Μάρκες μόδας στην Ινδία: Πρέπει να τα έχετε στο ντουλάπι σας!

Η μόδα είναι πανταχού παρούσα στην Ινδία. Είτε πρόκειται για το ύφος του ισχίου Uber από τα προάστια της Βομβάης είτε είναι η τάση για μάρκες υψηλής ποιότητας στο Δελχί. Από το Shillong στο Bangalore, η Ινδία φόρεμα είναι εξαιρετικά μοντέρνα, καθώς δεν υπάρχει απόρριψη. Του προγράμματος αυτό είναι αυτό που κάνει την ινδική αγορά μάρκας τόσο τεράστια καθώς και με crores του κύκλου εργασιών. Εμείς οι Ινδοί όπως η μόδα, καθώς περνάμε από τα δύσκολα χρήματα που κερδίζουμε τα χρήματα που παίρνουμε τα καλύτερα εμπορικά σήματα μόδας στην Ινδία.
[Διαβάστε επίσης: φθηνές και φιλικές προς τον προϋπολογισμό μάρκες μόδας για φοιτητές]

Αυτή η ανάρτηση αφορά τα διάφορα μάρκες ενδυμάτων στην Ινδία, καθώς και το USP του καθενός είναι αυτό που κάνει αυτά τα μάρκες ρούχων στην Ινδία, καθώς και ποιος είναι ο πελάτης της Νέας Εποχής που κοιτάζει έξω; Έτοιμοι να ανακαλύψετε … Ελέγξτε πολύ περισσότερα παρακάτω!

Για όσους τους αρέσει η εθνοτική φθορά
Η αγορά εθνοτικής φθοράς ευδοκιμεί στην Ινδία. Έχουμε τα καλύτερα υφαντά, τα καλύτερα στυλ απευθείας από την καρδιά της χώρας! Όλοι τους αρέσει να ντύνονται στην ινδική φθορά, καθώς και αυτά είναι μερικά από τα κορυφαία εμπορικά σήματα στην Ινδία:

Φαμίντια
Ένας από τους μεγαλύτερους πωλητές της ινδικής χειροκίνητης, η Fabindia έχει πλέον διευρύνει τη σφαίρα της καθώς και προσφέρει εσωτερικές διακοσμήσεις, μαρμελάδες, τουρσιά, θυμίαμα καθώς και κοσμήματα μόδας. Το USP αυτού του εμπορικού σήματος είναι η αλήθεια ότι το στυλ τους είναι ξεχωριστό καθώς και ακριβώς το ίδιο χρονικό διάστημα προμηθεύει το βιοπορισμό σε μια ομάδα ανθρώπων που ποτέ δεν θα πίστευαν ότι δημιουργούν τη δημιουργία τους για να βρουν αυτό μακριά. Είναι λίγο από την δαπανηρή πλευρά, ωστόσο πολλά από τα προϊόντα τους είναι ανθεκτικά, τόσο και μοναδικά. Τα προϊόντα τους προέρχονται από την αγροτική Ινδία, καθώς μπορείτε να περιμένετε να δείτε πολλά πρότυπα καθώς και περιφερειακή επιρροή σε αυτά.
Πηγή: Indianroots.comanokhi
Το Anokhi είναι ένα ακόμη εμπορικό σήμα, το οποίο προμηθεύει μια πλατφόρμα για τους καλλιτέχνες της Αγροής στο Jaipur για να προσφέρει τα ειδικά προϊόντα τους. Το USP του Anokhi είναι ο οργανικός τους τρόπος που προσφέρεται κυρίως στο βαμβάκι Jaipuri. Τα στυλ τους καθώς και τα χρώματα είναι εξαιρετικά τολμηρά, καθιστώντας τους ένα πλήθος ευχαρίστησης.

Για όσους τους αρέσει η ιδιόμορφη μόδα
Τα περίεργα sarees, τα blazers καθώς και οι μπόξερ είναι μια τέτοια οργή με το ινδικό πλήθος, καθώς και δύο μάρκες που τους αρέσουν επίσης από την ινδική νεολαία.

[SC: MediaD]
Quirkbox
Το Quirk είναι στο εμπορικό σήμα τους, ώστε να μπορείτε να περιμένετε ότι η ποικιλία τους θα είναι γεμάτη εκκεντρικά στυλ καθώς και ιδέες. Τα στυλ τους είναι ισχυρά καθώς και έξυπνα καθώς και όταν τα φοράτε, είστε σίγουροι ότι θα γυρίσετε τα κεφάλια παντού. Δοκιμάστε μερικά από τα εκπληκτικά σχέδια τους-

Πηγή: thequirkbox.comchumbak
Όταν ο Chumbak έσκασε πολύ πρώτα στη σκηνή, υπήρχαν μόνο προϊόντα όπως κύπελλα, καταστάσεις τηλεφώνου καθώς και χαρτικά. Το USP της μάρκας προωθούσε τους καλλιτέχνες καθώς και το έργο τους σε αυτά τα αντικείμενα. Τώρα έχουν επίσης μια γραμμή ενδυμάτων που κατασκευάζει μπόξερ, μπλουζάκια καθώς και ακόμη και πιτζάμες. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα περίεργα προϊόντα στη λίστα τους:
Ένα φρέσκο φόρεμα που είναι βέβαιο ότι είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει μερικές φοβερό καλοκαιρινό vibes:
Πηγή: bighairloudmouth.commix καθώς και κίτρινο με αυτό το sundress:
Πηγή: Blogspot.comAdd A Stole στα κουραστικά πουκάμισα σας για να εμφανιστείτε το βλέμμα σας:
Πηγή: myntassets.comfavourite παγκόσμιες μάρκες στην Ινδία
Εκτός από αυτά τα ινδικά εμπορικά σήματα, οι αγοραστές μας μοιάζουν επίσης με κομψές παγκόσμιες μάρκες όπως μόνιμα 21, H & M, Zara καθώς και Mango.
Για πάντα 21
Η μετάβαση στη μάρκα για σχεδόν κάθε ινδική γυναίκα που του αρέσει να αγοράζει για κομψά ωστόσο φθηνά ρούχα. Είτε τα παπούτσια, τα αξεσουάρ ή τα εσώρουχα ή ακόμα και μακιγιάζ- ένα κατάστημα μόνιμα 21 θα ασχοληθεί με κάθε θέληση ενός νεαρού!
Πηγή: PinterestSource: hdwallpaperscargo.comzara
Λίγο ακριβό, αυτή η ισπανική μάρκα έχει μερικά πραγματικά κομψά ενδύματα, ιδιαίτερα τη χειμερινή τους φθορά. Ένα σακάκι βομβαρδισμού Zara είναι μια ανάγκη για οποιοδήποτε είδος αυτο-σεβασμού fashionista!
Πηγή: Το Pinterestso εδώ είναι τα καλύτερα εμπορικά σήματα μόδας στην Ινδία, καθώς και όλες οι τοποθεσίες που οι Ινδοί θέλουμε να ψωνίσουμε! Την επόμενη φορά που θα βγείτε από τα ψώνια, μην μην θυμάστε να επιθεωρήσετε αυτές τις πολλές μάρκες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *