Μεγάλη γραφική τέχνη του Steven Harrington!

Ο Steven Harrington, πραγματικά ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές που εργάζονται σήμερα, απλά συνεχίζει να το σκοτώνει με εκτυπώσεις τέχνης. Ζει καθώς και εργάζεται στο Λος Άντζελες. Επηρεασμένος από την χρονική ζωή Encyclopedias από το 1965 έως το 1972, τα καταστήματα Thrift καθώς και η ψυχή της δεκαετίας του ’60 φαίνεται να είναι το Moody Blues, η τέχνη του μπορεί να ονομαστεί “συμφραζόμενη αντικειμενικότητα”, με κάθε κομμάτι που παράγεται ως συγκεκριμένο στοιχείο συμβιωτικά από ένα ευρύτερο πλαίσιο.

Ο Harrington, μαζί με τον συνάδελφό του Justin Krietemeyer, είναι ο συνιδρυτής του εθνικού δασικού στυλ, των οποίων οι θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν τους καταλόγους Metropolitan Outfitters, Burton Snowboards καθώς και την τοιχογραφία Nike Ole. Σχεδίαση επιρροής από εικόνες, μόδα καθώς και γραφικά που βρέθηκαν στην Εγκυκλοπαίδεια Ζωής από το 1965-1972. Παρόλο που είναι εξαιρετικά απασχολημένος, εξακολουθεί να ανακαλύπτει χρόνο για να εργαστεί τόσο σε ανατεθεί όσο και σε αυτόματες θέσεις εργασίας τέχνης της δικής του.
Έχει παρουσιάσει εργασίες στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Ντάλας, το Σαν Φρανσίσκο, το Σικάγο, τη Φιλαδέλφεια, το Μόντρεαλ, το Τόκιο, τη Μελβούρνη, τη Βαρκελώνη, το Παρίσι, το Μιλάνο, καθώς και το Βερολίνο.
Μου αρέσει η χρήση του χρώματος καθώς και τα ισχυρά θέματα. Ακριβώς εδώ είναι μερικά κομμάτια από τα γραφικά έργα του Steven:
Steven Harrington Artworkssteven Harrington Artoworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artoworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteste Μέσα στο χέρι. «Αισθάνομαι ότι είναι εξαιρετικά απαραίτητο να αφήσουμε πάντα το κοινό μου να καταλάβει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος πίσω από το έργο».
Προβάλλοντας το έργο του, μπορείτε σίγουρα να δείτε το ανθρώπινο στοιχείο. Κοιτάζοντας, winky πρόσωπα, φωτεινά χρώματα, καθώς και χειροποίητα στοιχεία, όλα νεύουν πίσω σε έναν άντρα που είναι παθιασμένος με τη σύνδεση των ανθρώπων με το έργο του.
Steven Harrington Artworkssteven Harrington Artworksgraphic Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworks Ο φανταστικός καλλιτέχνης περιλαμβάνεται σε μεγάλες προσφορές έργων. Ένας από αυτούς “επιμελείται από το Arkitip” καθώς και αναπτύσσεται για την Incase, με στόχο την παροχή δημιουργικά διακοσμημένα προϊόντα της Apple © σε άτομα που έχουν εκτίμηση για τις καινοτόμες τέχνες επίσης ως τεχνολογία. Και τα δύο στυλ δεν είναι μόνο πολύ ισχίο, ωστόσο προσφέρουν μια ψυχεδελική εμφάνιση επίσης.
Steven Harrington Artworkssteven Harrington Artworks “Ανακαλύπτω συνεχώς τον εαυτό μου αναρωτιέμαι τι είναι η« γη της τέχνης ». Επειδή μπορώ να έχω κατά νου ότι πάντα έχω τραβήξει ή βαμμένα. Είχα πάντα «πλευρικά έργα», είναι μόνο ο χαρακτήρας μου να κρατάω απασχολημένος. Συνέχισα να ζουν καθώς και να φτιάχνω συνεχώς τα πράγματα, αυτό είναι φανταστικής σημασίας για μένα. Ανακαλύπτοντας ότι ο προσωπικός χρόνος για να δείξει καθώς και να ανησυχεί τα πράγματα είναι πραγματικά απαραίτητη καθώς με κρατάει γειωμένο ως άνθρωπος. Το αποτέλεσμα αυτού του προσωπικού χρόνου στη ζωή μου μετατράπηκε σε εικόνες. Στις νεότερες μέρες μου, ονειρευόμουν ό, τι όμως τέχνη. “(Steven Harrington)
Steven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworks
0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *