Διάλειμμα για καφέ: Kindle

Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ θυγατρικών που δημιουργήθηκε για να προμηθεύσει ένα δείχνει ότι θα κάνουμε χρεώσεις συνδέοντας με το Amazon.com καθώς και με τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Το έχω δηλώσει πριν, όπως και θα το δηλώσω για άλλη μια φορά – μου αρέσει το Kindle μου. Αγάπη, αγάπη, όπως αυτό. Παίρνω eBooks όλη την ώρα από δύο διαφορετικές βιβλιοθήκες, εκτός από το να πάρει ebooks προς πώληση με ereaderiq καθώς και άλλες συμφωνίες βιβλίων, εκτός από την αγορά μερικών βιβλίων σε πλήρη τιμή. (Μπορείτε επίσης να στείλετε μακρά PDFs στο Kindle σας!) Αν απαιτήσετε ένα νέο, ή δεν έχετε ακόμα ένα, αυτή είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να πάρετε αφού είναι μια πρώιμη συμφωνία Amazon Prime Day.

Το οπτικοποιημένο είναι συνήθως $ 134, ωστόσο τώρα σημειώνεται στα $ 68, καθώς μπορείτε να επιλέξετε από τρία διαφορετικά καλύμματα βιβλίων. (Υπάρχει επίσης ένας τόνος άλλων καλύμματος βιβλίων που διατίθενται προς πώληση στο Amazon.) Αυτό το ακριβές Kindle είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που έχω, το οποίο είναι το Paperwhite (ακόμα διαθέσιμο προς πώληση για $ 139), οπότε η οθόνη μπορεί να είναι λίγο χαμηλότερη τεχνολογία από αυτή που έχω, ωστόσο εγώ τύπος ερώτησης θα κάνει μια τεράστια διαφορά αν δεν περάσετε πολύ χρόνο διαβάζοντας σε εξωτερικούς χώρους στον ήλιο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη μεγαλύτερη οθόνη τεχνολογίας, το Oasis, επίσης προς πώληση σήμερα για $ 221 (κάτω από $ 349).
Αυτή η δημοσίευση αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών, καθώς και το Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 8.25.22…

Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Neiman Marcus – Πώληση προς πώληση, έως και 75% έκπτωση!
Net-A-Porter-7000+ νέες γραμμές προστέθηκαν, όσο και 80% έκπτωση!
Nordstrom – 7.000 νέες Markdowns για τις γυναίκες
Lo & Sons – έως και 50% έκπτωση!
Πώληση Mercer – Storehouse: έως και 60% έκπτωση
LOFT: Καλοκαίρι κάθαρση: έως και 70% έκπτωση ρουτίνα
J.Crew-$ 75 denim & πολύ περισσότερα στυλ φθοράς-τώρα
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 από τα πάντα. 10 $ από κάθε $ 50 που ξοδεύετε

Άλλες πωλήσεις σημείων:
Buffy-εξοικονόμηση back-to-school: έως και 15% από τα κλινοσκεπάσματα τους
Αλεξίπτωτο-Αποθηκεύστε έως και 40% αντικείμενα τελευταίας ευκαιρίας
Αναζωογόνηση – Πώληση χώρου διαβίωσης: έως και 30% έκπτωση (αναγνώστες όπως ο φωτισμός τους)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *