7 Διαφορετικά είδη υλικών saree Κάθε ινδική γυναίκα πρέπει να κατέχει

saree καθώς και οι ινδικές γυναίκες έχουν αδέλφια λαμβάνοντας υπόψη ότι το χρονικό διάστημα. Υπήρξαν στιγμές όπου χρειάζεται να καμαρώνει αυτά τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, είτε πρόκειται για επίσημο είτε για ημι-τυπικό γεγονός. καθώς και να επιλέξετε το πιο κατάλληλο που τα συγχαρητήρια ήταν πάντα δύσκολα.

7 διαφορετικοί τύποι υλικών saree για να κατέχουν
Ακολουθεί μια λίστα με λίγα, καθώς και διαφορετικά είδη υλικών saree καθώς και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που χρειάζονται κυρίως στην ινδική ντουλάπα Pyts, περίοδο!

[Επίσης, διαβάστε: κομψά σχέδια saree gown]
1. Assam Silk
Εκτρέφονται από το μητρικό άγριο μετάξι που δημιουργήθηκε στο Assam, ίσως έχετε ακούσει για το δημοφιλές χρυσό muga, ή ίσως το μαγευτικό λευκό pat ή ακόμα και το ζεστό μεταξωτό eri; Η Assam Silk Market γοητεύει τον πλανήτη με το μεγάλο φάσμα του υψηλού επιπέδου, καθώς και τα καθημερινά φορούν sarees που είναι “oh-so-erfect”! Είναι εξωτικά, καλά υφασμένα mercerized handloom sarees sarees που αθλητικές πολλές εργασίες zari & νήμα κεντήματα? με ευχάριστα μοτίβα καθώς και μεγάλα bootis που επηρεάζονται από τη φύση καθώς και από την πανίδα. Η σύγχρονη συστροφή όπως το στυλ επιθεώρησης στυλ Ikkat Weaving Styles με τα σύνορα Naksi, καθώς και λωρίδες σε έναν σχεδιαστή pallu κάνουν αυτά τα κλωστοϋφαντουργικά να βγαίνουν ως βασιλικά ρούχα σε σχήμα για το fashionista του σήμερα. Ένας από τους πολλούς τύπους υλικών saree τόσο λατρευόταν!

2. Arani Silk
Τυπική για την πόλη Arani στην περιοχή Tiruvanamalai του Ταμίλ Ναντού, αυτό το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν αποτελείται από μια λωρίδα ασταθούς υφάσματος κατά προσέγγιση μήκους τεσσάρων έως εννέα μέτρων. δημοφιλές σε όλη τη χώρα καθώς και στο εξωτερικό για την υψηλή ποιότητα ύφανση, καθώς και τη μονιμότητα των ζωντανών χρωμάτων στα μεταξωτά υφάσματα. Μερικά χαρακτηριστικά που μπορούν να αναφερθούν θα περιλαμβάνουν τα βαθιά εντυπωσιακά χρώματα των sarees, καθώς και απολύτως τα ειδικά σύνορα του Zari Patch που προβάλλουν θέματα που δανείστηκαν από τα παγώνια καθώς και από το μάνγκο καθώς και τα floral πρότυπα.

3. Bandhani
Ο άνθρακας χρονολογείται ως πίσω από τον πολιτισμό της κοιλάδας του Ινδού των 4000 π.Χ., αυτό το κλωστοϋφαντουργικό κλωστοϋφαντουργικό δοχείο δηλώνει ότι είναι η θέση τους ανάμεσα στις κομψές ντουλάπες της μόδας που είναι εξαιρετικά με διαφορετικό τρόπο που παράγεται καθώς και με το να είναι ιδιωτικό ανάμεσα σε αυτό το είδος. Αυτό το κλωστοϋφαντουργικό δελτίο είναι διακοσμημένο με το να σπρώχνει το σώμα με τα νύχια σε πολλές δεσμεύσεις έτσι ώστε να πληκτρολογούν ένα κατανοητό εικαστικό. Αυτά τα μοτίβα μπορούν να είναι είτε το Chandra-Kala είτε το Bavan Baug ή το Shikhari καθώς και αυτά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα sarees είναι αποκλειστικά χειροκίνητα, ο συνδυασμός χρωμάτων, αν και φυσικό, είναι υπερσύγχρονης ποικιλίας. Κυρίως δημοφιλής στο Ahmadabad, είναι σημαντικό μεταξύ των οικογενειών Gujrati.

4. Crepe
Το Crape εμφανίζεται ως μια αγγλική εκδοχή ενός μεταξιού υλικού που έχει μια ιδιόμορφη τραγανή ή πικρή εμφάνιση. Υφασμένο από νήματα μεταξωτό νήμα όταν είναι σε φυσική ή κόμμι σαν κατάσταση, αυτό το υλικό είναι υπερβολικό, καθώς και μια μεγάλη λάμψη καθώς και μια βότσαλα υφή. Η σειρά Canton χρησιμοποιείται κυρίως στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα για την κυματιστή εμφάνισή του. Το νήμα από δύο μπομπίνες στρεβλείται μαζί με τον αντίθετο τρόπο, με αποτέλεσμα ένα υλικό που είναι ομαλό καθώς και, καθώς και δεν έχει ομοιότητα με το αρχικό ύφασμα. Δεδομένου ότι είναι υπέροχο drape, χρησιμοποιείται κυρίως για νυφικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα καθώς και βραδινά φορούν sarees.
[SC: MediaD]

6. Τεχνητή Γεωργέτα
Μια ανθρωπογενή έκδοση του ίδιου του υλικού, που παράγεται πειραματικά από φτιαγμένα από στριμμένα νήματα από ρεγιόν, πολυεστέρα ή νάιλον και όχι μετάξι. Κατάλληλο για την ινδική κατάσταση καιρού για την ανθεκτική, ανθεκτική, μαλακή και δροσερή του. Μπορεί να είναι γρήγορα κεντημένο, διακοσμημένο καθώς και τυπωμένο και είναι ελαφρύ καθώς και πλωτό στην εμφάνισή του. Είναι κάπως πολύ πιο φιλικό προς τον προϋπολογισμό από την Pure Georgette καθώς και, καθώς δεν ρίχνει μια τρύπα στην τσέπη. Οι γυναίκες μπορούν να ψάξουν κομψά καθώς και αρκετά τεχνητά ρούχα Georgette για όλες τις περιπτώσεις, από λαμπερά γάμους έως επίσημα κόμματα γραφείου. Οι εκτυπώσεις εμφανίζονται όμορφα στο μαλακό και διαφανές ύφασμα Georgette, γι ‘αυτό όλα τα είδη εθνοτικών εκτυπώσεων όπως το Batik, το Madhubani καθώς και το Dabu χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν τεχνητά Georgette Sarees. Από την άλλη πλευρά, οι σύγχρονες εκτυπώσεις που επηρεάζονται από το Art Deco ή την αφηρημένη τέχνη φαίνονται επίσης εξαιρετικές σε αυτό το ύφασμα. Η ημιδιαφανής φύση της τεχνητής Georgette Saree καθιστά επίσης μια μεγάλη επιλογή να συνδυαστεί με περίτεχνα ή σχεδιαστές μπλούζες.

7. Kanjeevaram
Kanchipuram Silk A.K.A Kanjeevaram είναι η νότια ινδική έκδοση του Benarasi. Υφασμένα από τα νήματα του καθαρού μεταξιού μου μουριά καθώς και εκτρέφονται στις περιοχές της Νότιας Ινδίας, αυτό το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν είναι ένα αιώνιο προτιμώμενο από το έθνος θεωρώντας ότι οι γενιές ανείπωτες. Αλληλοσυνδέεται με τρία διαφορετικά λεωφορεία καθώς και από τον Weaver καθώς και τον βοηθό του από τις αντίθετες πλευρές. Το σώμα καθώς και το pallu πλέκονται μαζί σε ένα μοτίβο ζιγκ-ζαγκ, αφού κάθε ένα από αυτά είναι ραμμένο ξεχωριστά. Τα σύνορα δείχνουν θέματα που απεικονίζουν διαφορετικά στοιχεία των μεγάλων επικών της Ινδίας καθώς και της ιστορίας. Αυτά τα sarees φτιαγμένα από βαρύ μετάξι καθώς και χρυσό ύφασμα θεωρούνται ευσεβείς για τα φεστιβάλnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *