Τρία προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε για την επιλογή των λανθασμένων στολών ράγκμπι!

Τρία προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε για την επιλογή λανθασμένων στολών ράγκμπι!
02/01/2015, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Όταν ασχολείστε με αθλητικές δραστηριότητες όπως ράγκμπι ή ποδόσφαιρο, είστε υποχρεωμένοι να αισθάνεστε στραγγισμένοι και όλοι ιδρωμένοι μετά από λίγα λεπτά αδιάκοπης λειτουργίας. Αν και δεν μπορείτε να εξαλείψετε εντελώς το τμήμα εξάντλησης, μπορείτε να το μειώσετε επιλέγοντας το σωστό είδος στολή. Ωστόσο, εάν σχεδιάζετε για μια χαμηλή αγορά προϋπολογισμού των φανέλων ράγκμπι, τότε βεβαιωθείτε ότι πληρούν ορισμένα κριτήρια.
Εάν είστε σκεπτικοί σχετικά με το γεγονός ότι μια λανθασμένη φανέλα ράγκμπι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την απόδοσή σας, είναι καιρός να γνωρίζετε πώς μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητά σας. Εδώ είναι μερικοί κίνδυνοι που μπορούν πραγματικά να καταστρέψουν τον αγώνα σας. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και ελέγξτε τα.
Chafing:
Όταν το σώμα σας βρίσκεται σε πλήρη κίνηση, το δέρμα γύρω από τις αρθρώσεις τείνει να τρίβεται. Η συνεχής τριβή ενώ τρέχει μπορεί να προκαλέσει κόκκινο δέρμα και μερικές φορές είναι πολύ οδυνηρό επίσης. Έτσι, σίγουρα μπορείτε να φανταστείτε ποιο πρόβλημα μπορεί να συμβεί εάν το ρούχο του ράγκμπι πρωτάθλημα σας δεν εμποδίζει το chafing; Θα καταλήξετε να έχετε πληγές γύρω από τις μασχάλες ή τις αρθρώσεις των ποδιών σας. Αυτό θα σας δώσει πολλή δυσφορία ενώ παίζετε και δεν θα μπορείτε να συνεχίσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, προτού να βάλετε τελικά τα χέρια σας πάνω στη δική σας φανέλα ράγκμπι, βεβαιωθείτε ότι είναι χωρίς chafe.
Χαμηλή δυναμικότητα για την υγρασία:
Δεν είναι αλήθεια ότι όταν ιδρώνετε, η κούραση διπλασιάζεται; Έτσι, εάν η φανέλα του ράγκμπι σας δεν έχει την ικανότητα να απορροφά την υπερβολική υγρασία, πρέπει να αναζητήσετε μια αλλαγή. Ο συμβιβασμός στην ποιότητα της φανέλας σας μπορεί να σας εμποδίσει να παραδώσετε την καλύτερη απόδοση. Ως εκ τούτου, επιλέξτε τις στολές ράγκμπι που θα σας κρατήσουν ξηρό. Σήμερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν αθλητικά ρούχα Dri-Fit και το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να τα αγοράσετε στο διαδίκτυο. Απλά δείτε τα καταστήματα ιστού των φημισμένων κατασκευαστών και επιλέξτε τη φανέλα σας Dri-Fit Rugby.
Λιγότερη ανθεκτικότητα και ευελιξία:
Η ανθεκτικότητα και η ευελιξία είναι οι δύο ιδιότητες που πρέπει να κατέχουν όλα τα αθλητικά ρούχα. Το ράγκμπι απαιτεί από έναν παίκτη να μετακινεί τόσο τα χέρια όσο και τα πόδια του και αν επιλέξετε τη λανθασμένη στολή, μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε τραυματισμούς λόγω της ακαμψίας της στολή σας. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε εκείνες τις στολές που είναι αρκετά ευέλικτες για να υποστηρίξετε τους μυς σας. Παραμείνετε σε φημισμένα εμπορικά σήματα όταν πρόκειται για αθλητικά ενδύματα καθώς εγγυώνται την ανθεκτικότητα των προϊόντων τους. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τη σωστή φανέλα στα ηλεκτρονικά καταστήματα των κορυφαίων χονδρεμπόρων ράγκμπι.
Έτσι, αν μπορείτε να ταυτιστείτε με οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα θέματα, τότε είναι καιρός να πάτε για ψώνια και να επιλέξετε το τέλειο ρούχα ράγκμπι για ολόκληρη την ομάδα σας. Επισκεφθείτε τα ηλεκτρονικά καταστήματα των αξιόπιστων κατασκευαστών αθλητικών ενδυμάτων και πάρτε την επιλογή σας.
Ετικέτες:
Καλύτερα ρούχα ράγκμπι πρωταθλήματος
Ένδυση ράγκμπι πρωταθλήματος
Ένδυση ράγκμπι πρωταθλήματος στην Καλιφόρνια
Κατασκευαστές ρούχων ράγκμπι πρωταθλήματος
Στολές ράγκμπι
χονδρέμποροι ράγκμπι

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *