Natri – Οθόνη εκτυπώθηκε πολύ λίγο στυλ

Πού έχουν κρύβονται αυτές οι εξαιρετικές μάρκες;
Έλαβα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Lutz από το Natri, το οποίο είναι ένα γραφικό καθώς και η γραμμή μπλουζάκια με βάση το Βερολίνο καθώς και η μάρκα μόδας, που με έκανε να σαν τη δομή της απλής γεωμετρίας. Η παρούσα συλλογή μπλουζάκια είναι περίπου ελάχιστη, γεωμετρική και τυπογραφική σχεδίαση. Η όλη παρουσίαση είναι η εστίαση στα στυλ καθώς και πάντα θαυμάζω εμπορικά σήματα που περιλάμβαναν μια παρουσίαση βίντεο HD, όπως αυτή:

Όλα τα γραφικά είναι το Silkscreen τυπωμένα με χρώματα Pantone σε sweatshop, unisex μπλουζάκια σε μια περιορισμένη έκδοση. Εάν πιστεύετε ότι το κόστος είναι λίγο πολύ, λάβετε υπόψη την υψηλή ποιότητα των κενών πουκάμισων Tee (Fair Trade Continental ρουχισμό), έτσι ώστε τα χρήματά σας να δαπανηθούν καλά. Ωστόσο, αν απαιτήσετε ένα ισχυρότερο κίνητρο, χρησιμοποιήστε τον κωδικό έκπτωσης “TshirtFactory” για να πάρει 20% έκπτωση – από τις 16 Ιουλίου έως τις 28 Ιουλίου! Δεν έχετε κανένα λόγο τώρα:
Εργαστείτε σε εξέλιξη 24/7 και έτσι ONAND SO ONBIG MUSTACHE BOYCROSS TYPECROSS TYPEDOT στο DotImaginationImaginationkontrastloslos Blank ShirtswireFramework σε εξέλιξη

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *