10 Dhoti Pant Sets που μπορούν να θέσουν τη διάθεση για τη χαρούμενη εποχή

Τα παντελόνια Dhoti παραμένουν σταθερά καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν, καθώς και εγγύηση μέγιστης δήλωσης sartorial. Μία από τις ευκολότερες τεχνικές για το στυλ αυτής της εθνοτικής φθοράς είναι να το συνδυάσετε με τους Kurtas. Το προσαρμοσμένο, δροσερό hemline καθιστά ιδανικό για να το φορέσει βολικά σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτά τα παντελόνια δεν είναι μόνο μια μοντέρνα επιλογή, ωστόσο έχουν επίσης ευέλικτες επιλογές στυλ. Για παράδειγμα, συνδυάστε το με μια σύντομη κουρτίνα ή μια κορυφή καλλιέργειας, καθώς και σακάκι για ένα άγγιγμα μοντέρνων. Ή αν θέλετε να επιλέξετε κάτι παραδοσιακό, στη συνέχεια, συνδυάστε το με μια μακρά κούρτα καθώς και με dupatta. Ή επιλέξτε υπερβολικές επιλογές Dhoti εάν απαιτήσετε αυτό το επιπλέον.

Τα καλύτερα παντελόνια Dhoti για να κάνουν τα περισσότερα αυτή τη σεζόν:
Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε την καλύτερη μας 10 επεξεργασία των συνόλων Dhoti Pant:

1. Τυπωμένα παντελόνια Dhoti:
Ενώ μπορεί να μην τολμούν επαρκή για να ανακατασκευάσετε μια εμφάνιση ινδο-σύντηξης, αυτοί οι δύο συνδυασμοί κάτω δείχνουν ότι τα υπερβολικά πυθμένα μπορεί να είναι εξελιγμένα. Απαιτείται απλώς από το sass να τα τραβήξει μακριά. Ή αποφύγετε την μπλούζα off-shoulder, καθώς και να επιλέξετε το Halter-Necks για πραγματικά swank περίσταση, ή να τραβήξετε πάνω από ένα κεντημένο σακάκι για λιγότερο δερματική επίδειξη.
Πηγή: taruntahiliani.com2. Ροζ χρυσό floral κεντημένα παντελόνια Dhoti:
Η καλύτερη εκδοχή της χρήσης παντελονιών Dhoti είναι ως μέρος ενός ταιριαστού κεντημένου κομματιού Kurta που θα έκανε το BFF σας ζηλότυπη. Ωστόσο, αν δεν είστε έτοιμοι να πάρετε το αυλάκι σας ακόμα, τότε εξισορροπήστε το μείον το dupatta.
Πηγή: houseofmasaba.com3. Lily Ocher Dhoti Set:
Ένα σύνολο Dhoti Lily Dhoti θα φαινόταν φανταστικό με αυτή την αντίστοιχη ομορφιά, ενώ τα μεταλλικά τακούνια με αυτά τα παστέλ θαύματα θα ήταν απλότητα από γλυκά-θηλαστικά vibes, καθώς και δραματοποιεί το βλέμμα.

Πηγή: perniaspopphop.com4. Λευκό κεντημένο σετ Dhoti:
Από το γραφείο μέχρι το χορό στη ρεσεψιόν Sangeet, φορέστε αυτές τις λεπτές λευκές κεντημένες ευκαιρίες πριν πετάξετε από τα διαμερίσματα για τακούνια σανδάλια έρχονται το βράδυ.
Πηγή: ogaan.com5. Ροζ μαργαριτάρι κεντημένο σετ Dhoti:
Ενδεχομένως ένα από τα στυλ που πολλές γυναίκες θέλουν να απολαμβάνουν αυτή τη στιγμή-την τάση του μαργαριταριού. Όπως καταλαβαίνετε, έχει κάνει μια σημαντική επιστροφή. Ευτυχώς, αυτά τα κομμάτια Dhoti δεν είναι υπερβολικά, ωστόσο μάλλον φαίνονται υπέροχα απευθείας ένα δράμα της δεκαετίας του ’80.

Πηγή: ogaan.com6. Μαύρο χαρτόδετο παντελόνι Dhoti:
Να είστε δυνατοί με ένα μαύρο παντελόνι Dhoti καθώς και να επιλέξετε μια λευκή κορυφή για να σπάσετε το βλέμμα λίγο. Θέλετε τα παντελόνια Dhoti να είναι το κέντρο της προσοχής σε αυτή την περίπτωση, έτσι μια νηφάλια κορυφή που συμπληρώνει παρά να αποσπά την προσοχή, θα είναι το καλύτερο στοίχημά σας.
Πηγή: ampm.in7. Λεβάντα κεντημένα παντελόνια Dhoti:
Εάν διοχετεύετε την εποχή του vintage, θέλετε να ξεχωρίζετε τα παντελόνια Dhoti, οπότε η καλύτερη φόρμα για το πλαίσιο σας είναι απαραίτητο. Το κομμάτι λεβάντας παρακάτω είναι εξαιρετικό για να παράγει πολύ περισσότερες καμπύλες καθώς και προσοχή.

Πηγή: payalsinghal.com8. Ροζ Dhoti Pant Set:
Ένα φουσκωμένο ζευγάρι σύνολα παντελονιών Dhoti που επιμηκύνεται στο κάτω μέρος είναι ιδανικό για επιμηκυνμένα πλαίσια. Αναζητήστε τα ζευγάρια, όπως αυτά τα ροζ σύνολα, για να μαλακώσετε το βλέμμα σας.
Πηγή: ogaan.com9. Aubergine Dhoti Set:
Εάν σας αρέσει οι αναδυόμενες αποχρώσεις, τότε αυτά τα σύνολα Dhoti είναι ιδανικά. Απλώς τα ζευγαρώστε με ένα ζευγάρι τακούνια καθώς και με την αντίστοιχη Kurta, καθώς και είστε στα μισά του δρόμου εκεί. Ένας χαλαρότερος πυθμένας, όπως αυτό, θα είναι επίσης κατάλληλο για τις γυναίκες που θέλουν να απλοποιήσουν τις καμπύλες τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *