10 κομψά στυλ saree για Durga Puja 2015 – αποκαλύπτουν τη θεά σε σας

τέσσερις ημέρες σε ένα χρόνο, Saptami, Shatami, Navam καθώς και Dashami – τις τέσσερις βασικές ημέρες του λαϊκού φεστιβάλ Durgotshav, Dussehra ή Durga Puja, Γιορτάζεται με πομπή καθώς και χαρά, χαρά καθώς και απόλυτη κομψή μόδα, πιστεύετε ότι δεν θα θέλαμε να φτάσουμε σαν paro ή phultushi, ενώ τα shenanigans καθώς και τα τρελά πλήθη σαρώνουν κάθε γωνιά καθώς και γωνιά της πόλης ; Η Durga Puja εκτός από τα τελετουργικά του καθώς και οι παραδόσεις παρουσιάζουν τυπικές πινελιές μόδας, καθώς και τα βαμβακερά sarees είναι ιδιαίτερα μια οπτική απόλαυση για τους fashionistas σε όλη την πόλη, καθώς και το έθνος για να επιδοθούν. Shimmery καθώς και λαμπερό, ωστόσο, όμως κάνουν μια εκλεπτυσμένη δήλωση.
[Επίσης, διαβάστε: Durga Puja Fall Outfit Ideas]

Ας σας δείξουμε δέκα φοβερά στυλ saree καθώς και στυλ για να αναζητήσετε έμπνευση από αυτή την εορταστική περίοδο!
Ο Bong Diva Shraddha Das μας δείχνει ακριβώς πώς να φτάσουμε για τα κόμματα
Θα υπήρχαν πολλά κόμματα, καθώς και θα πρέπει να σας προσκληθούν σε ένα ή περισσότερα, ντύνοντας αυτή τη φορά σε ένα κομψό bengali saree είναι απαραίτητο. Ο Shraddha Das εδώ φοράει ένα μαύρο καθώς και χρυσό.
Πηγή: Breezemasti.comGeorgette στο Bhashan
Ενώ βυθίζοντας την adieu στη θεά, καθώς και την ζητώντας της να ευλογεί την πόλη καθώς και τους κατοίκους της, τα νερά του Γκάνγκας καλωσορίζουν το παιδί των βουνών στις πτώσεις της καθώς και τα κύματα. Στυλ σας Saree για Durga Puja σε Dark Blues ή Royal Purples, με Georgette Touches ενώ το Bhashan (Immersion) είναι ενεργοποιημένη!

Πηγή: pinterest.comprinted sarees για την ημέρα
Τα πάρτι καθώς και οι συγκεντρώσεις, το γεύμα της γειτονιάς καθώς και περισσότερο, η Durga Puja μας φέρνει όλοι μαζί για ένα γεύμα, καθώς και λίγο διασκεδαστικό χρόνο κάτω από το τόσο πολύχρωμο εξαπλωμένο της Shamiana. Τα floral μοτίβα καθώς και τα κομψά στυλ στο βαμβακερό Μπαγκλαντές που επηρεάζονται τα sarees είναι επομένως haute να φορέσει!
Πηγή: Priyo.comContinue Reading για πολύ περισσότερα στυλ saree για Durga Puja.

Dhanekali ύφανση για τελετουργίες κατά τη διάρκεια της ημέρας
Το bling για την ημέρα είναι τόσο passé, ωστόσο το dhanekali ύφανση σε βαμβακερά bengali sarees είναι αιώνια δημιουργίες για να λατρεύουν καθώς και να θαυμάσουν. Η ανάπτυξη του byoom με ελαφριά υφαντά, μάλλον μακριά από τις παραδοσιακές βαρύ εκδόσεις όπως φαίνεται, κάνει το βαμβάκι ένα υλικό τόσο ευχάριστο για κούκλα επάνω!
Πηγή: pinterest.comquintessently Haute για το μεσημέρι aartis
Έχουν γίνει ανακοινώσεις για το Aartis καθώς και για τους Anjalis, καθώς και για τις γυναίκες για τις γυναίκες να συρρέουν καθώς και να προσευχηθούν. Ενώ η θεά είναι σεβαστή, καθώς και επικαλείται, αναδεικνύει τη θεά Diva με στυλ καθώς και μέγιστη ελάχιστη χάρη σε ένα βαμβακερό Bengal Tangail – τίποτα δεν μιλάει πολύ περισσότερο από το Bengali Touch εδώ!

Πηγή: pinterest.comlemon αγγίζει το saptami anjali
Κατά τη συγκέντρωση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και τη διασκέδαση είναι ο κανόνας κάθε durga puja, ντυμένος σε βαριά διακοσμητικά, καθώς και sarees που ακτινοβολούν είναι καλύτερα να διατηρούνται για τη νύχτα. Για την ημέρα, μπορούμε να προτείνουμε κούκλα στο δημοφιλές Dhakai Bangal Cotton Saree για το πεμπτουσία Bong Touch!
[SC: MediaD]

Πηγή: pinterest.combengal handloom hazarbuti
Ένα άλλο βράδυ έξω με τους φίλους καθώς και τις επισκέψεις του πανδάλου, καθώς και τα hopping sprees δεν παύουν. φόρεμα σαν μια θεά σε μια βόλτα, με το κομψό αλλά βασικό καθώς και εξαιρετικά κομψά draped bengal handloom hazarbuti saree στο dashami!
Πηγή: pinterest.comhave διασκεδαστικές γυναίκες που γεμίζουν σε τρόφιμα του δρόμου, τα kati rolls καθώς και το rosogullas, καθώς και τη χρήση των καλύτερων βαμβακερών sarees με μέγιστο στυλ καθώς και χάρη! Φέρτε τη θεά της μόδας μέσα σας, ενώ η θεά της μαμάς έρχεται να ελέγξει αυτό το 2015 !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *