Τα προϊόντα της Aloe Vera Charm – η μαγεία της Aloe Vera

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν ονομάσει αυτό το πανταχού παρόν φυτό «το φυτό της αθανασίας». Στην πραγματικότητα, οι ερευνητές σε όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει ότι αυτό είναι ένα από τα λίγα φυτά του κόσμου που μπορούν να θεραπεύσουν, να θεραπεύσουν καθώς και να αποκαταστήσουν σχεδόν κάθε είδους ασθένεια του δέρματος!
[Επίσης, διαβάστε: Προσιτά προϊόντα γοητείας]

Οι γιατροί υπόσχονται από αυτό (μπορεί να θεραπεύσει πληγές σε οκτώ ημέρες ευθεία!) Συλλέξαμε μερικά από τα καλύτερα οφέλη γοητείας από τη χρήση προϊόντων Aloe Vera Charm.
Εδώ είναι η roundup της Aloe Vera χρησιμοποιεί καθώς και οφέλη
Αφαίρεση μακιγιάζ αλόης Vera:
Το Gel Aloe Vera είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό και μαλακό. Σε αντίθεση με πολλά από τα ακραία προϊόντα γοητείας που χρησιμοποιείτε για να σκουπίσετε αυτό το μακιγιάζ από το πρόσωπό σας καθώς και τα μάτια, η Aloe Vera είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά ήπια και καταπραϋντική. Δεν στεγνώνει το δέρμα σε αντίθεση με άλλα προϊόντα καθώς και μπορεί να σκουπίσει το μακιγιάζ σε ένα jiffy. Απλά βάλτε κάποια γέλη Aloe Vera σε μια βαμβακερή σφαίρα, καθώς και να ξεδιπλώσετε ολόκληρο το μακιγιάζ. Αυτό είναι ένα αφαίρεσης μακιγιάζ που έχει Aloe Vera καθώς και πραγματικά λειτουργεί σαν μαγεία. Ακόμα και δύσκολη, καθώς και μάσκαρα που μοιάζει με τατουάζ, καθώς και eyeliner από το M.A.C, καθώς και όφελος, μπορούν να απομακρυνθούν γρήγορα με αυτό.
[Επίσης, διαβάστε: Ακριβώς πώς να φτιάξετε τα μαντηλάκια αφαίρεσης μακιγιάζ DIY]

Πηγή: wordpress.comaloe vera ως θεραπευτής ηλιακού εγκαύματος:
Τα καλοκαίρια μπορούν να είναι ιδιαίτερα εξαιρετικά δύσκολα για τους ανθρώπους που έχουν μαυρισμένο καθώς και το Sunburnt εξαιρετικά εύκολα. Τα ηλιακά εγκαύματα είναι ακόμη χειρότερα, αφού θα συνεχίσουν να τσιμπούν το δέρμα σας. Η Aloe Vera είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και ισχυρή όταν αφορά την βοήθεια των ηλιακών εγκαταστάσεων. Η εφαρμογή καθημερινά στα ηλιακά εγκαύματα σας θα βοηθήσει το επιθηλιακό να θεραπεύσει καθώς και προστατευτικό στρώμα τύπου Α γύρω από αυτό. Αναπληρώνει όλη την υγρασία που χάθηκε καθώς και επειδή έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να θεραπεύσει πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε είδος άλλων κρέμες καθώς και λοσιόν.
[Επίσης, διαβάστε: Aloe Vera για ξηρό δέρμα]

Πηγή: skincaretrends.comaloe vera ως μάσκα προσώπου για ευαίσθητο δέρμα
Μπορεί να έχουμε επισημάνει πριν, ωστόσο η Aloe Vera είναι ένα απίστευτα ήπιο προϊόν καθώς και για εκείνους που έχουν ευαίσθητο δέρμα, μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα. Μπορεί να καταπραΰνει καθώς και να βοηθήσει το δέρμα να σπάσει σε zits καθώς και ακμή, καθώς και όλα όσα χρειάζονται σε αυτή τη φανταστική μάσκα προσώπου είναι τρία συστατικά- αλόη βέρα, λάδι καρύδας καθώς και χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε και τα τρία από αυτά σε ένα μικρό μπολ καθώς και εφαρμόζετε ένα καθαρό και ξηρό δέρμα. Αφήστε το να τοποθετηθεί στο δέρμα σας για τουλάχιστον 10-15 λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Μια λέξη της προσοχής: Εάν έχετε ήδη ξεσπάσει, καθώς υπάρχουν περικοπές στο δέρμα σας, τότε μπορείτε να παραλείψετε το λεμόνι. Ο χυμός λεμονιού θα τσιμπήσει μια περικοπή.
[SC: MediaD]

Πηγή: aloeverahq.comaloe vera ως zit zapper
Πράγματι, οι Αιγύπτιοι ήταν καλύτεροι όταν κάλεσαν την Aloe Vera το «εργοστάσιο της αθανασίας». Υπάρχουν τόσο πολυάριθμες χρήσεις αυτού του μικρού μικρού φυτού! Η πηκτή Aloe Vera αποτελείται από δύο εξαιρετικά βασικές ορμόνες-gibberellins καθώς και Auxin. Αυτές οι δύο ορμόνες περιλαμβάνουν ιδιότητες που μειώνουν τη φλεγμονή καθώς και θεραπεύουν το κατεστραμμένο δέρμα. Η Gibberellin είναι μια αυξητική ορμόνη καθώς και βοηθά στην ανάπτυξη νέων κυττάρων του δέρματος. Η συνήθης εφαρμογή της Αλόης Βέρα θα σας βοηθήσει να δείτε μια αξιοσημείωτη διαφορά σε ένα δέρμα με σπυράκια. Η Aloe Vera βοηθά πραγματικά να απαλύνει το δέρμα καθώς και να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της φλεγμονής του δέρματος. Επιπλέον, επίσης φωτίζει τις ουλές που έχουν μείνει πίσω από τα σπυράκια.
[Επίσης, διαβάστε: πρέπει να δοκιμάσετε το σπιτικό Zit Zappers]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *