Χρήσιμες ιδέες για ακριβώς πώς να φροντίσετε τα ρούχα σας

Ζητήστε κάθε τύπο κανονικής γυναίκας σε μια μόδα, καθώς και πηγαίνουν gung-ho σε ρούχα. Η Flea Market για την αγορά σε εμπορικά κέντρα high-end είναι ένα πρόγραμμα κατοικίδιων ζώων για την κα Betty στην κ. Batra. Στοιβάζετε την ντουλάπα σας με ρούχα καθώς και ρούχα, ωστόσο καταλάβετε ακριβώς πώς να φροντίσετε τα ρούχα σας;
Ακολουθούν μερικές μέθοδοι για να φροντίσετε τα ρούχα σας
Υπάρχουν και ασυνήθιστες μέθοδοι για να φροντίσετε τα ρούχα σας. Θυμηθείτε, δεν υπάρχουν κανένα είδος ειδικών προϊόντων για να διατηρήσετε τη λευκή ντουλάπα σας να φαίνονται λαμπερά νέα, καθώς και σκοτεινά φαίνονται χρώματα αιχμηρά. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι λίγο από το χρόνο σας καθώς και το ενδιαφέρον για τα ρούχα σας.

[Διαβάστε επίσης: διαφορετικές μέθοδοι για το πώς να φτιάξετε τα ρούχα σας οσμή καλό]
Εδώ είναι μερικές στοχαστικές ιδέες για τη φροντίδα των ρούχων σας, τα οποία μπορείτε να δείξετε ευτυχώς τα beti, bahu, maa ή bum chums.
Διαβάστε τις ετικέτες
Πόσο πολλές φορές επιθεωρούμε αυτό το θεμελιώδες βήμα, φροντίζοντας τα ρούχα μας;

Όλα τα προϊόντα των ενδυμάτων περιλαμβάνουν μια αναγνώριση που δείχνει οδηγίες περίθαλψης για ακριβώς πώς να πλυθεί το φόρεμα. Εάν δεν το κάνει, απαιτείται να καθορίσετε το υλικό που χρησιμοποιείται καθώς και να καθορίσετε παρόμοιες ρυθμίσεις πλύσης μηχανής από άλλα προϊόντα ενδυμάτων.
Υπάρχουν ορισμένα προϊόντα ενδυμάτων που σας απαιτούν να τα παραδώσετε πλυντήρια ή να τοποθετήσετε στη συνέχεια σε λειτουργία “λεπτή ρύθμιση” ενώ χρησιμοποιείτε το πλυντήριο.

Πιστεύετε ποτέ γιατί τα ρούχα ξεθωριάζουν ή συρρικνώνονται στη διαδικασία του πλυντηρίου. Αυτό είναι από το ζεστό νερό τραβά του χρώματος από τις ίνες που οδηγούν στην αποχέτευση.
Εάν η ετικέτα σας λέει σε ψυχρή πλύση, χρησιμοποιήστε μόνο ζεστά ρούχα μόνο. Ακριβώς πώς να φροντίζετε τα ρούχα σας δεν είναι μια κουραστική διαδικασία, ωστόσο μια έξυπνη μέθοδος για να το κάνετε.

Πηγή: whstatic.comlaundering
Για να διατηρήσετε τα ρούχα σας σε άριστη κατάσταση, εδώ είναι μερικές συμβουλές για τη νομιμοποίηση:
[SC: MediaD]

[Διαβάστε επίσης: στον Οδηγό Αγοράς Διαδικτύου]
Ακολουθεί ένας οδηγός για τον ιδανικό ζεστό επιλογέα που επιλέγει τα διάφορα είδη υφασμάτων:
Βαμβάκι: 400 ° F
Βισόζη/ρεγιόν: 375 ° F
Μαλλί: 300 ° F
Ακρυλικό: 275 ° F
Πολυεστέρα: 300 ° F
Μετάξι: 300 ° F
Lycra: 275 ° F
Νάιλον: 275 ° F

Πηγή: CaredIscussion.com Acciper που μπορεί να εμφανιστεί στο μυαλό σας – γιατί πρέπει να φροντίσουμε τα ρούχα όταν είναι υποχρεωμένα να φθαρούν, να ξεθωριάσουν, καθώς και το σχήμα τροποποίησης μετά τη χρήση τους. Αλλά, πληρώνει για να είναι λίγο πιο προσεκτική στη μέθοδο που καθαρίζετε, χειριστή, καθώς και αποθηκεύστε τα ρούχα σας. Όταν το κάνετε αυτό, μπορείτε να πάρετε μήνες καθώς και χρόνια πρόσθετης φθοράς από κάθε κομμάτι.
Ελπίζω να σας άρεσαν αυτές οι ιδέες για το πώς να φροντίσετε τα ρούχα σας. συνθέστε και να μας πείτε ακριβώς πώς σας ωφελούνται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *