Post Post: Στο Διαδίκτυο Dating for Expert Γυναίκες

2018 Ενημέρωση: Πιστεύουμε ακόμα ότι πρόκειται για μια εξαιρετική δημοσίευση επισκεπτών με ιδέες για το Διαδίκτυο που χρονολογείται για τις γυναίκες εμπειρογνωμόνων, ωστόσο ίσως θελήσετε να επιθεωρήσετε τα πολύ περισσότερα μας Πρόσφατες συζητήσεις για την αγάπη, συμπεριλαμβανομένων των συστάσεων που χρονολογούνται για γυναίκες με καριέρα.
Η online χρονολόγηση είναι κάτι που συζητήσαμε από καιρό σε καιρό σε corporette, όπως όταν σας ζητήσαμε για τις προτιμώμενες σας τοποθεσίες χρονολόγησης για τους σοφούς νεοσσούς, εκτός από το να περάσετε ακριβώς πώς να ανακαλύψετε χρόνο μέχρι σήμερα όταν είστε απασχολημένοι , πότε να το σπάσει, ακριβώς πώς να γνωρίσετε έναν ταραχώδη τύπο, καθώς και ακριβώς πώς να γνωρίσετε ένα άτομο με πολύ περισσότερο χρόνο (ή λιγότερα χρήματα) από εσάς. Έχω βγει από την αγορά για λίγο, οπότε ζήτησα από τον επισκέπτη Kryss Shane να δημοσιεύσει φιλοξενία-είναι ένας διπλός αδειοδοτημένος ψυχοθεραπευτής που επίσης κάνει προπόνηση ζωής, καθώς και χρησιμοποιεί προσωπικές συνεδρίες Skype για πελάτες αυτο-πληρωμής. Καλώς ήλθατε στο blog, Kryss!
Όπως μου λέει ο Kat, όταν ήταν τελευταίος ενιαίος, υπήρχαν μερικές πρωταρχικές στο διαδίκτυο χρονολογώντας περιοχές για σοφές γυναίκες, ο καθένας κατάλαβε για το δικό τους πλήθος (ένα γεμάτο χριστιανούς, ένα μόνο για όσους θέλουν να συνδεθούν κ.λπ.).
Πολλά έχουν αλλάξει, δεδομένου ότι τότε. Τώρα ο ιστός μας παρέχει μερικές γενικευμένες τοποθεσίες χρονολόγησης (OkCupid, Plentyoffish, Match.com κ.λπ.) επίσης ως επιλογές για όσους αναζητούν συνεργάτη με κοινές θρησκευτικές πεποιθήσεις (JDate, ChristianMingle) ή για όσους βρίσκονται σε ένα συγκεκριμένο δημογραφικό για άτομα άνω των 50 ετών, BlackpeopleMeet, interracialmatch). Υπάρχουν τοποθεσίες για κουγκάρες, για όσους αναζητούν μέχρι σήμερα φυλακή, για τους λευκούς κρασιού, καθώς και τους λάτρεις των ζώων. Υπάρχουν τοποθεσίες για φετίχ, για προτιμήσεις, για διαθέσεις, για μία μόνο νύχτα, καθώς και για όσους προσπαθούν να βρουν για πάντα. Προσθέστε τις εφαρμογές για το κελί σας (Tinder, Grindr, κλπ.) Καθώς μπορεί σίγουρα να αισθανθεί συντριπτική!

Για τις επαγγελματικές γυναίκες, η χρονολόγηση μπορεί να είναι ήδη αρκετά δύσκολη. Μερικοί είναι ενεργοποιημένοι από τη δύναμή μας, άλλοι αισθάνονται ανταγωνιστικοί ή δυσαρεστημένοι από αυτό. Ανησυχούμε αν θα προσθέσουμε τους τίτλους των εργασιών μας στα προφίλ μας, αμφισβητούμε αν οι εικόνες μας πρέπει να προτείνουν τι κάνουμε, αμφισβητούμε αν κάποιος που φαίνεται όμως δεν μηνύματα δεν έχει απενεργοποιηθεί από την κατάσταση του εμπειρογνωμόνων μας. Εν ολίγοις, είμαστε γυναίκες που σε απευθείας σύνδεση σε μια κοινωνία που μας διδάσκει σε πολλές μεθόδους που κάνουμε ό, τι δεν πρέπει: να είμαστε αυτοτελείς, ενημερωμένες γυναίκες.
Αντί να προσπαθήσουμε να καταρρεύσουμε τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα για όλους τους σημαντικότερους χώρους χρονολόγησης, ας επικεντρωθούμε στον κοινό στόχο να προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε τον ιδανικό αγώνα. Με πολλούς αμέτρητους ανθρώπους σε αυτούς τους ιστότοπους, ακριβώς πώς μπορεί ένα άτομο με περιορισμένο χρόνο να περιορίσει κατάλληλα τις επιλογές; (Εικόνα: Schattenpaar, αρχικά μεταφορτώθηκε στο Flickr από τον Benni.)

Συστάσεις σε απευθείας σύνδεση χρονολόγησης για όσους αναζητούν μακροχρόνιους συνεργάτες:
Ξεκινήστε με μια λίστα Κάντε μια λίστα με κάθε πράγμα που ψάχνετε στον καλύτερο αγώνα σας (μεταξύ 5’10 καθώς και 6 ‘, κάνει τουλάχιστον 75k, έχει ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων που ονομάζεται Spot, πηγαίνει στην εκκλησία τις Κυριακές κλπ.) Κάντε την λίστα όσο μπορείτε. Τώρα αρχίστε να ομαδοποιείτε τα προϊόντα της καταχώρισης σε παρόμοιες ταξινομήσεις (εμφάνιση, καριέρα, δωρεάν χρόνο, πεποιθήσεις κ.λπ.). Ρίξτε μια ματιά σε κάθε ταξινόμηση από μόνη της, καθώς και να καταλάβετε ποιο είναι το γενικό στυλ (Ex: Gowns Well + Drodusteeth + Short Hair = Προσπαθώ να βρω κάποιον καθαρό κομμάτι!) Επόμενο, τοποθετήστε τα θέματα στην αγορά του σημασια.
Μετατρέψτε τη λίστα σε απαιτήσεις/συναλλαγές ρίξτε μια ματιά στις προηγούμενες σχέσεις σας, στα χαρακτηριστικά των συνεργατών σας που δούλεψαν καλά για εσάς καθώς και τα στοιχεία που παρήγαγαν άγχος. Αναγνωρίζονται στη λίστα σας; Πιστέψτε για το τι είναι πραγματικά κρίσιμο, καθώς και για να κάνει μια λίστα με 3-5 “πρέπει να έχει” καθώς και 3-5 “απολύτως όχι”. Να είστε όσο το δυνατόν πιο λογικοί χωρίς να φτάσετε σε αυτό που μπορεί να σκεφτεί κάποιος άλλος. (Εάν τα άμεσα δόντια ή τα ψηλότερα από εσάς είναι πραγματικά απαραίτητο για εσάς, μην το εξαλείφετε από την εμφάνιση ρηχών.) Επιπλέον, αφιερώστε χρόνο για να πιστέψετε για το τι πραγματικά θα επηρεάσει μια σύνδεση (ίσως το άτομο δεν το κάνει «Δεν πρέπει να έχουμε ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων που ονομάζεται Spot, ωστόσο θέλετε να ανακαλύψετε κάποιον που θα αγαπάει το σκυλί σας).

Η καταχώρισή σας μπορεί να μοιάζει με αυτό:
Απαιτήσεις: Παθιασμένος με την καριέρα, συνεπή εισόδημα, παρόμοιες/ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις, ελκυστικές για μένα, στοργική
Dealbreakers: Έχει/θέλει παιδιά, στερείται φιλοδοξίας, έχει πολλές συναισθηματικές αποσκευές, κακές δεξιότητες διαχείρισης χρημάτων
Online χρονολόγηση για γυναίκες εμπειρογνώμονα που αναζητούν βραχυπρόθεσμα/ένα βράδυ συνεργάτες:
Συχνά οι απαιτήσεις είναι πολύ πιο θεμελιώδεις, καθώς και κυρίως βασισμένες στην έλξη, τη διαθεσιμότητα, καθώς και την ευκολία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης σκεφτεί τους συναλλαγές σας: Θέλετε κάποιος να σας βρει, αισθάνεστε πολύ πιο άνετα να πηγαίνετε σε αυτούς, πρέπει να είναι κάποιος με τυπικούς καλούς φίλους ή ίσως κάποιος που ποτέ δεν θα συναντήσετε ξανά;
Τώρα, στους χώρους χρονολόγησης!
Ποιο (ες) να επιλέξετε; Περάστε λίγο χρόνο στο Διαδίκτυο διαβάζοντας οποιοδήποτεnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *