Πώς να ξεκινήσετε (και να αναπτύξετε) την ιδιωτική εταιρεία ένδυσης ετικετών από το μηδέν το 2018;

Πώς να ξεκινήσετε (και να αναπτύξετε) Εταιρεία ιδιωτικής ετικέτας από το μηδέν το 2018;
02/12/2017, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας γραμμή ενδυμάτων; Δεν χρειάζεται πλέον να επενδύσετε μεγάλα σε μονάδες κατασκευής. Ούτε πρέπει να προσλάβετε εμπειρογνώμονες για πρόσθετη (και περιττή) βοήθεια. Κάνετε τα πράγματα το 2018-δρόμο. Η εκκίνηση, η ανάπτυξη και η διατήρηση της ιδιωτικής εταιρείας ενδυμάτων ετικέτας είναι αρκετά εύκολη σήμερα-πιο εύκολη αν είστε ελαφρώς έξυπνοι στη λήψη αποφάσεων.

Εδώ είναι 5 γρήγορα βήματα για να ξεκινήσετε και να κλιμακώσετε τη δική σας γραμμή ένδυσης το 2018 με τον καλύτερο τρόπο:
1. Αποφασίστε ποιος θα στοχεύσετε
Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε το κοινό -στόχο σας – που θα στοχεύσετε. Πάρτε το χρόνο σας εδώ, τις τάσεις της αγοράς στοιχείων, δώστε προτεραιότητα στο δικό σας ενδιαφέρον, καθώς και τους οικονομικούς σας στόχους. Να είστε ιδιαίτεροι και να γνωρίζετε ακριβώς ποιος θα αγοράσει τη συλλογή σας. Το πολύ πιο βέβαιο ότι είστε η απλούστερη και αποτελεσματική θα εμπορεύεται και θα προσαρμόσετε τη συλλογή σας θα γίνει.
2. Προσδιορίστε τους επιτυχημένους ανταγωνιστές σας
Μπορείτε να μάθετε πολλά για το πώς να βελτιωθείτε από τους επιτυχημένους ανταγωνιστές σας. Καταλάβετε ότι είναι επιτυχείς επειδή οι τεχνικές τους έχουν εργαστεί ιδανικά. Και αν ακολουθήσετε τη σουίτα τους, μπορείτε επίσης να πάρετε καλύτερα όπου είναι, αλλά χωρίς όλες τις προσπάθειες και ταλαιπωρία της δίκης και της αποτυχίας. Έτσι, προσδιορίστε αυτούς τους ανταγωνιστές που έχουν κάνει ό, τι θέλετε να κάνετε. Ελέγξτε τη συλλογή τους, κατανοήστε τις στρατηγικές μάρκετινγκ. και στη συνέχεια να πάρετε μια παρόμοια μέθοδο αλλά χωρίς να τους αντιγράψετε εντελώς.
3. Επικοινωνήστε με έναν καλό παραγωγό ένδυσης ιδιωτικής ετικέτας ΗΠΑ
Αυτό είναι το μοναδικό ουσιαστικό βήμα. Ο παραγωγός σας δεν θα ήταν λιγότερο από έναν συνεργάτη της εταιρείας. Και είναι επιτακτική ανάγκη να επιλέξετε αυτόν τον συνεργάτη πολύ προσεκτικά. Κοιτάξτε γύρω σας, αναζητήστε online, λάβετε αναφορές και μάθετε ποιοι είναι οι ανταγωνιστές σας αγοράζουν τη χονδρική τους. Αυτές τις μέρες μπορείτε να βρείτε πολλούς καλούς παρόχους ιδιωτικής ετικέτας, αν είστε προσεκτικοί.

4. Εξασφαλίστε τις λεπτομέρειες της συλλογής σας
Έχετε τον παραγωγό σας σωστό – ήρθε η ώρα τώρα για να κάνετε τη συλλογή σας σωστή. Ξέρετε ποιος είναι ο στόχος σας, απλά κατανοείτε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τις απαιτήσεις τους. Τα χρώματα που τους αρέσουν, το σχέδιο που προτιμούν, την ποιότητα που μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Φυσικά, δεν μπορείτε να πάρετε τέλεια τη γραμμή ρούχων σας. Τουλάχιστον προσπαθήστε να το πάρετε καλά. Μπείτε στις λεπτομέρειες και δώστε στο κοινό -στόχο σας ακριβώς αυτό που θέλουν.
5. Πρώτη τιμολόγηση και στη συνέχεια μάρκετινγκ
Αντί να καταδύεστε απευθείας στο μάρκετινγκ – κάτι που η πλειοψηφία κάνει – πρώτα έχουν μια στρατηγική τιμολόγησης. Γνωρίστε σε ποια τιμή πρόκειται να πουλήσετε τη συλλογή σας. Να είστε στρατηγικοί · Χρησιμοποιήστε τις εκπτώσεις καλά. Κατανοήστε πώς να χρησιμοποιήσετε την τιμή σας για να απενεργοποιήσετε τις πωλήσεις. στοχεύστε διαφορετικό τμήμα του κοινού σας με διαφορετική τιμή. Μόλις τελειώσετε έχοντας μια στρατηγική τιμολόγησης Kickass, μετεγκατάσταση για την εμπορία των προϊόντων σας. Κάντε καλά SEO? Φτάστε αποτελεσματικά στο κοινό σας. και επίσης επικεντρώνεται στο offline συνεπάγεται προώθηση.
Αυτά είναι 5 γρήγορα βήματα για να ξεκινήσετε και να κλιμακώσετε τη δική σας γραμμή ένδυσης το 2018. Φυσικά, το μονοπάτι μπροστά δεν θα είναι εύκολο. Αλλά με λίγες έξυπνες επιλογές και καλύτερη προσέγγιση, μπορείτε να μεγεθύνετε τα προβλήματά σας και να δημιουργήσετε εταιρεία που προορίζεται για επιτυχία.
Ετικέτες:
Ένδυση ιδιωτικής ετικέτας
Γραμμή ιδιωτικής ετικέτας
Κατασκευαστής ιδιωτικής ετικέτας
Ιδιωτικός παραγωγός ένδυσης ετικετών ΗΠΑ
Παραγωγοί ιδιωτικής ετικέτας Canada Canada
Προμηθευτές ιδιωτικής ετικέτας
Ιδιωτικοί πωλητές ένδυσης ετικετών
Χονδρική ιδιωτική ετικέτα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *