Καθημερινά προϊόντα μακιγιάζ που μπορούν να σας μετατρέψουν σε μια εκπληκτική Diva

εάν σας έχουν πει πολλές φορές από το αφεντικό σας στη δουλειά ή στο κολέγιο από τις αρχές ότι το μακιγιάζ σας ήταν πολύ δυνατά, είναι πιθανό ότι ήταν. Τώρα δεν υπάρχει ανάγκη απελπισίας, γιατί έχουμε πέντε καθημερινά προϊόντα μακιγιάζ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε μια φυσική λάμψη και glam στο υπέροχο πρόσωπο και την προσωπικότητά σας. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι κανείς δεν θα το γνώριζε.
Βασικά στοιχεία μακιγιάζ για ένα φυσικό καθημερινό μακιγιάζ
Ρίξτε μια ματιά στα πέντε προϊόντα που αναφέρουμε στο Mini Tutorial για το πώς να αποκτήσετε το φυσικό μακιγιάζ να φαίνεται σωστό.

Ένα μίνι φροντιστήριο για το φυσικό μακιγιάζ
Σε αυτό το μίνι σεμινάριο, εκτός από το να σας πω τα βήματα για το πώς να αποκτήσετε τη φυσική σκηνή μακιγιάζ σωστά χρησιμοποιώντας πέντε καθημερινά προϊόντα μακιγιάζ, θα σας πω επίσης για το πώς να χρησιμοποιήσετε και τα απαραίτητα μακιγιάζ. Διαβάστε παρακάτω παρακαλώ!

5 κορυφαία προϊόντα μακιγιάζ που θα χρειαστείτε
Ξεκινάμε με καθαρισμό, τόνωση και ενυδάτωση του δέρματος. Μετά από το οποίο το πρώτο καθημερινό μακιγιάζ που θα χρησιμοποιούσαμε είναι το Primer, το οποίο βοηθά στην προετοιμασία του δέρματος για μακιγιάζ. Αυτό βοηθά επίσης στην εξομάλυνση του δέρματος και επιτρέπει στις χρωστικές μακιγιάζ να αναμειγνύονται και στην υπόθεση του δέρματος. Οι εκκινητές δεν επιτρέπουν να συμβεί το πετρέλαιο και μπορεί να βοηθήσει να γεμίσει και τις ρυτίδες. Πάρτε δύο σταγόνες και εφαρμόστε αστάρι γύρω από το πρόσωπο όπως θα κάνατε η ενυδατική σας κρέμα.

Το επόμενο μακιγιάζ θα ήταν το θεμέλιο, το οποίο θα πρέπει να είναι πιο κοντά στον τόνο του δέρματός σας. Χρησιμοποιήστε μια σταγόνα ή δύο με τη βοήθεια μιας βούρτσας θεμελίωσης και εφαρμόστε ομοιόμορφα από το μέτωπο στα μάγουλα, τη μύτη στο πηγούνι και την περιοχή του λαιμού. Η ανάμειξη είναι το κλειδί εδώ, γι ‘αυτό και θα μειώσαμε ένα σφουγγάρι και θα συνδυάσουμε το θεμέλιο στο δέρμα και τη γραμμή των μαλλιών. Αυτό βοηθά στην εξισορρόπηση της επιδερμίδας και σταματάει το πετρέλαιο.
[SC: MediaD]

Μόλις το ίδρυμα έχει οριστεί και ολοκληρωθεί, θα χρησιμοποιήσουμε τώρα το Concealer, τα οποία είναι καθαρά. Το να πηγαίνεις πολύ φως με το concealer θα έκανε προφανές ότι έχετε χρησιμοποιήσει μακιγιάζ. Ανατρέξτε στις αναρτήσεις μας στις οποίες κρύβει το Concealer ποια προβλήματα, έτσι ώστε να γνωρίζετε ποιο να χρησιμοποιήσετε και πώς να το συνδυάσετε ομοιόμορφα στο δέρμα.

Το Blusher είναι σημαντικό να φέρει μια υγιή λάμψη στο μάγουλο, το σχήμα και τον ορισμό. Εξετάστε τους Blushers πάνω από τους Bronzers για μια πολύ φυσική λάμψη μάγουλο. Μην χαμογελάτε όταν εφαρμόζετε το ρουζ, μάλλον πιπιλίζουν στα μάγουλά σας και το εφαρμόζετε από τα ζυγωματικά στη ζώνη του ναού του προσώπου. Χρησιμοποιήστε μόνο κρέμα κοκκινίλα και ανακατέψτε το, επειδή η εξουσία κοκκινίζει το πρόσωπο να φαίνεται παλιό και ηλικιωμένο.

Τι γίνεται με τα μάτια;
Για τα μάτια, ξεκινάμε με ένα πλύσιμο βλεφάρων, που σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε μια ματ τόνιση σκιά ματιών που είναι ένα χρώμα που βρίσκεται πιο κοντά στον φυσικό χρωματικό τόνο του δέρματος των βλεφάρων σας. Ένα εγκεφαλικό επεισόδιο με μια βούρτσα εφαρμογής είναι αρκετή. Στη συνέχεια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια σκιά πιο σκούρα στο χρώμα πλύσης των βλεφάρων, αλλά σε ουδέτερους τόνους- πολύ ελαφρύ ροδάκινο ή ροζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί περιστασιακά.
Τραβήξτε τα μάτια με μολύβι Kajal. Αυτό που κάνετε είναι να χάσετε τις εσωτερικές γραμμές δακρύων των ματιών με κουκκίδες και με μια γωνιακή βούρτσα, μουντζουν τα κουκκίδες kajal για να δημιουργήσετε μια φυσική εμφάνιση επένδυσης. Αυτό βοηθά τα μάτια να φαίνονται μεγάλα και φωτεινά και πολύ φυσικά.
Για τα χείλη
Διορθώστε τα χείλη με μια επένδυση ροδάκινου και στη συνέχεια συνεχίστε να εφαρμόζετε ένα γυμνό κραγιόν μέσα στην επένδυση των χειλιών. Τελειώστε με ένα βάλσαμο για τα χείλη για ένα γυαλιστερό άγγιγμα στα χείλη.
Ελπίζουμε ότι αυτές οι καθημερινές συμβουλές μακιγιάζ χρησιμοποιώντας πέντε σημαντικά απαραίτητα για τη τσάντα μακιγιάζ είναι χρήσιμα. Τώρα προχωρήστε και κούκλα και μην ανησυχείτε- κανείς δεν θα μπορέσει να σας πει ότι έχετε μακιγιάζ!
Πηγή εικόνων: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *