει ότι η επιμονή είναι η κρίσιμη για την ανεξάρτητη επιτυχία.
Τα νήματα τέρας κρατούν τα πράγματα γλυκά με μια σειρά από πολύχρωμα μπλουζάκια και φούτερ με κουκούλα, ενώ ο Peter Carrington και το σημείο εμφανίζουν τις πιο σκοτεινές τεχνικές τους στον κόσμο της απεικόνισης και της εκτύπωσης ενδυμάτων. Με τέτοιες διαφορετικές τεχνικές για το σχεδιασμό, υπάρχει κάτι για όλους για όλους στη μεγάλη λίστα σας φέτος.
Το pop-up κατάστημα T-shirt θα είναι στο Nook & Cranny (28 Bold Street, Λίβερπουλ) μέχρι την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου. Οι χρόνοι έναρξης είναι 9 π.μ.-6μμ, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ώρες αργά το βράδυ την Πέμπτη και το Σάββατο (μέχρι τις 8μμ) για να πάρετε τα χέρια σας σε μερικά πολύ φοβερά Χριστουγεννιάτικα.
Nook & Cranny Ανεξάρτητο T-Shirt Pop Up Shop

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *