Η εορταστική περίοδος στο τέλος του έτους είναι η καλύτερη στιγμή για τους πωλητές ειδών ένδυσης

Η εορταστική περίοδος είναι η καλύτερη στιγμή για λιανοπωλητές ειδών ένδυσης
18/10/2019, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Είναι εύκολο να ξεκινήσετε μια εταιρεία λιανικής πώλησης σήμερα.

Αλλά στη συνέχεια η δημιουργία πωλήσεων και η κοπή του επιθυμητού περιθωρίου κέρδους είναι προκλητική.

Αυτό είναι όπου η εορταστική περίοδος στο τέλος του έτους έρχεται ως ευλογία, επειδή φέρνει μαζί του πολλές ευκαιρίες.

Εάν είστε λιανοπωλητής, η προετοιμασία για την ημέρα των ευχαριστιών, η Cyber ​​Monday, τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος είναι ένα ζωτικό μέρος του παιχνιδιού. Είναι περίπου αυτή τη φορά ότι μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τις πωλήσεις σας και να ρυθμίσετε τη ροή της εταιρείας για το επόμενο έτος.

Εδώ είναι τρεις λόγοι για τους οποίους η εορταστική περίοδος είναι η καλύτερη στιγμή για τους λιανοπωλητές ενδυμάτων:
1. πολύ περισσότεροι άνθρωποι ψωνίζουν
Περίπου αυτή τη φορά, πολύ περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να ψωνίσουν. Έτσι, η αγορά είναι γεμάτη με αγοραστές. Σημαίνει, η πίτα γίνεται πολύ μεγαλύτερη για κάθε παίκτη να πάρει ένα ικανοποιητικό κομμάτι από.

Οι ιδιοκτήτες εταιρειών ειδών ένδυσης μπορούν εύκολα να αξιοποιήσουν αυτή την τάση της αγοράς για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους εάν ενεργούν έξυπνοι στην τιμολόγηση της συλλογής τους, προσαρμόζοντας το μεγαλύτερο μέρος τους με τον καλύτερο τρόπο και εργάζονται μαζί με έναν καλό παραγωγό ένδυσης στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ.
2. Αυτό είναι όταν ανταγωνίζεστε την τιμή
Οι καταναλωτές αναζητούν εκπτώσεις και παρέχουν γύρω από την εορταστική περίοδο.

Αυτή είναι μια από εκείνες τις στιγμές που ανταγωνίζεστε τους αντιπάλους σας στην τιμή είναι μια καλή ιδέα, διότι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να αυξήσετε τον όγκο των πωλήσεών σας και να καλύψετε το κόστος που προκαλείτε κατά τη μείωση της τιμής πώλησής σας.

Επιπλέον, ακόμη και όταν η ποιότητα της συλλογής σας δεν είναι τόσο καταπληκτική εναντίον των κορυφαίων εμπορικών σημάτων και των επιτυχημένων ανταγωνιστών, μπορείτε ακόμα να τους χτυπήσετε μειώνοντας την τιμή σας – επειδή γύρω από αυτή τη φορά οι άνθρωποι επηρεάζονται πολύ περισσότερο από την τιμή από οτιδήποτε άλλο.

3. Το στοχευμένο μάρκετινγκ αποδίδει καλύτερη απόδοση επένδυσης (
Όταν πολύ περισσότεροι άνθρωποι είναι έξω για ψώνια, το ψηφιακό μάρκετινγκ πρέπει να προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Και το κάνει αν είστε προσεκτικοί και στοχευμένοι στις προσπάθειές σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προγράμματα διαφημίσεων Facebook και Instagram ειδικά για να φτάσετε σε χιλιάδες “καυτές προοπτικές” που πραγματικά θέλουν να αγοράσουν.

Μπορείτε να προωθήσετε αυτές τις προοπτικές προσαρμοσμένο περιεχόμενο, να οδηγήσετε εμπλοκή και στη συνέχεια να μετατρέψετε.
συμπέρασμα
Υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους η εορταστική περίοδος στο τέλος του έτους είναι η καλύτερη στιγμή για τους πωλητές ρούχων να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Έτσι, αν βρίσκεστε στο παιχνίδι, μην αφήσετε αυτή τη σεζόν να περάσει ακριβώς έτσι. Τράπεζα για όλες τις ευκαιρίες που σας φέρνει. Είναι ένας από τους ευκολότερους χρόνους να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να δημιουργήσετε υψηλότερο εισόδημα μάλλον εύκολα.

Επικοινωνήστε με έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς ρούχων της Ολλανδίας ή με βάση τις ΗΠΑ και εργάζεστε μαζί τους για να προετοιμαστείτε για την επόμενη σεζόν.

Ετικέτες:
μάρκα ρούχων
γραμμή ένδυσης
Παραγωγός ένδυσης Ευρώπη
Κατασκευαστές ρούχων
Οι παραγωγοί ένδυσης Ολλανδία

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *